Tie Tähtiin -kisat + joulumyyjäiset!

Tulevana lauantaina 10.12. järjestetään salillamme legendaariset Tie Tähtiin -kisat! Kilpailut ovat tarkoitettu vain TTBC:n harrastajille. Kisoissa pääsee kokeilemaan ottelemista kevennetyillä säännöillä: otteluiden kesto on 2 x 2 min täydellä kisavarustuksella (huom omat hammassuojat ja munarit!), kaikki potkut päähän sekä kyynärpäät ovat kiellettyjä. Jos kontakti yltyy liian kovaksi, ottelu keskeytetään ratkaisemattomana. Eli rohkeasti vaan mukaan kokeilemaan kehän huumaa! Ilmoittautumislista löytyy salin tiskiltä. Punnitukset klo 11 ja ottelut alkavat klo 12. Ilmainen sisäänpääsy!

Tie Tähtiin -kisojen yhteydessä järjestetään myös salin kaupan joulumyyjäiset! Eli nyt on oiva hetki hankkia pukinkonttiin laadukasta tavaraa alennetuin hinnoin!

Tervetuloa mukaan ottelemaan, kannustamaan ja ostoksille :)tietahtiin