Harri Niemisen leiri Crest-salilla Helsingissä 23.9.2017


Kisaryhmän valmentajamme Harri Nieminen oli eilen Helsingissä Crest-salilla vetämässä yksipäiväisen thainyrkkeilyleirin. Tässä Harrin raporttia reissusta!

”Leiri koostui kahdesta 2h mittaisesta treenistä. Ekassa harjoituksessa paneuduttiin ottelurytmiin ja siitä painonsiirron kautta potkuun. Lisäksi hämäyksen kautta potkaisemiseen. Torjunnasta potkuja. Lopuksi roolisparreja.


Toinen treeni oli polvi- ja lähiottelupainotteinen. Polvipotkua liikkeestä välineisiin. Erilaisia lähiotteluheittoja sekä kaatoja. Niiden soveltamista eri tilanteisiin sekä otteita ja otteista vapautumisia. Viimeinen puoli tuntia nyrkkeilylähiottelua ja perinteistä lähiottelua.
Crestin tupa oli täynnä iloisia, hikisiä ja innokkaita treenaajia. Crestiläisten lisäksi paikalla oli treenaajia muun muassa GB Gymiltä, Combat Academy of Finlandilta, Helsinki Thaiboxing Clubilta, Ringside Gymiltä, MMA Team 300:sta, Nummela Thaiboxing Clubilta ja Muay Tribe -seurasta. Kiitos kaikille!”