Ilmoittaudu alkaville kursseille tästä.
(Junnuthai starttikurssille ei tarvitse ilmoittautua)

TTBC sivusto uudistuu lähiviikkoina

TTBC.fi sivusto on uudistumassa lähiviikkoina. Tulevasta muutoksesta johtuen tiedotamme ajankohtaisista asioista vieraskirjassa ja TTBC-facebook ryhmässä.

lisätty 03.02.2013


Pitkän pohdinnan jälkeen seura on päättänyt muuttaa pappathairyhmän harrastajaryhmäksi.  Muutos tulee voimaan vuodenvaihteessa, mutta lähinnä ryhmän nimi muuttuu, sillä samat sepät eli Lehtosen Tomppa ja Kuosmasen Arto jatkavat vastuuvalmentajina maanantain ja keskiviikon treeneissä. Lisäksi treenien sisällöt ja aikataulut tulevat pysymään ihan ennallaan. Tarkoituksena on vain selkeyttää ryhmäjakoa uusille ja vanhoille TTBC:läisille. Lisäksi ryhmässä on jo pitkään treenannut ei-pappoja, jotka ovat olleet ihan tervetulleita treeneihin, ja näin porukan nimi vastaa paremmin siellä treenaavia.

Toivomme kovasti, ettei tämä haittaa niitä todellisia täysverisiä pappoja, jotka ovat muodostaneet maanantain ja keskiviikon kovan ytimen, vaan jatkavat treenaamistaan ihan totuttuun tapaan pappathain miehekkäässä hengessä.

lisätty 5.12.2012


Itsenäisyyspäivänä ei treenejä

Koska valtaosa harrastajistamme on luultavasti Linnan juhlissa, päätimme itse seurata juhlia TV:stä, joten itsenäisyyspäivänä to 6.12. ei pidetä harrastajaryhmän treenejä.

Kisaryhmä ei päässyt linnaan, vaan treenaa normaalisti.

Lisätty 4.12.2012 


Muutoksia hinnastoon

Valitettavasti joudumme nostamaan hieman harjoitushintojamme, koska vuokramme nousevat joka vuosi, mutta harjoitushintamme ovat pysyneet ennallaan jo neljä vuotta.

Sitoutumisesta kuitenkin palkitaan, sillä myymme tämän vuoden loppuun saakka vanhoilla hinnoilla ensi vuoden harjoituskortteja.

Uudet harjoitusmaksut / voimassa 1.1.2013 alkaen:

1 kk 65 €
3 kk 130 €
6 kk 190 €
1 vuosi 330 €
kertamaksu 10 €

lisätty 1.12.2012


Forsberg joutui tyytymään PM-hopeaan

Turun Daniel Forsberg kohtasi eilen illalla Helsingissä järjestetyissä PM-kilpailuissa finalistivastustaja Yasin Bensenoucin Ruotsista. Nelieräinen kamppailu käynnistyi selvästi ammattinyrkkeilijä Eemeli Katajiston sparrivastustaja Forsbergin painavien lyöntien osuessa Bensenouciin. Hyvin ajoitetut ala- ja vartalopotkut vakuuttivat niin myös yleisön kuin pistetuomaristonkin. Pitkä 190-senttinen Bensenouci pääsi vasta toisen erän lopussa otteluun mukaan ja oli ainoastaan tiukan suojauksensa ansiosta säästynyt taidokkaasti vastaan lyödyltä nyrkkitulelta. Kolmannessa erässä kuitenkin Forsbergin kestävyys joutui puntariin, kun pitkä ruotsalainen ajoi väkisin lähiotteluun potkimaan polvipotkuja. Viimeinen erä oli ruotsalaisen hallintaa ja väsynyt turkulainen ei enää kyennyt antamaan ratkaisevaa iskua. Näin PM-kulta matkasi lahden taakse Tukholmaan ja Turkuun jäi tuotavaksi alle 81-kiloisten PM-hopea.

Lisätty 26.11.2012


Janne Mustonen takaisin Turussa!

Jannen yksityistunnit
Toinen lajimme maahantuojista ja seuramme perustajista, Janne Mustonen, on palannut Turkuun Itä-Suomen harharetkiltä. Hän on aloittanut treenien vedon heti muuttonsa jälkeen, ja vetää nyt ensisijaisesti torstain harrastajatreenit, mutta saattaa osallistua myös muina päivinä seuramme toimintaan.

Tervetuloa tutustumaan todelliseen liikunta-ammattilaiseen ja aina nauravaiseen ja positiiviseen Janneen!


lisätty 14.11.2012


Tie tähtiin XIII la 17.11. peruttu vähäisen osanottajamäärän vuoksi

Tie Tähtiin -harrastajakilpailut järjestetään seuraavan kerran kevätkaudella 2013. Toivotaan että saadaan enemmän väkeä ottelemaan tuolloin.

muokattu 14.11.2012


Turkulaiset jyräsivät nuorten SM:ssä


Thainyrkkeilyn nuorten SM-finaaleissa nähtiin tänä vuonna lievää katoa, kun vanhemmat pojat olivat siirtyneet aikuisten sarjoihin ja useissa sarjoissa ei ollut ottelua lainkaan. Kaksi sarjaa 57- ja 71-kiloa oteltiin kuitenkin täysipainoisesti ja molemmissa oli turkulaisosanotto.

Alle 57-kiloisten viime vuoden nuorten SM1 Jesper Håkansson kiipesi kehään Jyväskyläläisen Jeppe Takamaan kanssa. Todella nopeatempoinen ja kiihkeäpotkuinen erä laimeni Takamaan pariin nivusiin osuneisiin potkuihin, jotka hillitsivät hetken Håkanssonin menohaluja. Nuori turkulainen kokosi kuitenkin hyvin itsensä ja lähti toisessa erässä voimakkaaseen hyökkäykseen. Takamaa oli pulassa Håkanssonin potku-lyöntiyhdistelmien ansiosta. Kaksi viimeistä erää sujui turkulaisen ollessa hienoisessa johdossa. Ottelu päättyi selvin lukemin 3-0 Turun Jesper Håkanssonille.

Alle 71-kiloisten Jimi Bergskaug otteli ensimmäistä kertaa nuorten SM-finaalissa ja häntä vastaan siniseen kulmaan kiipesi kuopiolainen Joni Parviainen. Ensimmäinen erä "palloteltiin" potkimalla puolin ja toisin, kuitenkin Bergskaugin ollessa selvä kehän nuoriherra. Turkulaiskulma antoi erätauolla ohjeeksi kokeilla kuopiolaisen avonaisen suojauksen tarjoamaa aukkoa, jota Bergskaug lähtikin sitten kokeilemaan suoralyönneillään. Turkulainen upotti hetken päästä suorat sisään ja kuopiolainen oli pulassa. Bergskaug painui hyvän iskusarjan perästä lähiotteluun tarjoamaan teräviä polvipotkujaan, jolloin Parviainen putosi kanveesiin. Hän kuunteli kivuliaan näköisenä kehätuomarin luvunlaskun ja päätti jättää leikin sikseen. Näin Jimi Bergskaug otti komean TKO2 keskeytysvoiton ja vei Turku Thaiboxing Clubin toisen kerran perättäin thainyrkkeilyn nuorten SM:ien parhaimmaksi seuraksi.


Jimi Bee ja TKO 2 (kuva: Ilkka Lappi)

Kaikki tulokset nuorten SM-finaaleista ja salikilpailuista, voittajat ensin:

x2min
1. -71 kg Elias Asikainen Combat – Jouni Arlin NuTBC 3-0
2. -75 kg Miro Koliseva RNC - Ville Honkala TTBC 3-0
3. -57 kg Sofia Raja PoTBC - Janni Hakkarainen KTBC 3-0

4x2min
4. -67 kg Pok Jääskeläinen Combat - Peter Sazonov GB 3-0

Nuorten SM-finaali, 3x2min:
5. -57 kg Jesper Håkansson TTBC - Jeppe Takamaa JTBC 3-0

4x2min
6. -71kg Rasyl Khataev KTBC - Alexander Vartiaynen HTBC 3-0

Nuorten SM-finaali, 3x2min:
7. -71 kg Jimi Bergskaug TTBC - Joni Parviainen MMA Kuopio TKO2

3x2min
8. -75 kg Samuli Kurki EKH - Toni Åfelt NuTBC 3-0
9. -54 kg Mirka Salonen TTBC - Siiri Tura HTBC 3-0

4x2min
10. -67 kg Elias Granath TTBC - Markus Parviainen GB 3-0


Lisätty 27.10.2012 Nuorten SM-finaalit ja salikisat la 27.10 TTBC:llaLauantaina 27.10. kello 13 alkaen TTBC:llä paukkuu, kun seuramme urhot nousevat taistelemaan nuorten Suomen mestaruuksista. Finaalit käydään kahdessa painoluokassa, eli turkulaisista kehässä -57 kg sarjassa Jesper "Sisumon" Håkansson ja -71 kg sarjassa Jimi "Bee" Bergskaug.

Tapahtumassa käydään myös normaalit salikisat, joissa nähdään useampia turkulaisia mukana kahinoissa.

Tule kannustamaan TTBC voittoon!

Liput 10 € / TTBC jäsenkortilla 5 €.

lisätty 19.10.2012Turun Jimi Bergskaug murskaavasti nuorten SM-finaaliin

Alle 71 kilon nuorten sm-kilpailuiden semifinaalissa Jimi Bergskaug otti vakuuttavan 3-0 voiton kotkalaisesta Aaro Tarvaisesta. Bergskaug oli jokaisessa erässä selvä voittaja ja dominoi polvipotkuillaan niin voimakkaasti, että kehätuomari oli lähellä laskea lukua lähes joka erässä. Urheilulukiossa opiskeleva Bergskaug eteni näin nuorten SM-finaaliin, jotka otellaan 27.10. Turku Thaiboxing Clubin salilla.

