TTBC goes Thailand vol. 3! Imadin haastattelu

Seuraava matkaan lähtevä haastateltavamme on ikiliikkujamme ja monipuolisen kamppailulajitaustan omaava Imad, joka toimii junnuryhmien sekä harrastajien vetäjänä salillamme.

1. Milloin aloitit harrastamaan thainyrkkeilyä ja missä aloitit?

– Aloitin harrastamaan thainyrkkeilyä ala-asteikäisenä Marokossa. Lajeina oli ensin karate, full contact ja kickboxing ja siitä sitten lopulta päädyin thainyrkkeilyn pariin, jossa myös kilpailin säännöllisesti.

 2. Parhaimpia muistoja thainyrkkeilyn parissa?
– Ikimuistoisempia ovat olleet muun muassa omat kilpailut, jännitys juuri hetki ennen H-hetkeä. Thainyrkkeily ei tietenkään ole pelkkää treenaamista, vaan olen saanut paljon ystäviä lajin parista ja junnujen kanssa treenaaminen on aina mukavaa.

3. Parhaita hetkiä ja muistoja vetäjänä olemisesta?

– Lasten ja nuorten kanssa on aina mukava treenata. On ilo nähdä onnellisia ja iloisia lapsia lajin parissa ja on mukava tsempata heitä liikunnalliseen elämään. Parasta on lapsilta ja vanhemmilta saadut positiiviset palautteet ja kiitokset.

4. Mitä odotat Thaimaan reissulta?

– Odotan uusia kokemuksia ja on jännää katsoa, miten oma keho kestää rankat treenit näin nelikymppisenä. On hienoa päästä lajin synnyinsijoille ja oppia thaimaalaisilta uusia tyylejä vetää treenejä. Laukku odottaa uusia ideoita Suomeen tuotavaksi! Odotan myös näkeväni mielenkiintoisia otteluita. Ja tunnelma matseissa on varmastikin hieno.

 

Kuva: Joonas Mäkivirta