3. luukku

 

 

 

image

Old School -stories, part I

Kaikki ovat nähneet klassiset TTBC:n logot, eli MB:n, pantterin ja luvun 6166. Pantterin löytää uusista vermeistämmekin, mutta miksi MB ja 6166?

Kun Mustosen veljekset reissasivat 80-luvun alussa Ruotsissa lajia opettelemassa, saivat pojat ruotsalaisilta lempinimen ”Mustonen brothers”, joka jäi elämään seuran omien salien nimeen. Siksi treenaamme MB-centerillä. 6166 puolestaan viittaa Kaitsun ja Jannen syntymävuosiin, eli 1961 ja 1966.

Nuoresta iästään huolimatta uuden eksoottisen ja rajun lajin mestarit nousivat melkoisiksi julkkiksiksi suomalaisessa kamppailu- ja urheiluscenessä. Pojat olivat kerran taas ruotsinlaivalla treenimatkalla Tukholmaan, kun heidän seuraansa tömähti pari nuorta miestä reteästi esittäytymään: Tiettekö ketä myö ollaan? Myö ollaan Mustosen veljekset! Janne ja Kaitsu:???

(kuvassa Räsäsen pöksyt ehkä 90-luvun alusta)