NETTIAJANVARAUS TÄSTÄ (harrastajien treenit)

Turussa on siirrytty perustasolle ja se tietää iloisia uutisia Tästä päivästä eteenpäin kaiken ikäiset ja kokoiset seuran jäsenet pääsevät normaalisti salin sisätiloihin harrastamaan! Aikuiset siirtyvät siis sisätreeneihin myös tiistaisin ja torstaisin. Treeneihin ilmoittaudutaan edelleen vellon kautta, jotta altistumisen sattuessa saamme kaikki kontaktoitua: https://vello.fi/turkuthaiboxingclub/ HUOM! Jos et ole aktivoinut 1.12.2020 koronatauolle jäänyttä voimassa ollutta korttiasi, niin se tulee aktivoida käyttöön viimeistään 13.8.2021 mennessä. Tämän jälkeen emme aktivoi enää vanhoja kortteja. Salilla tultaessa on edelleen noudatettava koronaturvallisia sääntöjä. Saavu treeneihin vain täysin terveenä. Jos samassa taloudessa asuvalla on mitään flunssan/koronan oireita tai altistuminen koronalle, tulee myös sinun pidättäytyä treeneistä. Käytä käsidesiä/pese kätesi heti salille saapuessa. Salille saa tulla 15min ennen treenin alkua. Mieluiten suihkut kotona eli heti treenin jälkeen kotiin. Tervetuloa treenaamaan

OHJEET AJANVARAUKSEEN:

1.    Varaa aika nettisivujemme kautta tai osoitteessa www.vello.fi/turkuthaiboxingclub
2.    Valitse kalenterista päivä ja ryhmä
3.    Klikkaa ”Osallistu” ja anna tarvittavat tiedot
4.    ETHÄN VARAILE JA JÄTÄ TULEMATTA! Jos et pääse treeneihin, niin muista perua ajanvaraus sähköpostiin tulleen varmistuksen kautta
Uudet aikataulut ja nettiajanvaraus ovat voimassa toistaiseksi määrittelemättömän ajan.