Alle 57-kiloisissa ei oteltu semifinaalia, vaan Turun Jesper Håkansson kohtaa finaalissa jyväskyläläisen Jeppe Takamaan.

Nuorten SM-finaalien yhteydessä otellaan myös turkulaisväritteinen 75kg:n PM-karsinta, jossa miesten Suomen mestari Ali Taimouri kohtaa Turun vauhtihirmu Jussi Santalahden.

Lisätty 6.10.2012


Juniorit avasivat syyskauden 1. salikilpailut voitoilla


Turku Thaiboxing Clubin juniorit Jesper Håkansson ja Valto Vainio-Puhju ottivat hetki sitten voitot Lahdessa järjestetyissä salikilpailuissa. Molempien tavoitteena on lokakuussa järjestettävät Nuorten SM-kilpailut (karsinta 6.10. Tampere ja finaalit 27.10. Turku)

-57 kg Jesper Håkansson, TTBC vs Rahim Alizada, HTBC 3-0
-63,5 kg Valto Vainio-Puhju, TTBC vs. Heikki Saira, LTBC 3-0

Lisätty 22.9.2012


MM-kilpailut 2012: Kati Kaareskoski on maailmanmestari!Kuva: Edla Niemi

Kati Kaareskoski on voittanut thainyrkkeilyn 45-kilon sarjan amatöörien maailmanmestaruuden. Kaareskoski oli käyttänyt Liaskevichiä luvunlaskussa 1. ja 2. erässä polvipotkuin. Kahdessa viimeisessä erässä ottelu oli ollut tasaisempi, johtuen valko-venäläisen välttelyistä. Ottelu ratkesi hajatuomioäänin Kati Kaareskoskelle. Tämä oli ensimmäinen naisten amatöörien maailmanmestaruus Turkuun ja seuran 6. amatöörien maailmanmestaruus.

MM-kilpailuihin osallistui 100 maata ja 1000 ottelijaa. Thainyrkkeilyn kattoliitto IFMA haki olympiajäsenyyttä huhtikuussa 2012.


Lisätty 12.9.2012MM-kilpailut 2012: Kaareskoski finaaliin murskaavana


Kuva: Edla Niemi

Kati Kaareskosken MM-semifinaaliottelussa venäläinen Alina Babayan päätti kostaa huhtikuun EM-kisoissa koetun tappion ottelemalla nälkäisesti. Toisessa erässä Kati osui lähiottelutilanteessa Babayania polvella nenään ja verta alkoi vuotamaan niin paljon, että ottelu keskeytettiin useaan otteeseen. Lääkäri koitti saada vuodon tyrehtymään, mutta Katin vasemman käden suorat lyönnit saivat sen vuotamaan aina uudestaan. Ottelu oli tiukimmillaan suht tasaista taistelua, mutta Katin kyynärpäät, suorat ja potkut toivat voiton kotikehän naisesta. Huomenna MM-finaalissa Kati kohtaa Valko-Venäjän Alena Liashkevichin, joka tyrmäsi tänään Ruotsin Annie Erikssonin polvella päähän ensimmäisessä erässä.

Naiset, -45 kg semifinaali
Kati Kaareskoski - Alina Babayan (RUS), pistein

Näin ollen keskiviikon naisten ja B-sarjan finaaleissa on yhteensä neljä suomalaista.

Kati Kaareskoski - Alena Liaskevich (BLR)

Jonna Suhonen - Oksani Kizhnerova (RUS)

Pok Jääskeläinen - Atalay Abdulmenaf (TUR)

Heidi Björklund - Jennifer Österlin (SWE)

Lisätty 11.9.2012


MM-kilpailut 2012: Santalahti lasketti lukua ja hävitettiin


Herö kanveesissa, Santalahti dominoi. Kuva: Edla Niemi

Jussi Santalahti sai lauantain Norsunluuranikon walk over-pettymyksen jälkeen vastaansa pohjoismaiden mestaruuden voittaneen Johan Herön. Jussi aloitti ensimmäisessä erässä omintakeisen prässäämisensä ja painosti jatkuvasti lähelle vetämään polvia. Kun kehätuomari keskeytti lähiottelutilanteen, Jussi juoksi heti villivarsan lailla taas lähelle antamatta Herölle tilaa hengittää. Kolmannessa erässä ruotsalaiselle laskettiin lukua, josta hän kuitenkin palautui hyvin neljänteen ja viimeiseen erään. Ottelun loppu oli melko tasaista, mutta kolmen selvästi viedyn erän jälkeen oli syytä odottaa, että turkulaisen käsi nostetaan voiton merkiksi. Käsittämätöntä kyllä pistetuomarit antoivat ottelun Herölle äänin 3-2. Suomen joukkue olisi tehnyt tuomiosta protestin IFMA:lle, mutta B-sarjassa se ei ole mahdollista.

Lisätty 10.9.2012MM-kilpailut 2012: Kaareskoski voitti Hong Kongin


Alle 45 kilon sarjassa otteleva Kati Kaareskoski voitti selvin pistein Hong Kongin Wai Tsangin! Tekstari kertoo: "Kati oli rikki ennen matsia kun HK veti nopeita lyöntikomboja tyynyihin. Matsissa oli selkeää hallintaa lähes joka osa-alueella. Etenkin etukäsi ja takajalka upposi ja satutti. Hyvä matsi."


Kuva: Edla Niemi

Tänä iltana Jussi Santalahti kohtaa B-luokan 81-kilon sarjassa Norsunluurannikon Coulibaly Idrissan.


Lisätty 8.9.2012


MM-kilpailut 2012: Santalahti kaatoi Uzbekistanin


Kuva: Edla Niemi

Pietarissa 6. - 13.9.2012 pidettävät thainyrkkeilyn MM-kilpailut ovat alkaneet valoisissa turkulaismerkeissä. Peräti 100 maata ja 1000 thainyrkkeilijää iskevät yhteen viikon aikana. Miesten B-sarjassa alle 81-kiloisissa Jussi Santalahti otti tiukan pistevoiton Uzbekistanin Islomjon Marufovista. Tänään Santalahti kohtaa Norsunluurannikon. Seuramme Kati Kaareskoski kohtaa tänään omassa avajaisottelussaan Hong Kongin. MM-kilpailuita on ollut mahdollista seurata ilmaisen netti-lähetyksen kautta. Turku Thaiboxing Club facebook-ryhmässä MM-kilpailuita seurataan lähes livenä ja Suomen Muay Thai liiton keskustelufoorumilta voi nähdä kisakuvia ja lukea kisatunnelmia.

SMTL-foorumi
TTBC-facebook ryhmä

Lisätty 8.9.2012


3 x SM-kultaa ja SM:n paras seura!

Turku Thaiboxing Clubin thainyrkkeilijät voittivat kolme Suomen mestaruutta lauantaina 9. kesäkuuta Porvoon torilla otelluissa thainyrkkeilyn SM-kilpailuissa. Turku Thaiboxing Club oli samalla SM-kisojen paras seura vieden eniten mestaruuksia.

Alle 45-kiloisten tuore amatöörien Euroopan mestari Kati Kaareskoski otti selvän voiton helsinkiläisestä  Linda Rehnistä. Kaareskosken ylivoimainen ajoitus ja tekninen taituruus tuotti Rehnille vaikeuksia kaikki 5 erää, eikä helsinkiläinen pystynyt viemään yhtäkään erävoittoa. Pistetuomarit tuomitsivat Kati Kaareskosken selvin 3-0 lukemin voittajaksi. Kati Kaareskosken mestaruus oli samalla Turku Thaiboxing Clubin ensimmäinen naisten SM-kulta.
Miesten alle 81-kiloisten Jussi Santalahti kohtasi sarjansa finaalissa helsinkiläisen Kimmo Kändin. Ensimmäisessä erässä näytti siltä, että nopea nousu nuorten sarjoista aikuisten kehiin tuottaisi nuorten Suomen mestari Santalahdelle ongelmia, mutta hän löysi nopeasti oman rytminsä. Nopeat alapotkut Kändin reisiin ja kylkiin, saivat helsinkiläisen ensiksi pysähtymään ja sitten etsimään turvapaikkaa köysistä. Santalahti oli jo kolmannessa erässä kehän herra ja helsinkiläinen hiukan aseeton. Neljännessä erässä Santalahden kovat polvipotkut ropisivat ensiksi Kändin vartaloon, josta ne nousivat vaarallisesti kohti päätä. Pitkän polvisarjan päätteeksi Känd putosi kanveesiin kuuntelemaan kehätuomarin luvunlaskentaa. Välittömästi box-komennon jälkeen Santalahti hyökkäsi taas lähiotteluun, tikkasi tusinan polvia ja viimeisteli hyökkäyksen päähän osuneillä kyynärpääiskuilla. Tällöin helsinkiläisten kulma heitti pyyhkeen kehään. Nopeasti Suomen huipulle noussut 18-vuotias Jussi Santalahti otti lanteilleen jo toisen mestaruusvyön TKO4-voitollaan.
Alle 86-kiloisisten SM-finaalissa Daniel Forsberg sai taistella tosissaan helsinkiläistä Aldo Reinlaa vastaan. Reinla osoittautui kovaksi vastustajaksi etenkin lähiottelussa, mutta lyöntitilanteissa hän oli ottavana osapuolena. Myöskin Forsbergin napakat alapotkut löysivät kohteensa useissa erissä. Neljännessä erässä lievässä johdossa ollut Forsberg potkaisi Reilalta jalat alta, jolloin hän löi päänsä kanveesiin. Sääntöjen puitteissa kehätuomari laski Reinlalle luvun, mutta hän ei ollut kykenevä enää jatkamaan ottelua. Näin muutama vuosi sitten myöskin nuorten SM-kultaa voittanut Daniel Forsberg voitti itselleen aikuisten SM-vyön TKO5-keskeytysvoitolla.


