4. luukku

img_2517

 


Hippy Singmanee vs. Pongsiri Por Ruamrudee ”Rambo”

Hippy Singmanee oli kahden painoluokan (105lbs ja 108lbs) Lumpineen mestari. Hänen uransa huippu sijoittui kahdeksankymmentäluvun lopusta yhdeksänkymmentäluvun alkuun. Hippy otteli myös sarjaansa ylempänä kohdatakseen haastavampia vastustajia. Hän oli tunnettu nopeista ja erittäin vahvoista potkuistaan. Hippyä pidetään yhtenä aikansa taitavimmista ottelijoista. Hippy otteli useita kertoja legendaarisia otteluita Karuhat Sor Supawania vastaan, mutta palataan niihin myöhemmin.

Rambo eli Pongsiri Por Ruamrudee
oli kovapäinen ja kovalyöntinen ottelija, joka murjoi vastustajan lyönnein ja polvin. Hän vaikutti myös 90-luvulla, jota pidetään thainyrkkeilyn kultakautena eli Golden Erana. Rambo toi tyylillään ennätysmäärän yleisöä katsomaan ja yleisö rakasti häntä. Thai-ottelukulttuurista poikkeavalla tavalla Rambo pyrki jyräämään ensimmäisestä viimeiseen erään, mikäli vastustaja pysyi tolpillaan. Hänen tyylinsä oli myös miehen terveyttä kuluttava ja kerrotaan että Rambo viettikin usein matsien jälkeen päiviä sairaalassa.

Kummatkin ottelijat toimivat tänä päivinä saleillaan valmentajina.