NETTIAJANVARAUS TÄSTÄ (Aikuisten ulkotreenit)

Aikuisten harrastajien ulkotreenit alkavat ti 4.5.2021 ja ryhmäkoko on aluksi 12 hlöä. Tunneille täytyy ennakkoilmoittautua ja avaamme tällä viikolla varausjärjestelmän. AVI antaa uuden kokoontumisrajoituksen ennen 14.5. Ryhmäkokoa tarkastetaan silloin. Ensimmäisen viikon saa käydä ilmaiseksi testaamassa treenejä!

Ulkotreenit järjestetään säävarauksella. Seuraa aktiivisesti TTBC:n somekanavia! Lähtö tapahtuu Saippua-Centerin ulko-oven edestä klo 18.00. Saavu ajoissa paikalle jo valmiiksi ulkotreenivaatteet päällä.
Osallistujien jäsenkorttien on täytynyt olla voimassa aikuisilla 3.12.2020 ja nuorilla voimassa 5.3.2021. Lisäämme voimassaoloaikaa sen mukaan kortteihin, mitä sitä olisi ollut voimassa sulkujen hetkellä. Voit myös ostaa uuden kortin jos korttisi ei ole voimassa.

OHJEET AJANVARAUKSEEN:
1.    Varaa aika nettisivujemme kautta tai osoitteessa www.vello.fi/turkuthaiboxingclub
2.    Valitse kalenterista päivä ja ryhmä
3.    Klikkaa ”Osallistu” ja anna tarvittavat tiedot
4.    ETHÄN VARAILE JA JÄTÄ TULEMATTA! Jos et pääse treeneihin, niin muista perua ajanvaraus sähköpostiin tulleen varmistuksen kautta
Uudet aikataulut ja nettiajanvaraus ovat voimassa toistaiseksi määrittelemättömän ajan.