Pasi Kupilan vastustaja loukkaantui, joten raskaan sarjan finaalia ei oteltu.

lisätty 11.6.2012Tie tähtiin XII 20.6.


Järjestämme poikkeuksellisesti kesällä uudet Tie tähtiin -harrastajakisat, koska edellisten kisojen tiedottaminen ja osanotto jäi vähän puolitiehen. Nyt siis kaikki kamppailuhenkiset hakemaan kesäkuntoa ja kokeilemaan ottelua ke 20.6.!

Mukana myös kisaryhmäläisten keskinäisiä harjoitusotteluita ja junnuryhmän raketteja.

Punnitus klo 17.00
Ottelut klo 18.00

lisätty 23.5.2012


Kesätreenit 2012

Kesä on täällä ja se vaikuttaa myös TTBC:n treeniaikatauluihin.

Aikataulu noudattaa edellisten vuosien perinnettä siten, että kaikille ryhmille yhteiset treenit järjestetään tiistaina ja torstaina klo 18:30.

Kesäaikatauluun siirrytään juhannuksen jälkeen eli viikon 26 alusta. Kesäajan treeniaikataulu on voimassa 25.6. - 19.8.

Lisätty 22.05.2012Tie Tähtiin XI la 19.5.


Tie Tähtiin -harrastajakilpailut järjestetään 19. toukokuuta MB-Centerissä, Turku Thaiboxing Clubilla.

Tie Tähtiin kilpailut ovat seuramme harrastajien keskinäiset kilpailut, joihin seuran ulkopuoliset tai kisaryhmäläiset eivät saa osallistua. Suositut Tie Tähtiin -kilpailut toimivat harrastajille mahdollisuutena kokeilla miltä otteleminen tuntuu ja kilpailutoiminnasta kiinnostuneille se voi avata mahdollisuuden siirtyä kisaryhmään.

Tie Tähtiin kilpailuissa tyrmääminen on kielletty ja ottelut käydään ennemminkin tekniikkaluonteisina kuin veren maku suussa. Ilmoittautumislista ilmestyy maanantaina salille ja toivomme taas perinteisen runsasta osanottoa! Tervetuloa Tie Tähtiin XI -kilpailuihin.

Kisat alkavat lauantaina kello 12:00 ja punnitus suoritetaan kello 11:00.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla (2012). Hinta on 2€ ilman korttia.

lisätty 12.5.2012


Seuramme kannatuslaulu "Yhteen maaliin" on valmis

Turku Thaiboxing Clubin muusikot ja lyyrikkonikkarit tekivät kannatuslaulun, joka on lajissaan ensimmäinen kaikki kamppailulajit huomioon ottaen. Yhteen maaliin - nimisen kappaleen kertosäe jää soimaan varmasti kamppailua harrastamattomankin "kaaliin".Lisätty 3.5.2012 


Muutoksia vapun ajan treeneihin

Vappuaatto, ma 30.4. Junnut ja pappathai tauolla
Vappupäivä, ti 1.5. Ei treenejä

lisätty 24.4.2012Kati Kaareskoski / TTBC on uusi Euroopan mestari!
- kolme Euroopan mestaruutta ja kaksi hopeaa Suomeen -


EM-kisojen ensimmäinen finaalipäivä oli suomalaisittain menestys, kun Suomeen saatiin kolme Euroopan mestaruutta ja kaksi EM-hopeaa. Ja ennen kaikkea, oma Kati Kaareskoskemme (-45 kg) saavutti seuran historian ensimmäisen naisten Euroopan mestaruuden. Mestaruuksiin ylsivät lisäksi Edla Niemi naisten -75 kg sarjassa ja Pok Jääskeläinen nuorten -67 kg sarjassa. Hopealle pääsivät sarjoissaan Ossi Kokkoniemi nuorten -63,5 kiloisissa ja Tessa Kakkonen naisten -48 kg sarjassa.

Onnittelut ja kiitokset koko Suomen maajoukkueelle!

lisätty 21.4.2012
 EM-kisojen 4. päivä: naisten EuroCup voitto Suomeen ja uusi finaalipaikka

Nuoret EM -57 kg: Jesper Håkansson (FIN) vs Kuznetsov (RUS) pistein
Naiset -60 kg EM (semifin.): Anna Willberg (FIN) vs Madeleine Vall (SWE) pistein
Naiset -75 kg EM (semifin.): Edla Niemi (FIN) vs Dilara (TUR) TKO3
Naiset -60 kg EuroCup finaali: Gia Winberg (FIN) vs Yildirim (TUR) TKO3

Edlalle paikka naisten finaaliin. Turun Jesperille tuliaisina pronssia, muttei valitettavasti finaalipaikkaa.

lisätty 21.4.2012EM-kisojen 3. päivä: naiset finaaliin

Nuoret, EM -60 kg (semifin): Jimi Bergskaug (FIN) vs Youssef Assouik (DEN)
Miehet, EC -67 kg (semifin): Jari Ollonen (FIN) vs Maksym (UKR)
Naiset, EM -45 kg (semifin): Kati Kaareskoski (FIN) vs Alina Babayan (RUS)
Naiset, EM -48 kg (semifin): Tessa Kakkonen (FIN) vs Shvet Renata (UKR)
Naiset, EC -60 kg (semifin): Gia Winberg (FIN) vs Gizem (TUR)

Näin turkulaisittain upeasti Kati Kaareskoski naisten -45 kg finaaliin ja Jimille tuliaisina pronssia.

lisätty 20.4.2012EM-kisojen 2. ottelupäivä: neljä voittoa ja kaksi tappiota


Miehet EM
67kg Andrei Kulebin BLR vs. Antero Hynynen FIN (4. semifin) pistein

Naiset EM
60kg Anna Willberg FIN vs. Katsiaryna Vaiariha BLR (4. semifin) pistein

Juniorit EM
63,5kg Ossi Kokkoniemi FIN vs. Vitaly Shnyokov RUS (semifin) pistein
67kg Pok Jääskeläinen FIN vs. Anatolii Danyliuk UKR ( semifin) pistein

Miehet EC
67kg Jari Ollonen FIN vs. Jabbar Mustafayev AZER (4. semifin) pistein

Juniorit EC
63,5kg Maksym Senichev UKR vs. Teemu Lindgren FIN (4. semifin) TKO3


lisätty 18.4.2012EM-kisojen 1. päivä: suomalaisille tappioita ja voittoja

Voittajat tummalla:

Miehet EM (4. semifin)
63,5kg Dzmitry Varets, BLR vs. Kari Viinikainen, FIN pistein

Naiset EM (4. semifin)
48kg Tessa Kakkonen, FIN vs. Julie Marquet, LUX pistein
57kg Diana Iakovleva, UKR vs. Gia Winberg, FIN pistein

Juniorit EM (4. semifin)
67kg Pok Jääskeläinen, FIN vs. Kostas Gleitas CRE, TKO2 (polvi osui 1. erässä päähän ja ei lähtenyt toiseen erään)

Miehet EC (4. semifin)
75kg Ondrej Marvan, CZE vs. Samuli Närhi FIN, pistein

Näin Tessa Kakkonen ja Pok Jääskeläinen jatkoon.

lisätty 17.4.2012Kohta alkaa...
Maanantaina 16.4. punnitukset, lääkärintarkastukset ja ensimmäisten ottelijaparien arvonnat. Tiistaina alkaa taistelu.

Tsemppiä koko Suomen joukkueelle, mutta erityisesti TTBC:n
Katille, Jesperille ja Jimille!


lisätty 15.4.2012


Jyväskylästä niukka pistetappio ja tyrmäysvoitto

Jyväskylän Total Mayhem -ottelutapahtumassa Turun Jussi Santalahti kärsi niukan 2-1 pistetappion sarjan -81 kg hallitsevaa Suomen mestaria Ali Taimouria vastaan. Alkuvuoden ottelutauko näkyi hieman Jussin otteissa, joka ei päässyt aivan omalle tasolleen, ja näin Taimouri pystyi välttämään osan Jussin hyökkäyksistä. Hopea ei ole kuitenkaan häpeä, kun vasta 18 vuotta täyttänyt Jussi antoi täyden iltapuhteen sarjan hallitsevalle mestarille.
Haetaanko revanssi SM-kisoissa 9.6. Porvoossa?

Turun Moukari, Pasi Kupila, oli puolestaan pitelemätön Jyväskylän talkoissa. Vastustaja Harri Haaviston silmä alkoi turvota jo ensimmäisessä erässä 10 sekunnin kohdalla, kun Moukarin takakäsi alkoi pestä. Haavisto ei oikein päässyt osumaankaan Kupilaan ja Nukku-Matti kutsuttiinkin toisessa erässä koukkusarjan säestyksellä. Näin tyrmäysvoitto Turkuun.
Haavisto on raskaan sarjan (+ 91 kg) hallitseva Suomen mestari, mutta miten mahtaa käydä vuoden 2012 mestaruusmittelöissä?

