TTBC goes Bangkok, päivä 9


Orono ja Saenchai treenaamassa 13 Coinssilla!

Aamu alkoi lepopäivän jälkeen rapean kankealla lenkillä stadionin auringon paahteessa. Kierrokset eteni tahmeasti.

Salilla sain onneksi Toton koutsiksi, joten tyynytyksen painotus oli enemmän tekniikassa ja ajoituksissa kuin työstössä. Potkut tuli yllättävän irtonaisesti jumituksen tasoon nähden. Korvassa oleva kukkakaalikerääntymä painoi tosin mieltä. Siihen väliin polvirääkit säkkiin ja yleistä säkillä notkumista. Lopuksi lähiottelua 20 min ja vattanpumppausta.


Iltapäivällä sama lenkki kuin aina ahtailla jalkakäytävällä maantien vieressä ja paahde kuumotti niskaa. Istutetut puut jeesasi hieman varjoa. Juostiin Valton kanssa suhteellisen vaitonaisesti. Jussi tuli myöhemmin perässä koska jumittui vessaan ja juoksi lenkin yksin. Perillä säkillä notkumista. Pia ja Mirka sai meritoituneelta nyrkkeilykoutsi Puilta yksityistreeniä. Kaitsu komppasi vieressä. Pui on valmentanut mm. Samartia ja Somrakia. Muut otti nyrkkeilysparria. Imad jujutti nuoria thaikkukundeja poksauksessa. Kundit hikoilivat ja turhautuivat ilmaan huitoessa.Itse passasin koska korvan alkava kukkakaali ei tykkää iskuista. Tosin apteekin korvalääkkeet alkoi puremaan yllättävän nopsaan ja veivät roikkuvan muovikassin fiilistä pois.


Yllättäen pääsin pääkoutsin tyynytykseen yhden erän verran. Sitten kehään hyppäsivät Saenchai ja Orono kolistelemaan aika kovaa ja hallittua sparria ilman hanskoja tai muitakaan suojia. Oli vaikuttavaa nähdä miten tekijämiehet hoitavat tuon homman. Showta ja huumoria ei nytkään puuttunut Oronon tehdessä ulvontahyökkäyksiä takoen välillä nyrkeillä vatsaansa. Hieno mies! Siihen väliin vähän ohjattua säkkirääkkiä muutaman erän. Pääkoutsi käski taas kehään suorittamaan pari vikaa tyynytystä. Kaitsu näytti treenin lopuksi kuntopallolla pari tehokasta muuvia loppujumpaksi. Yleistä postailua ja salilta lähdettäessä Orono tarjosi minulle ja Jussille jotkut makeat kookosjälkiruokabiitit. Saenchain ja Oronon sparri oli todella paljon vaikuttavampaa livenä kuin youtubessa.


-Harri