18. luukku

18. luukku! Tänään vuorossa Namkabuan ”The Ring Genius” Nongkeepayuyuthin esittely, myös hänen shortsinsa ilmestyivät salin Wall of Famelle! Namkabuan vaikutti 90-luvun thainyrkkeilyn kulta-aikana. Lempinimensä Ring Genius hän sai ovelasta, fyysisestä ja teknisestä ottelutyylistään. Ennen kaikkea yllättävistä vastatekniikoista ja vahvasta lähiottelusta. Itse hän laskee itsensä Muay Khao-tyylin edustajaksi eli polviottelijaksi. Hän otteli enimmäkseen 130lbs painoluokassa.

Namkabuan kohtasi aikakautensa kovimpia ja nimekkäimpiä ottelijoita kuten Wangchannoi, Cherry, Chatchai, Lamnamoon, Somrak, Neutharonee, Oley, Sakmongol, Orono, Sangtiennoi, Jongsanan, Boonlai…toiset voittaen, toisille häviten tai sekä että. Lopuksi hän piti kuitenkin 6 vuotta Lumpineen mestaruusvyötä hallussaan ja lopuksi ei enää löytynyt edes vastustajia!

Hän edusti harvinaisesti koko 16 vuotta kestäneen ottelu-uran aikana samaa seuraa missä aloitti eli Nongkee Pahuyuth Gymiä.

Namkabuanin isoveli Namphon oli myös nimekäs ottelija ja voitti Lumpineen ja Ratchadamnoen mestaruudet kahdessa eri painoluokassa. Namphon oli suuri inspiraation lähde hänelle.

Namkabuan otteli 286 ottelua, joista 266 voittoa, 15 tappiota ja 2 tasapeliä. Tyrmäyksillä hän voitti kuitenkin vain kaksi kertaa. Ja vielä TTBC kytkös: Kaitsu tunsi Namkabuanin valmentajan ja tutustui sitä kautta myös itse Namkabuaniin. Kaitsu sai shortsit muistoksi Lumpinilla käydyn matsin jälkeen.

Namkabuan vs. Matee: