TTBC goes Thailand, päivä 7


Aamupäivällä menimme jälleen juoksuradalle, jossa juoksemisen sijaan kävelin puoli tuntia, sillä akillejänteen ja pohkeen alaosa kipeytyi eilen. Laitoin kinesioteipin ja nilkkatuen, joiden avulla pystyin tekemään varsinaiset lajitreenit. 
Ensin noin puoli tuntia lähiottelua vahvan 66 kiloisen brassin kanssa, sitten 10 min vielä vahvemman thaimaalaisen kanssa ja lopuksi Jussin kanssa 10 min. Tuon päälle säkkirääkit 5 x 50 polvea, 3 x 50 potkua molemmin jaloin, 2 x 50 pysäria, 50 kyynerpäätä. Varjonyrkkeilyä, muutama potku tyynyihin ja vatsajumppa. Energiat aika loppu.


Iltapäiväksi teippasin akillesjänteen ja pystyin juoksemaan ennen treenejä 5 km. Tyynyjä 3 x 5 min, ”Red Sniper” koutsin vetämä Buakawin inspiroima kuntopiiri väliin. Jussi väänsi vahvan thaimaalaisen kanssa tovin lähiottelua ja ite menin sen jälkeen muutamaksi minuutiksi vääntämään myös. Kovaa vääntöä sai taas. Vatsarutistuksia.

Thaikut ottivat lopuksi viihdyttävää kikkailusparria hörötyksen ja ulvonnan kera. Me tyydyttiin ihmettelemään.

Flunssa ja vatsan pyörteet ovat verottaneet TTBC:n tiimiä ja iltapäivän treeneissä oli enää minä, Jussi ja Valto. 


Teksti: Harri