14. luukku

14. luukku! Wall of Famen seuraava asukas on legendaarinen Wangchannoi!

Wangchannoi sor Palangchai on yksi kuuluisimmista ja kovimmista thainyrkkeilyn kulta-ajan ottelijoista. Wangchannoi oli tunnettu tulisesta iskuvoimastaan, joka tuotti 40 tyrmäystä huippu-uran aikana, mutta myös rajuista alapotkuistaan ja terävistä polvistaan, jotka tekivät hänen ottelutyylistään kovan mutta monipuolisen.

Wangchannoi otteli urallaan yli 300 ottelua, joista saldona 267 voittoa. Hän on yksi niitä harvoja ottelijoita, jotka ovat voittaneet Samartin, ja tätä ottelua Wangchannoi pitääkin uransa kovimpana. Muita voitettuja nimekkäitä mestareita on lukuisia, mm. Ole Kiatoneway, Superlek sor Esarn, Cherry, Namkabuan, Nampon sekä Samartin veli Kontaranee.

Wangchannoi valittiin vuoden ottelijaksi Thaimaassa 1993 ja hän saavutti Lumpinin mestaruuden kahdessa eri painoluokassa.

Ja se kytkös TTBC:hen? 1990-luvun alussa Mustosen Kaitsu treenasi pitkiä aikoja mm. Main Campilla, jossa Wangchannoikin harjoitteli. Kaitsu sparrasi paljon, erityisesti nyrkkeilyä ja lähiottelua, Wangchannoin kanssa ja nämä shortsit ovat muisto siltä ajalta.

Lästä linkistä Wangchannoi highlights: https://www.youtube.com/watch?v=F5KtQGikVX0