11. luukku

 

 

img_2630

11. luukku! WALL OF FAME
Salille syntyvä Wall of Fame sai tänään ensimmäisen asukkaansa, kun Tie Tähtiin -kisojen kunniaksi seinälle ripustettiin Jomhod Kiatadisakin vanhat ottelushortsit. Seinä tulee muodostumaan ottelushortseista, joita ovat kantaneet kuuluisat ottelijat, joiden tiet ovat yhtyneet TTBC:n kanssa.

Jomhod Kiatadisak on vuosituhannen vaihteen kuuluisimpia ottelijoita, jonka aktiiviuran yli 300 otteluun ei monta tappiota mahtunut. Saavutuksiin kuuluu sekä Ratchadamnernin että Lumpinin mestaruudet, 14 ammattilaismaailmanmestaruutta ja lisäksi lukuisia voitettuja legendoja kuten Ramon Dekkers.

Jomhod tuli Suomeen 1995 Janne Mustosen harjoitusavuksi Jannen valmistautuessa ensimmäiseen ammattilaisten EM-otteluunsa. Turun jakson jälkeen Jomhod lähti Helsinkiin, perusti King of the Ring -seuran ja palasi taas Thaimaahan. Nykyään Jomhod pitää omaa campiaan, Jomhod Muay Thai Gymiä, Phuketissa. Jos joku teistä menee campille treenaamaan, kertokaa terveisiä Turusta!

Tästä linkistä Jomhodin highlightit: https://www.youtube.com/watch?v=-_jFwgeL0xE