Lisätty 14.4.2012Kupila ja Santalahti Jyväskylään 14.4.2012

Jyväskylässä järjestetään tulevana lauantaina kansainvälinen ottelutapahtuma, Total Mayhem, jonne lähtevät myös TTBC:n Pasi Kupila ja Jussi Santalahti totaalista toimintaa järjestämään.

Vahvaa paluuta kilpakehiin tekevä Kupila kohtaa hallitsevan raskaan sarjan Suomen mestarin, Harri Haaviston Sisu Gymiltä. Lauantaina nähdään, kumpi hallitsee kehää ja kestävätkö kehäköydet kahden sadan kilon massiivimyllerryksen.

Jussi puolestaan kohtaa -81 kg sarjassa hallitsevan Suomen mestarin, Combat Academyn Ali Taimourin, joka on tunnettu kovasta fysiikastaan. Pian selviää, miten kokeneemman Taimourin voima riittää hillitsemään Turun orivoimaa, kun myös fyysisyydestään tunnettu Santalahti alkaa pistää kavioita heilumaan.

            

                           
                                   - Pasi ja Jussi, Turun moukari ja ruoska -

lisätty 10.4.2012


Turkulaiset kohtaavat Euroopan parhaimmiston

Thainyrkkeilyn amatöörien Euroopan mestaruuksista otellaan Turkin Antalyassa 16.-23.4.2012.

Turku Thaiboxing Club on hyvin mukana maajoukkueessa, kun Kati Kaareskoski naisten -45 kg sarjassa sekä Jimi Bergskaug  nuorten  -60 kg ja Jesper Håkansson nuorten -57 kg sarjassa lähtevät edustamaan Suomen ja seuramme värejä. Lisäksi joukkueen tukipilariksi lähtee Suomen Muay thai -liiton edustajana kansainväliset areenat kokenut kehäkarpaasimme Pasi Luukkanen. Elias Granathin piti osallistua samaan aikaan käytävään Eurooppa Cupiin, mutta valitettavasti loukkaantuminen estää hänen osallistumisensa.

Turnausmuotoiset kisat ovat erittäin raskaita sekä henkisesti että fyysisesti, koska otteluita käydään useina peräkkäisinä päivinä ja punnitukset tapahtuvat jokaisen ottelupäivän aamuna uudelleen, eli ravintotankkauksen täytyy olla tarkkaa ja jaossa on myös euroopanluokan kolhuja, kun mestaruuksista tosissaan mitellään.

Joukkueemme vetää parhaillaan läpi viimeisten valmistautumisviikkojen ohjelmaa maksimaalisen iskukyvyn löytämiseksi, joten toivotaan voimaa, onnea ja menestystä nälkäisille taistelijoillemme. Leuka alas ja kädet ylös!

Joukkueemme lihashuollosta vastaa jo pitkään seuraamme tukenut TYA. Siitä iso kiitos.

  
                                
                                          Jimi, Pasi, Kati, Jesper ja Elias

muokattu 10.4. 2012


Salikisat Combat Academylla 17.3.

Helsingin Combat Academy of Finlandilla käytiin salikisat seitsemän ottelun tarjonnalla. TTBC:n mainetta lähtivät puolustamaan Mirka Salonen (-54 kg), Valto Vainio-Puhju (-63,5 kg) ja Daniel Forsberg (-81 kg).

Mirka nousi ensimmäistä kertaa kehään kilpailumielessä, kun Valto ja Daniel puolestaan ottelivat sarjaa omia painoluokkiaan ylempänä, eli haastetta riitti jokaiselle.

Joukkueemme opetti vastustajilleen turkulaista matematiikkaa, eli mitä on 3x 3 - 0. Pisteet Turkuun yhteensä 9 - 0, eli kaikki ottelijamme voittivat kamppailunsa puhtaasti kaikin tuomariäänin.

3x2min
-54kg Mirka Salonen TuTBC - Juliana Laine, PvTBC  3 - 0

-67kg Valto Vainio-Puhju TuTBC - Esko Mitrunen, Sisu Gym   3 - 0

4x2min
-86kg Aldo Reinla, CAF - Daniel Forsberg, TuTBC  0 - 3

Huoltajina ja kulmassa käskyttämässä Tuija Jyrkkiö ja Pasi Kupila.

Hyvä TTBC!

lisätty 17.3.2012


Tukholman tuliaisina voitto ja niukka tappio


Suora raportti kisatapahtumista Tukholman kirjeenvaihtajaltamme Vallentuna Boxing Campilta:

"Iso J voitti (nenästä verta valutettiin) ja dj granaatti hävis juur ja juur... Eliaksella kovin vastus ikinä."

Eliaksen vastustajalta puhkesi kovassa kyydissä tärykalvo, joten molempien turkulaisten  vastustajat lähtivät hoitoon otteluiden jälkeen.

Jesper Håkansson: pistevoitto
Elias Granath: pistetappio

Huoltajina Tukholman sykkeessä häärivät Iso-Topi Helin ja Jimi Bee.


lisätty 11.3.2012Turun nuoret Tukholmaan ottelemaan:  11.3. VBC Muay Thai Open 20


Sunnuntaina 11.3. kaksi nuorta turkulaista kohtaa ensimmäistä kertaa kansainväliset vastustajansa, kun he ottelevat Tukholman Vallentuna Boxing Camp salilla. Jesper ja Elias ovat molemmat tämän vuoden nuorten Suomen mestareita.

-57 kg Jesper Håkansson FIN vs. Robert Karkani SWE
-60 kg Elias Granath FIN vs. Kevin Siu SWE

Heja Åbo!

lisätty 7.3.2011


Turku Thaiboxing Clubilaiset Nokian salikisoissa 3.3.2012

16-vuotias Niko Pyhäjärvi otteli itseään 10 vuotta vanhempaa kuopiolaista Juha Leskistä vastaan tasaisen matsin. Niko oli osuvampi potkuilla ja lyönneillä, kun taas Leskinen oli hivenen parempi lähiottelussa. Nikon otteissa oli huomattavissa kehitystä, mutta tällä kertaa tasainen ottelu tuomittiin äänin 1-2 kuopiolaisen hyväksi.

Superraskaassa sarjassa Pasi "Holokaust" Kupila kohtasi kaksimetrisen ja 124 kiloisen tamperelaiskolossi Sampo Seppälän. Ottelu käynnistyi vauhdikkaasti, kun molemmat herrat lähtivät oikopäätä hakemaan tyrmäystä. Painavat lyönnit ja heijarit seurasivat toisiaan, ja nähtiinpä ottelussa muutama alapotku ja polvikin. "Holokaust" oli osuvampi tässä sodassa ja pian hänen hanskansa värjääntyivätkin punaisiksi. Toista erää ei tullut, sillä Seppälä päätti jättää pelin kesken ensimmäisen erätauon aikana.

-45 kiloisten naisten matsissa oli panoksena, ei sen enempää eikä vähempää, kuin edustuspaikka huhtikuun amatöörien EM-kisoihin, ja Kati Kaareskoskea vastaan asettui Helsinki Thaiboxing Clubin Linda Rehn. Ottelu alkoi suhteellisen tasaisissa merkeissä, mutta erien edetessä Kati alkoi viemään tilanteita toisensa jälkeen. Ottelun parhautta olivat Katin vastapalloon vedetyt suorat polvet ja alakautta kyynärpäät. Neljännen erän loputtua ei kenellekään paikalle olijalle tullut yllätyksenä, että EM-karsintaottelu tuomittiin kaikin tuomariäänin 3-0 Katin hyväksi.lisätty 5.3.2012Salikisat TTBC:lla la 18.2.2012


Lauantaina 18.2. jytisee Saippua-Centerissä, kun TTBC järjestää salikisat Turussa. Kehään oli nousemassa hyvä joukkue turkulaisia, mutta ainoat vastustajat kamppailijoillemme löytyivät Oulusta. Luvassa on siis kaksi Turku-Oulu -ottelua, mutta tule mukaan kannustamaan punainen kulma voittoon ja oululaiset tervetulleiksi Turkuun hyvässä kamppailuhengessä!

               

Ottelut alkavat klo 13.00

Sisäänpääsy ilmaiseksi

päivitetty 16.2.2012


TTBC vahvasti mukana Nuorten maajoukkueessa

TTBC:n nuoret ovat hyvin edustettuina vuoden 2012 alussa toimintansa aloittaneessa Nuorten maajoukkueessa, sillä maan seitsemän lupaavimman nuoren joukossa on peräti neljä turkulaista:

Jesper Håkansson -57 kg
Elias Granath -60 kg
Jimi Bergskaug -63,5 kg
Jussi Santalahti -75 kg

Maajoukkueen päävalmentajana toimii Helsinki ThaiBoxing Clubin Petri "Putsi" Martinez ja joukkueen toisena valmentajana Turun Topi Räsänen. Joukkue toimii Suomen Muay Thai -liiton alaisuudessa. TYA toimii koko Turun joukkueen sponsorina ja tarjoaa sille lihashuolto- ja hierontapalvelut.

Onnea ja menestystä nuorille taistelijoillemme!

lisätty 11.1.2012


Jussi Santalahti valittu vuoden tulokkaaksi

Suomen Muay Thai - liitto on valinnut Turku Thaiboxing Clubin Jussi
Santalahden vuoden tulokkaaksi. Kuluneen vuoden aikana yhteensä 11 kertaa
otellut Santalahti saavutti ensin hopeaa heinäkuussa Latvian Liepajassa
järjestetyssä European Muay Thai Clubs Cupissa ja myöhemmin hän uusi
kultamitalinsa nuorten SM-kisoissa -75 kilon sarjassa. 17-vuotias
turkulainen kertoo, että ensi vuoden tavoitteena hänellä on Suomen
mestaruus ja sen myötä kansainvälisen ottelukokemuksen kartuttaminen.

