12. luukku

Tämän päivän luukusta paljastuu tarina harrastajastamme, joka päätti muuttaa elintapojensa kurssia thainyrkkeilyn avulla.

Kiloja on pudonnut huimasti!

Brittiläinen Gary on harrastanut salillamme tämän vuoden maaliskuusta alkaen ja on vuoden loppuun tullessa karistanut varrestaan hurjat 42 kiloa! ”Olin ollut kiinnostunut thainyrkkeilystä ja kontaktilajeista jo muutaman vuoden ajan ja alkuvuodesta sain vihdoin kipinän thainyrkkeilyn aloittamiseen kuultuani, että starttikurssi oli juuri alkamassa”, Gary kertoo.

Starttikurssin jälkeen Gary onkin ollut tuttu näky salilla. Hän treenaa TTBC:lla 3-4 kertaa viikossa (usein myös ennen ja jälkeen varsinaisen treeniajan). Tämän lisäksi hän suorittaa vielä parit juoksulenkit per viikko. ”Pidän erityisesti thainyrkkeilyn intensiivisyydestä ja siitä, että laji on hyvin kokonaisvaltainen. Koko kroppa tekee töitä. Thainyrkkeilyssä voi todella viedä itsensä äärirajoille ja treenien jälkeen tuntuukin usein, että on antanut kaikkensa”, hän kertoo.

Loppuun Garylla on vielä pari hyvää ajatusta treenaamisesta: ”Älä aseta itsellesi rajoja, suurin osa niistä on joka tapauksessa keksittyjä. Tee rohkeasti mitä haluat, vaikka se tuntuisikin vaikealta välillä. Pian kuitenkin hoksaat, että olet saavuttanut haluamasi.”

Kiitos Gary haastattelusta, esimerkkisi varmasti inspiroi monia! 💪 Tässä vielä video Garysta projektinsa kimpussa!