TTBC goes Thailand, päivä 3

Tänään päivä meni jo tuttuun tapaan aamulenkiltä treeneihin, joissa meikä ja Harri päästiin vetämään isoimman thaikkukoutsin ohjauksessa paritekniikkaa. Paljon vedettiin horjuttamista ja potkujen kiinniottoja, lisäksi näytettiin muutamia ilkeitä kyynerpäätekniikoita. 


Iltapäivätreenit menivät tehostetulla aikataululla, sillä illalla mentiin Lumpinee stadionille katsomaan miten laji taittuu paikallisilta. Sanomattakin on varmaan selvää, että kehässä näkyvä toiminta oli melko kaukana suomalaisesta tasosta, kyllä on tyypit taitavia! Varsinkin illan päämatsi ei nähnyt hiljaista hetkeä ja täytyy ihmetellä kuinka räjähtäviä, mutta toisaalta myös kovapäisiä kaverit on, sen verran paljon kyynerpäitä viuhui viiden erän aikana että heikompia olisi hirvittänyt. 

Samalla saatiin lukkoon meikän oma matsi Lumpineella 29. päivä, täytyy sanoa, että toi ihan uudenlaiset kiksit katsella matseja kun tietää itsekin nousevansa samaan kehään!

Teksti: Jussi