Jussi Santalahti
15 ottelua, 14 voittoa, 2 tyrmäystä
Nuorten SM kulta 2010
Nuorten SM kulta 2011
European Muay Thai Clubs Cup hopea 2011

Lisätty 27.12.2011


Salikisat Chitaladalla 10.12.2011

Turkulaiset edustivat taas ylpeästi kotiseuraansa, kun tuliaisina Chitaladan salikisoista oli kaksi voittoa ja kaksi kunniallista tappiota.

Ensimmäisenä kehään nousi -63,5 kg sarjan vasta 16-vuotias Jimi Bergskaug, joka on kuluneen vuoden kuudesta ottelustaan hävinnyt vain yhden. Vastaan tuli Oulun toistaiseksi kaikki 5 otteluaan voittanut Patrik Säisä. Jimi veteli pitkänhuiskealla tyylillään tarkkoja takakäden lyöntejä ja kovia polvipotkuja. Hän käytti vastustajaansa kahdesti vaaka-asennossakin hyvin ajoitetulla pysäytyspotkulla ja etujalan ruoskamaisella potkulla kesken vastustajan liikkeen. Selvä 3-0 voitto kotiin.

Toisena turkulaisena kehään nousi 16-vuotias Niko Pyhäjärvi, jolle ottelu oli uran neljäs. Painoluokka oli pykälää omaa sarjaa ylempänä, eli -75 kg. Vastassa oli Tampere TBC:n Mikael Nyyssönen, joka aloitti kovan lyöntimyllytyksen ja heitteli useampia kääntöpotkujakin ottelun aikana. Niko taisteli urheasti aikuista ja selkeästi painavampaa miestä vastaan, mutta tuloksena kuitenkin kunniallinen tappio. Aiempana meriittinä tamperelaisella on mm. Shooton Suomen mestaruus tältä vuodelta, joten Niko voi palata pystypäin kotisalille.

Otteludebyyttinsä teki joukkueemme kolmas 16-vuotias nuorukainen, Valto Vainio-Puhju. Ulkoisesti tyynen viileä Valto jakeli tarkkoja pysäytyspotkuja ja lyöntejä tämän vuoden Nuorten SM II:ta vastaan, säilyttäen kaiken aikaa ottelun kontrollin myös varmoilla jalkablokeillaan. Vastustaja King of the Ringiltä oli aseeton Valton kylmän suorituksen edessä, ja näin toinen voitto Turkuun tuomariäänin 2-1.

Illan viimeisessä ottelussa kehään nousi muista kamppailukuvioista tuttu Tom Niinimäki, joka aloitti thainyrkkeilyuransa suoraan huipulta. Vastaan nousi Chitaladan miesten ykkösnyrkki, Janne Ollonen. Ottelu oli sovittu 3x2 min tekniikkaotteluksi, joten tyrmäyksiä ei lähdetty hakemaan suuntaan eikä toiseen. Niinimäki otteli tasaisen rauhallisesti kokeneen kehäketun tyylillä, väläyttäen myös nyrkkeilijän taitojaan hienoilla lyöntisarjoillaan. Molemmin puolin herrasmiesmäisesti otelleet kamppailijat jättivät tyrmäyspaikat käyttämättä, ja ansaitusti voitto Tampereelle. Niinimäki näytti kuitenkin, että enemmän on odotettavissa tälläkin saralla, kunhan saadaan lisää kokemusta thainyrkkeilyn puolelta.

lisätty 11.12.2011Kauden viimeiset salikilpailut


Huomenna lauantaina nelihenkinen joukkue Turusta osallistuu Tampereen Chitaladan kauden päättäviin salikilpailuihin. Mukana on kolme junioria, joista Jimi Bergskaug ja Niko Pyhäjärvi ovat jo ennenkin otelleet, mutta Valto Vainio-Puhju tekee oman debyyttinsä. Aikuisista tällä kertaa osallistuu paremmin vapaaottelijana tunnettu Tom Niinimäki, jolla on myös kehäkokemusta nyrkkeilystä ja potkunyrkkeilystä.

Lauantaina Turku Thaiboxing Clubin salilla MB-Centerissä otellaan harrastajasalikilpailut Tie Tähiin (juhlava 10. kerta) ja illalla pikkujouluissa Joulupukki kohtaa Kako Trakon. Pikkujouluissa mukana myös muuta ohjelmaa.

Lisätty 9.12.2011


Muutoksia Treeniajoissa joulun aikaan


Junnut ovat tauolla 22.12. - 8.1.2012

Viikko 52 (26.12-1.1.)
 - Kisaryhmä tauolla
 - Papat tauolla
 - Naisten ja harrastajien yhteistreenit tiistaina ja torstaina klo 18.00

Lisätty 29.11.2011


Daniel Forsberg tyrmäsi, Pasi Luukkanen epäonnekas


Daniel Forsberg otti uransa toisen nyrkkeilymatsin viime lauantaina Turun Boxissa. Ottelu päättyi ensimmäisessä erässä Forsbergin tekniseen tyrmäykseen. Forsberg lasketti koukuillaan kahdesti lukua vastustajalleen ja jolloin vastustajan kulma heitti pyyhkeen kehään. Ottelu on nähtävissä Facebookissa, Turku Thaiboxing Club - ryhmässä.

Pasi Luukkanen osallistui samana päivänä Tukholman Rumble of the Kingsiin. Neljän miehen rahaturnauksen ensimmäisellä kierroksella hän kohtasi taitavaksi tiedetyn Sanny Dahlbeckin. Ensimmäisessä erässä Luukkanen kuunteli lukua, mutta palautui siitä mainiosti. Kolmannessa erässä Luukkanen sai kiertokyynärpäälyönnin päähänsä, joka tuli niin puun takaa ettei mitään ollut tehtävissä. Uransa ensimmäisestä tyrmäystappiosta huolimatta Luukkanen oli ottelun jälkeen pystypäin, mutta luonnollisesti harmissaan.

Lisätty 28.11.2011


Turkuun 3 nuorten SM-kultaa thainyrkkeilyssä

Turku Thaiboxing Clubin juniorit putsasivat pöydän thainyrkkeilyn nuorten
SM-kilpailuissa. Kaikki turkulaiset voittivat finaaliottelunsa ja samalla
Turku Thaiboxing Club dominoi kilpailuja olemalla paras seura.

Elias Granath oli joukkueen tehokkain ja lasketti kolmannessa erässä
kolmesti lukua, joka sai kehätuomarin keskeyttämään ottelun. Näin Granath
kirkasti viime vuotisen hopeansa. Jussi Santalahti uusi mestaruutensa
viime vuodelta. Jesper Håkansson puolestaan kukisti viime vuoden -60 kg mestarin sinnikkäällä painostuksella ja peräänantamattomalla asenteella.

-57kg Jesper Håkansson TTBC vs. Riku Mikkonen PvTBC 3-0

-60kg Elias Granath TTBC vs. Niko Salonen KOTR TKO3

-75kg Jussi Santalahti TTBC vs. Samuli Närhi HTBC 3-0

Turku Thaiboxing Club kiittää TYA:a, joka lainasi junioreillemme hienon keltaisen jenkkibussinsa!Jimi, Elias, Jesper, Topi, Jussi ja Juuso / TTBC SteamTeam

Lisätty 26.11.2011Pasi Luukkanen lauantaina Rumble of the Kingsissä


Turku Thaiboxing Clubin Pasi Luukkanen ottelee 26.11. tuhansien ruotsalaiskatsojien edessä Tukholman Hovet areenalla 4 miehen thainyrkkeilyturnauksessa, Rumble of the Kings tapahtumassa. Promootio on Pohjois-Euroopan suurin kamppailulajitapahtuma, joka tarjoaa ottelukortillaan neljää eri kamppailu-urheilulajia. Thainyrkkeilijä Pasi Luukkanen astuu siis lauantaina kehään tavallista kuumempien kehälamppujen alle.

Neljän miehen ammattilaisturnaus otellaan 3x3 minuutin erin ja kyynärpäälyönnit ovat ottelussa sallittu. Ensimmäisessä ottelussa hän kohtaa ruotsalaisen 20-vuotiaan Pohjoismaiden mestarin Sanny Dahlbeckin. Rekordin puolesta Dahlbeck on varteenotettava vastustaja. 25 ottelua, 21 voittoa, 13 tyrmäystä ja 4 tappiota. Kohtalaisen komeasta rekordista huolimatta, hänet on tyrmätty kahdesti sellaisten vastustajien toimesta jota Luukkasenkin tyyli edustaa. Dahlbeck ei ole nimittäin omimmillaan, kun hän ei saa määrätä tahtia ja otteluetäisyyttä. Luukkasen ärhäkkä tyyli, kehäkokemus ja tutut kyynärpäälyönnit (holhousvaltio Ruotsissa liian brutaali ja poikkeusluvin käytettävä tekniikka) tuovat Dahlbeckille joukon ongelmia nieltäväksi.

Fyysisiä ominaisuuksia koko syksyn hionut Luukkanen todisti nykykuntoaan Helsingin Apollo Fightissa tyrmäten päähänpotkulla venäläisen Andrey Basinin. Lauantaina näemme mitä tapahtuu, kun viikinkimäiseen elämäntapaan tottunut Pasi Luukkasen ja "puppelimaisen trendipojan" Sanny Dahlbeckin maailmat törmäävät.

