Harri Niemisen thainyrkkeilyleiri Oulussa

Kuluneena viikonloppuna kisaryhmän valmentaja Harri Nieminen kävi vierailulla Oulussa Kickboxing Teamin salilla vetämässä thainyrkkeilyleirin. Myös heinäkuun SM-kisoihin valmistautuva Mirka Salonen oli mukana sparraamassa. Leirillä oli mukana potkunyrkkeilyssä mm. nuorten MM-hopeaa sekä EM-pronssia saavuttanut Lauri ”Pretty Boy” Suomela sekä pitkän linjan potkunyrkkeilyvalmentaja Leif Stenius.

Ensimmäisenä päivänä leirin ohjelmaan kuului erilaisia roolisparriharjoituksia, ottelustrategioihin perehtymistä sekä lähiotteluun painottunutta tekniikkaa. Toisena päivänä jatkettiin samoilla teemoilla sekä kyynärpäätekniikoita opetellen. Kaksipäiväiseen leiriin sisältyi neljät treenit ja mukana olleet tsemppasivat loistavasti loppuun asti. Harri ja Mirka haluavat kiittää KBT:ä mukavasta ja antoisasta reissusta!