Kisarintamalla sattuu ja tapahtuu

kisauutiset_jussimirkaeero

Tulevana viikonloppuna Kroatian Splitsissä järjestettävät thainyrkkeilyn amatöörien EM-kisat eivät menneet turkulaisilta suunnitelmien mukaan. TTBC:n Jussi Santalahden ja Mirka Salosen piti alun perin lähteä kisoihin, mutta kummallekkin ottelijallemme tuli valitettavasti esteet kisoihin osallistumiseen: Jussilla opiskelut ovat juuri nyt tiiviissä vaiheessa ja Mirka harmillisesti loukkasi polvensa harjoituksissa vain viikkoa ennen kisoja. Salonen parantelee polvensa taisteluiskuiseksi ja nousee jälleen kehään kun työkalut ovat kunnossa.

Jussi sen sijaan nousee kehään 29.10. Turussa yökerho Apollossa järjestettävässä Fight Promotion Showdown Vol. 5 -kamppailuillassa. Kesällä WMC-liiton Pohjoismaiden mestaruusvyön napannut Santalahti saa jälleen vastaansa kovan luokan ottelijan, ukrainalaisen K-1 potkunyrkkeilyn maailmanmestarin Aleksei Sumzovin. Ottelu käydään thainyrkkeilysäännöin ja luvassa on varmasti vauhdikasta menoa.

Myös TTBC:n Rasmus Hendolinin piti alun perin otella samassa illassa, mutta sairastumisen vuoksi joutui jättäytymään ottelusta pois. Tilalle nousee kuitenkin toinen Turku Thaiboxing Clubin ottelija, viime kotisalikisoissa kovaa tempoa ylläpitänyt Eero Sainio. Vastustajaksi Sainiolle matkaa ruotsalainen William Jacobsson ja ottelu käydään alle 75 kilon sarjassa.