Luukkanen-Dahlbeck ottelun voittaja kohtaa hurrikaanimaisella tyylillä ottelevan Rhassan Muhareb (DEN) ja tarkan Martin Akhtar (SWE) ottelun voittajan. Turnauksen voittajalle isketään käteen 50 000 kruunua ja turnauksen agressiivisin ottelija saa lisäksi 10 000 kruunun bonuksen.

Illan liveseuranta tapahtuu Facebookissa Turku Thaiboxing Club ryhmässä.

10 euron hintainen livestream http://www.rumbleplay.com/

Lisätietoja

http://www.rumbleofthekings.com/index.php?option=com_content&view=article&id=289:expect-the-unexpected-wmc-nordic-welterweight-tournament&catid=1:latest-news

http://www.rumbleofthekings.com/

Lisätty 23.11.2011Hyvinkään salikisat ja Nuorten SM-karsinnat 19.11.2011

Turun edustajana Hyvinkään salikisoihin osallistui 16-vuotias Niko Pyhäjärvi -71 kg sarjassa. Kamppailu oli tasainen, mutta Niko napsi tilanteista tärkeät viimeiset osumat ja otti näin taisteluvoiton vastustajastaan tuomariäänin 3-0 .

Nuorten SM-karsinnoissa kaikki turkulaiset läpäisivät punnituksen ilmoitetuissa painoluokissa.. Kukaan heistä ei joutunut karsintaotteluihin, vaan kaikki jatkavat suoraan ensi viikonlopun finaaleihin Porvoossa. Jimi Bergskaug jättäytyi pois punnituksesta, koska hänelle ei tullut vastustajia -63,5 kg sarjaan.

Finaaleihin lähtevä  Turun joukkue:
- 57 kg Jesper Håkansson
- 60 kg Elias Granath
- 75 kg Jussi Santalahti

Onnea finaaleihin!

lisätty 19.11.2011


Turkulaiset juniorit SM-mitalijahtiin

Suomen Muay Thai - liiton järjestämät Nuorten SM-kilpailut käynnistyvät huomenna 19.11. semifinaalikierroksella Hyvinkään RNC Sport Clubin salilla. Turku Thaiboxing Clubin 4 hengen juniorijoukkue on kilpailuiden suurin ja sisältää monta lupaavaa mestariehdokasta. Alle 57 kiloisiin osallistuu Jesper Håkansson, jolle SM-kilpailut ovat uran ensimmäiset. Viime vuoden hopeamitalisti Elias Granath alle 60 kilossa osallistuu ikänsä puolesta viimeistä kertaa Nuorten SM-kilpailuihin. Myöskin ensimmäistä kertaa kansallisissa arvokilpailussa peistä taittaa -63,5 kilon Jimi Bergskaug. Alle 75 kilon sarjassa 15 ottelua vuodessa tahkonnut viime vuoden Nuorten SM Jussi Santalahti yrittää uusia mestaruutensa.
Finaalit otellaan 26.11.2011 Porvoon Urheiluhallissa, Linnankoskenkatu 5.

Turku Thaiboxing Clubin joukkue

-57kg Jesper Håkansson
-60kg Elias Granath
-63,5kg Jimi Bergskaug
-75kg Jussi Santalahti

Lisätty 18.11.2011


Thainyrkkeilyn maahantuoja Kai Mustonen 50 vuotta

SMTL:n kunniapuheenjohtaja ja lajin maahantuoja Kai Mustonen on täyttänyt 50 vuotta. Mustonen toi thainyrkkeilyn Suomeen Ruotsista vuonna 1984 ja perusti veljensä Jannen kanssa thainyrkkeilyseuroja useille paikkakunnille. Kai Mustonen on myös Suomen ensimmäisiä thainyrkkeilijöitä ja otellut vajaa kymmenen ottelua, kunnes keskittyi veljensä Jannen valmentamiseen. Hän oli myös perustamassa Suomen Muay Thai - liittoa ja toimi liiton ensimmäisenä pj:nä sekä päävalmentajana. Ns. "aikaisen startin" ja laajan Thaimaasta hankitun tekniikkatietämyksen ansiosta Kai Mustonen luotsasi useita thainyrkkeilijöitä amatöörien ja ammattilaisten maailmanmestareiksi. Tätä nykyä Kai Mustonen asustelee Helsingissä, mutta toimii edelleen vuonna 1984 perustamansa Turku Thaiboxing Clubin puheenjohtajana.


Kai Mustonen ja maailmanmestari Vesa Puranen

Koska Kaitsu inhoaa synttäreitä ja muita juhlia, sinä joka tunnet Kaitsun, piristä hänen päivää tekstiviestillä

Kai Mustonen keltaisissa shortseissaLisätty 7.11.2011


Janne Mustosen leiri TTBC:llä 3.12.


Janne Mustonen tulee taas Turkuun leiriä pitämään lauantaina 3.12. Aiheena tällä kertaa potku- ja polvitekniikat sekä nyrkkeily- ja lähiotteluharjoittelu.

Aikataulu: 
11.00 - 13.00
nyrkkeilyä ja potku/polvitekniikkaa

ruokatauko

15.00-16.30
lähiottelutekniikkaa

Leirin hinta 25 €, maksetaan paikan päällä. Ilmoittautumislista salin tiskillä.

Lisätty 1.11.11


Salikisoista 4 voittoa 5:stä!


GB-Gymin salikisoista Helsingistä turkulaiset toivat kotiintuliaiseksi neljä voittoa viidestä ottelusta. Turku Thaiboxing Clubin juniorit olivat kovassa iskussa. Kaikki tuleviin Nuorten SM-kilpailuihin osallistuvat thainyrkkeilijät nappasivat selvät voitot vastustajistaan. Virheettömimpään suoritukseen ylsi Elias Granath, jonka lähiotteluheitot kelpaisivat kokeneemmallekin ottelijalle. Jokainen ottelija oli petrannut suoritustaan edellisestä, joten turkulaisten paluumatka kohti auringonlaskua (kai sä tiärät et Turku o lännes?) sujui tyytyväisin mielin.


-72 kg Juha-Pekka Tupala, TTBC - Tomi Korpela, PvTBC 3-0
-71 kg Niko Pyhäjärvi, 16 v, TTBC - Teemu Lindgren, juniori, HTBC 0-3
-63,5 kg Elias Granath, TTBC - Joni Huuska, Chitalada 3-0
-67 kg Jimi Bergskaug, 16 v, TTBC - Esko Mitrunen, 15 v, Sisu Gym 3-0
-61 kg Jesper Håkansson, 16 v, TTBC - Niko Salonen, 15v, KOTR 3-0

Lisätty 29.10.2011TTBC:n kisaryhmä GB Gymille la 29.10.

TTBC:ltä lähtee reipas ryhmä seuran värejä puolustamaan Helsingin GB Gymille. Kisajoukkueemme on pärjännyt hienosti viime kisoissa, ja odotammekin taas kelpo otteita kehässä. Lähes kaikki nuoremme joutuvat ottelemaan omia painoluokkiaan ylemmissä sarjoissa, mutta pannaan sitten vain isompaa panosta piippuun.

Ja erityisesti odotamme Kati Kaareskosken lunastavan paikkansa Ruotsin Malmössä pidettäviin PM -kisoihin.

Turku ThaiBoxing Clubin joukkue: Jesper Håkansson (61 kg), Elias Granath   (- 63,5 kg), Jimi Bergskaug (- 67 kg), Niko Pyhäjärvi (-71 kg), Juha-Pekka Tupala (72 kg) ja Kati Kaareskoski (- 45 kg).

Kehäkulmaan lähtevät piiskaamaan, kannustamaan ja huoltamaan kokeneet Pasi Luukkanen, Daniel Forsberg sekä Ville Honkala. Tsemppiä joukkueelle!

Lisätty 27.10.2011


Kati Kaareskoski PM-karsintoihin


Helsingin GB-gymin salikisoissa 29. lokakuuta järjestetään naisten 45-kiloisten PM-karsinta Turun Kati Kaareskosken ja Lahden Tessa Kakkosen välillä. 12. marraskuuta Ruotsin Malmössä pidettäviin PM-kilpailuihin Kaareskoskella on varsin hyvä mahdollisuus karsiutua, sillä hän on jo voittanut Kakkosen kahdesti. Mikäli Kaareskoski lyö lahtelaisen kolmannen kerran, tulee hän tekemään turkulaista thainyrkkeilyhistoriaa osallistumalla ensimmäisenä turkulaisnaisena PM-kilpailuihin.

Lisätty 13.10.2011


Daniel Forsbergin kova nyrkkeilydebyytti

Viime perjantaina 7.10. Daniel Forsberg iski amatöörinyrkkeilydebyyttinsä Porin Scandic hotellissa järjestetyissä kansainvälisissä kutsukilpailuissa. Suomen kärkinimen Eemeli Katajiston sparrivastustaja Forsberg kohtasi latvialaisen nyrkkeilijän, jolla oli yli 50 ottelua. Alun perin Danielille piti tulla vastustaja, jolla oli 10 ottelua. Forsberg oli joutunut nyrkkeilemään ns. henkensä edestä, kun latvialainen oli yritti tyrmätä häntä joka lyöntisarjalla. Molemmat osuivat raskaasti, Forsbergille laskettiin kerran lukua (sinänsä harmittomasta tilanteesta) ja kerran latvialainen steppaili turkulaisen lyönnistä. Ottelun voitti hajaäänin Latvian edustaja 2-1, joka oli kokemuseroon nähden henkinen voitto amatöörinyrkkeilydebyytin tehneelle Daniel Forsbergille.

