11. luukku

Lauantaina vietettiin ennen kaikkea seuran pikkujoulut, mutta siinä pohjiksi pidettiin myös Suomen Muaythai -liiton (SMTL) syyskokous.

Pitkäksi venähtäneessä kokouksessa oli paikalla ennätysmäärä seuroja edustettuna. Turku Thaiboxing Club kantoi taas kortensa yhteiseen kekoon, ja seuramme Arto Kuosmanen valittiin yksimielisesti liiton uudeksi nuorisopäälliköksi vastaamaan ja kehittämään valtakunnan tason juniorithainyrkkeilyä. Nuorten parissa työskentelevä kasvatustieteiden maisteri on kuin luotu tehtävään, etenkin kun hän on aina valmis oppimaan uutta ja kehittämään olemassa olevaa. Kuosmasta arvostettiin myös toisella luottamustoimella, kun hänet valittiin samoin yksimielisesti mukaan liiton uuteen kolmihenkiseen kurinpitolautakuntaan. Tulevaisuudessa Arton harteilla on siis myös mahdollisten liiton sääntöjen rikkomisten sanktioiden arviointi. Luotettavana ja rehtinä miehenä tunnettu Arto on varmasti oikea mies tehtävään.

Pitkäaikainen liittovaikuttajamme Topi Räsänen jättäytyi nyt pois liiton hallituksesta, koska korvaajiksi uuteen hallitukseen löytyi hyvä miehitys, eli Jarno Laitinen Combatilta, Hannu Vappula Lahdesta sekä Heli Salapuro Karkkilasta. Liittotason työt eivät suinkaan jää, mutta jatkossa Räsänen vaikuttaa enemmänkin koulutus- ja valmennuspuolella, jotka ovat miehen ominta alaa. ”Ja totta kai, oma seuramme on lähinnä sydäntä. Sinne laitetaan suurimmat panostukset.”, Räsänen toteaa.