TIEDOTE HARRASTAJILLEMME KORONAEPIDEMIASTA

Aloitamme torstaina 15.10.2020 uuden käytännön koronavirusepidemian kiihtymisen vuoksi. Jatkossa JOKAINEN TREENAAMAAN TULEVA kirjoittaa salilla olevaan listaan nimensä, puhelinnumeronsa sekä ryhmän nimen.

Pyrimme tällä varmistamaan sen, että mahdollisten tartuntaketjujen jäljittäminen olisi viranomaisille helposti ja nopeasti selvitettävissä. Tähän ei ole vielä ollut tarvetta ja toivotaan, ettei jatkossakaan ole.

Muistattehan, että salille EI tulla kipeänä ja pidetään käsi- ja yleishygieniasta hyvää huolta! Treeneissä ei epidemian aikana vaihdella pareja, vaan pidetään sama treenipari koko harjoituksen ajan. Toivomme myös, että treenaajat tulisivat salille korkeintaan varttia ennen treenien alkua ja poistuisivat heti treenien jälkeen.

Covid-19 oireita ovat mm.

kuume
kuiva yskä
väsymys

Harvinaisemmat oireet:

kipu ja särky
kurkkukipu
ripuli
sidekalvotulehdus
päänsärky
maku- ja hajuaistin häiriöt
ihottuma, sormien ja varpaiden värimuutokset

Vakavat oireet:

hengitysvaikeudet tai hengenahdistus
rintakipu tai paine rinnassa
puhe- tai liikuntakyvyn häiriöt

Muutoksia tulee varmasti vielä eteen ja toivomme jokaisen seuraavan viranomaisten antamia tiedotteita. Pysytään terveinä ja pidetään toisistamme huolta!