Lisätty 10.10.2011Turkulaiset menestyivät taas salikisoissaHelsinki Thaiboxing Clubin tänään järjestämissa salikisoissa turkulaiset nappasivat kolme voittoa neljästä. Kaikki juoniorimme joutuivat ottelemaan aikuisia miehiä vastaan. Järjestäjän mukaan "pääottelun lisäksi kisojen parasta antia oli -48 kg naisten Tessa Kakkosen ja Kati Kaareskosken kohtaaminen."

3 erää
-63,5 kg Elias Granath TuTBC - Timo Venäläinen LTBC 3-0
-71 kg Juha Härkin HTBC - Niko Pyhäjärvi TuTBC 3-0

4 erää
-48 kg Kati Kaareskoski TuTBC - Tessa Kakkonen LTBC - 3-0
-75 kg Jussi Santalahti, TuTBC - Silver Sirel HTBC 2-1

Lisätty 1.10.2011Daniel Forsberg joutui tyytymään hajaäänituomioon


Kuva folkbladet.nu

Viime lauantaina 24.9. Turku Thaiboxing Clubin Daniel Forsberg kohtasi Uumajan Battle of Botnia 4:ssa viime vuoden Ruotsin mestarin Petter Wallinin. Viisieräinen kamppailu jouduttiin suorittamaan ruotsalaisilla säännöillä, jotka eivät sallineet kyynärpääiskuja eikä polvipotkuja päähän. Ottelu oli tasaista iskujenvaihtoa kaikki erät läpeensä. Forsberg loisti useissa erissä hyvien vastapallolyöntiensä ja koukkusarjojensa turvin sekä myöskin muutamin polvipotkuin. Potkutilanteissa pieni hätiköinti johti ohi potkimiseen, josta Wallin haki itselleen selvät osumat. Illan kovimmat pommit upposivat Wallinin silmänalusiin, jotka olivat hieman päivittyneet ottelun päätyttyä. Äärimmäisen tasaisen ottelun vei kuitenkin Petter Wallin, hajaäänin 2-1. Forsberg sai työnäytteestään paljon kiitosta kaikilta katsojilta, toimitsijoilta sekä promoottorilta. Ottelua oli mahdollisesta seurata suorana internetin kautta. Nuoren miehen seuraava tavoite on ensi vuoden alussa järjestettävät Suomen mestaruuskilpailut.

Kuvia tapahtumasta: http://www2.vk.se/galleri/MMA-gala
Kuvia tapahtumasta: http://neo.folkbladet.nu/galleri/battle_of_botnia


Lisätty 26.9.2011Katso Unibetin kautta Daniel Forsbergin ottelu lauantaina Ruotsin Uumajasta


Daniel Forsberg kohtaa lauantaina Petter Wallinin Battle of Botnia 4 nimeä kantavassa vapaaottelutapahtumassa. Wallin on vuoden 2010 Ruotsin mestari ja samaisen vuoden amatöörien MM-kisojen B-turnauksen hopeamitalisti. Peliyhtiö Unibet näyttää illan kamppailut suorana lähetyksenä ja tarjoaa tapahtumaan myös live-vedonlyöntiä.

Katselu vaatii rekisteröitymisen. Voidakseen katsella otteluita pelitilillä tulee olla varoja vähintään 1 sentin edestä tai tulee olla lyönyt vetoa viimeisen 24 tunnin aikana. Lisätietoja osoitteesta www.unibet.com.

Battle of Botnia
Lauantaina 24. syyskuuta kello 19.00
Unibet TV
www.unibet.com


Lisätty 21.9.2011
1 päivä, 5 turkulaista, 6 voittoa = TTBC SUPER SIX!!


Pasi Luukkanen hymyili tyrmäysvoiton jälkeen. Kuva Crest.fi


  Lauantaina 17.9. Turku Thaiboxing Clubin ottelijat tekivät paikallista kamppailuhistoriaa ottelemalla päivän aikana viiden ottelijan voimin 6 ottelua, voittaen joka ainoan ottelun.  Yksi ottelijoista kävi kaksi ottelua voittaen molemmat. Päivä päättyi komeaan tyrmäysvoittoon, joka kruunasi turkulaisjuhlat.

Päivällä Lahdessa käytiin salikilpailut, jossa marraskuisiin junioreiden SM-kilpailuihin tähtäävät Elias Granath, Jimi Bergskaug ja
Jussi Santalahti ottelivat selvät voitot vastustajistaan. 16-vuotias Jussi Santalahti kunnostautui ottelemalla kaksi kertaa
itseään vanhempia miehiä vastaan ja poistui kehästä voittajana kummallakin kerralla. Santalahti on hyvä esimerkki TTBC:n junioritoiminnasta. Kilpailu-ura alkoi viime marraskuussa ja nyt hänellä on jo 13 ottelua (vain 1 tappio), nuorten SM-titteli, kaksi tyrmäystä, joista viimeisin tuli aikuista, vapaaottelun Suomen mestaria Santeri Liliusta vastaan jo ottelun toisessa erässä. 

Saman päivän iltana Helsingin Apollo yökerhossa otellussa Apollo Fight Nightissa Turun Pasi Luukkanen tyrmäsi Venäjän Andrey Basinin. Pietarin alueen thainyrkkeilymestari sai kolmannessa erässä potkun päähänsä ja kaatui suorin vartaloin kehäkanveesiin. Kehätuomari julisti ottelun välittömästi päättyneeksi ja leimasi turkulaisen thainyrkkeilyseuran historian kirjoihin yhdenlaisen ennätyksen.


Tulokset

Lahti salikilpailut

3*2 Min
-75 kg Jussi Santalahti, TuTBC Vs. Tuomas Burakowski, HTBC 3-0
-63,5 kg Elias Granath, TuTBC vs. Riku Mikkonen, PvTBC 3-0
-75 kg Juha-Pekka Tupala, TuTBC vs. Kari Sainio, HTBC 3-0
-67 kg Jimi Bergskaug, TuTBC Vs. Teemu Lindgren, HTBC 2-1

4*2 Min
-75 kg Jussi Santalahti, TuTBC 16v Vs. Matias Kallio, HTBC 2-1


Apollo Fight Club Vol. 1

5*3 min
-70kg Pasi Luukkanen, TuTBC vs. Andrey Basinin, Venäjä KO3

Lisätty 18.9.2011TTBC lauantaina Lahdessa!


Sen lisäksi, että Pasi Luukkanen ottelee lauantaina Helsingin Apollo yökerhossa, käydään päivemmällä Lahden Liikunta- ja kamppailukeskus @Letic:ssa thainyrkkeilyn salikilpailut, jossa turkulaisilla on vahva osanotto.

Kaavaillut turkulaisten (TuTBC) ottelut:

3*2 Min
-63,5 kg Riku Mikkonen, PvTBC Vs. Elias Granath, TuTBC
-75 kg Ville Honkala, TuTBC Vs. -75kg Tuomas Burakowski, HTBC
-75 kg Kari Sainio, HTBC Vs. 75kg Juha-Pekka Tupala, TuTBC
-71 kg Niko Pyhäjärvi, TuTBC 16v Vs. Jaturong Klinsrisuk, HTBC
-67 kg Jimi Bergskaug, (juniori) TuTBC Vs. Teemu Lindgren, (juniori) HTBC

4*2 Min
-81 kg Kimmo Känd, HTBC Vs. Daniel Forsberg, TuTBC
-75 kg Jussi Santalahti, TuTBC 16v Vs. Matias Kallio, HTBC


Lisätty 15.9.2011Pasi Luukkanen ottelee Apollo yökerhossa
Tulevana lauantaina seuramme Pasi Luukkanen kohtaa Venäjän Andrey Basinin Helsingin Apollo yökerhossa. Karate-taustainen Andrey Basinin on Pietarin alueen thainyrkkeilymestari. Ottelu käydään ammattilaissäännöin.   

Lisätietoja SMTL keskustelusivuilta.Lisätty 14.9.2011Legendaarinen Janne Mustonen TTBC:lla

Ensimmäinen suomalaisen thainyrkkeilyn supertähti Janne Mustonen tulee Turkuun pitämään kaksipäiväistä leiriä la -su 1.-2.10.
Ohjelmassa mm. tekniikkaa, lähiottelua ja pariharjoituksia.

Aikataulu:
la 11.00 - 12.30 ja 14.30 - 16.00
su 12.00 - 13.30

hinta:
2 pv. 30 € / 1 pv. 25 €

 Älä epäröi, sillä mukaan pääsee vain 40 nopeinta. Ilmoittautumislista salin tiskillä.

lisätty 12.9.2011


Syksyn ensimmäiset kurssit ovat täynnä

Molemmat 5.9. alkavat starttkurssimme ovat täynnä! Tervetuloa harjoittelemaan thainyrkkeilyä maineikkaaseen seuraamme.

Lisätty 30.8.2011


Turkulaisten kilpailukalenteri syyskaudelle 2011

- 17.09. Salikilpailut Lahti + Apollo Fight, Pasi Luukkanen kehässä
- 01.10. Salikilpailut Helsinki
- 29.10. Salikilpailut Helsinki
- 12.11. Salikilpailut Nokia
- 12.11. PM-kilpailut, Ruotsi, valinnat ilmoitetaan myöhemmin
- 26.11. Rumble of the Kings, Tukholma, Pasi Luukkanen kehässä
- 26-27.11. Nuorten SM-karsinnat 2011 + salikisat Hyvinkää
- 3.12. Nuorten SM-finaalit 2011 + iltakilpailut, iltakilpailuissa Daniel Forsberg kehässä 
- 10.12. Salikilpailut Tampere + Apollo Fight

...ja sitten onkin SM-karsinnat 2012 edessä! Liity mukaan kilpailutoimintaan, maailmanmestareiden joukkoon kaivataan aina lisää verta!

Lisätty 25.8.2011


Jussi Santalahti tyrmäsi Porvoossa

Turku Thaiboxing Clubin Jussi Santalahti on viime lauantaina voittanut teknisellä tyrmäyksellä kolmannessa erässä Lahti Thaiboxing Clubin Santeri Liliuksen. Ottelu oli suurimmalta osin Santalahden ylivoimaista hallintaa ja ottelun ratkaisi Santalahden voimakkaat polvipotkut. Ottelun suunniteltu kesto oli 4 kahden minuutin erää.

Lisätty 24.8.2011


Paluu arkeen ma 22.8.

Siirrymme normaaliin treeniaikatauluun maanantaina 22.8., eli silloin alkavat tutut ryhmät taas pyöriä omina aikoinaan.

Lisätty 15.8.2011


TTBC:läiset IFMA European Muay Thai Clubs Cupissa

Latvian Liepajassa järjestettiin 29.-31.7. thainyrkkeilyturnaus johon
osallistui hieman yli 100 thainyrkkeilijää 11 eri maasta. Kaukaisimmat
joukkueet olivat Kazakhstanista ja Turkista. Suomesta oli mukana kahden
seuran thainyrkkeilijöitä Turusta ja Lahdesta.

Turkulaisten tulokset:
75kg Jussi Santalahti vs. Vladislav Bessmertnijs Latvia KO1
81kg Filipia Kulawinski Puola vs. Daniel Forsberg 2-1
71kg Liubamir Staravoitau BLR vs. Pasi Luukkanen 2-1
75kg Oskar Staszczak Puola vs. Jussi Santalahti 3-0

Jussi Santalahti ja Pasi Luukkanen hopeaa, Daniel Forsbergille pronssia.

Lisätty 2.08.2011

Syksyn starttikurssit alkavat ma 5.9.


Starttikurssi alkaa 5.9. klo 18. Naisten starttikurssi samana päivänä klo 19. Ilmoittautuminen yllä olevan linkin kautta.

Varusteina verkkarit tai shortsit ja t-paita. Vesipullo on hyvä olla mukana.

Lisätty 26.07.2011


IFMA European Muay Thai Clubs Cup 29.-31.7.
Latvian Muay Thai liitto järjestää kaksipäiväisen turnauksen eurooppalaisille muay thai seuroille Liepajassa 29.-31. heinäkuuta. Turnaukseen odotetaan osallistujia kymmenistä Euroopan maista. Suomesta turnaukseen osallistuu ottelijoita Lahdesta sekä Turusta. Turku Thaiboxing Clubia turnauksessa edustavat:

-75kg Jussi Santalahti
-71kg Pasi Luukkanen
-81kg Daniel Forsberg
Valmentaja, Riku Immonen

Lisätty 20.7.20117.5. Salikilpailuista voitto ja tappio


Hyvinkäällä lauantaina pidetyissä salikilpailuissa debytoi kolmieräisessä salikilpailuottelussa 16-vuotias Jesper Håkansson, joka kohtasi 5 kiloa painavemman Valtteri Laakson BG-Gymiltä. Ottelu oli suhteellisen tasainen, jossa Jesper osoittautui voimakkaammaksi lähiottelijaksi ja lyöjäksi. Valtteri pystyi kuitenkin potkuillaan pitämään Jesperin omien vahvuusalueidensa ulottumattomissa, joten ottelu kallistui tuomaripapereilla helsinkiläisen voitoksi 3-0. Junnuryhmästä kisaryhmään noussut Jesper näytti kuitenkin olevansa nuori taistelija, jonka otteet ovat lupaavat.

Sarjaa ylempänä alle 75 kiloisissa otellut Jussi Santalahti 71kg sai vastaansa Helsingin Thaiboxing Clubin Samuli Närhen. Nelieräinen ottelu alkoi Närhen kohdalta tarkkailuna ja vastapallolyöntien yrittämisenä. Jussi joutui liikkumaan eteenpäin taaksepäin liikkuvan Närhen perässä ja olikin joutua vastaiskujen kohteeksi. Toisessa erässä Santalahti sai Närhen kuviot kuitenkin sen verran sekaisin, että pääsi potkimaan Närheä ja lähiottelussakin Santalahti alkoi osoittautua paremmaksi. Kolmannessa erässä suunta oli jo selvä. Päähänpotkut osuivat lähelle, eikä Närhen taidokkaat vastapalloyritykset enää onnistuneet. Kehätuomari joutui jopa huomauttamaan Närheä tämän kääntäessä selkää Santalahdelle, joka yritti "mäiskäyttää" pakenevaa vastustajaansa. Viimeinen erä meni myös selvästi Santalahdelle, joka on jo saanut ottelemisen juonesta kiinni ja tähtää tämän vuoden nuorten SM-kilpailuihin.

Lisätty 8.5.2011
Naaraspantterit eli naisten leiri TTBC:llä 14.5
Salillamme järjestetään lauantaina 14.5. Turku Thaiboxing Clubin 
naisille Naaraspantterit-leiri! Treenipäivä pitää sisällään aamulenkin 
ja kahdet harjoitukset. Tällä hetkellä ilmoittautumislista on täynnä, 
mutta varasijoilla oleville saattaa vielä treenipaikka aueta! 
Torstaina 5.5. on viimeinen ilmoittautumispäivä.

Tervetuloa mukaan haastamaan itsesi!

lisätty 27.4.11
 


Pääsiäisen ajan treenit

Harrastajaryhmä treenit normaalisti
Kuntothairyhmä treenit normaalisti
Pappathairyhmä treenit normaalisti
Starttikurssi ma 25.4. treenit normaalisti
Perjantain vapaavuoro 22.4. normaalisti
Junnuthai pitää pääsiäistaukoa la 23.4. ja ma 25.4.

lisätty 19.4.2011Turkulaiset voitokkaina HTBC:n kutsukisoissa

Ensimmäisenä turkulaisena kehässä nähtiin junnuryhmästä kisaryhmään ponkaissut Jimi Bergskaug, 15, kun hän otteli 63,5 kilon sarjassa samanikäistä GB Gymin Aleksi Kivistöä vastaan. Vaikka ottelu olikin tekniikkaottelu täydellä suojavarustuksella, molemmat nuoret miehet vetivät koko matsin reippaalla tahdilla ja kontaktilla. Ikäisekseen vahva Aleksi tavoitteli voittoa prässäämällä Jimiä, mutta pidemmän turkulaisnuoren terävät potkut, polvet lähiottelussa ja pari nappiin osunutta takakäden lyöntiä toivat voiton kotiin vauhdikkaan ottelun jälkeen tuomariäänin 3-0.

17-vuotias Jussi Santalahti sai nelieräisessä ottelussa vastaansa HTBC:n Anton Thusbergin. Pitkänhuiskea Jussi hallitsi kehän tapahtumia ja napsi osumia lyönneillä, potkuilla ja etenkin polvilla. Kolmannen erän alussa Jussi väläytteli hurjaa luonnettaan potkaisemalla seitsemän keskivartalopotkua peräkkäin, joista kaikki osuivat. Jussi myös potki liioittelematta kymmeniä yläpotkuja matsin aikana, mutta ne päätyivät Antonin suojaukseen. Neljännessä erässä Jussi karisteli viimeisetkin estojen jäänteet otteistaan ja myllytti voiton Turkuun selvin tuomariäänin 3-0.

Viimeisenä turkulaisena kehään nousi Kati Kaareskoski, joka otteli itseään neljä kiloa painavampaa helsinkiläistä Linda Rehniä vastaan. Taktiikkana viisieräiseen ja kyynärpääsuojia lukuunottamatta ilman ylimääräisiä pehmusteita käytyyn otteluun oli aloittaa tarkasti ja napsia osumia potkuilla. Suunnitelma toimikin hyvin, kun Linda lähti otteluun aggressiivisesti lyönneillä ja kyynärpäillä. Kolmannesta erästä lähtien Kati nosti aloitteiden määrää ja alkoi viemään tilanteita yhä enemmän. Ottelun edetessä nähtiin vuorostaan turkulaiskyynärpäiden viuhuvan ja Kati sai myös vedettyä polvella vastustajaansa päähän. Viisieräisen taistelun jälkeen kolmas voitto matkasi Turkuun tuomariäänin 3-0.

Turkulaisottelijoiden ja -huoltajien iloksi Turku Thaiboxing Clubin perustajat, nykyään Helsingissä asuvat, Kai ja Janne Mustonen olivat myös seuraamassa otteluita.             Topi, Tuija, Jimi, Kati, Pasi ja Jussi skabojen jälkeen

lisätty 17.4.2011Pietarin Baltic Olympic: Kultaa ja hopeaa!

Turkulaiset thainyrkkeilijät ottivat turnausvoiton ja -hopean Pietarissa
15. - 17.4. järjestetyssä Baltic Olympicissa.Alle 81-kilon sarjassa Turku Thaiboxing Clubin Daniel Forsberg voitti
lauantaina kaksi ottelua ja tänään finaaliottelun. Lauantaina kaatuivat
moskovalaiset Deni Denisenko ja Artem Semen kaikin tuomariäänin 3-0.
Finaalissa Iranin Jones Hassandor hävisi myöskin kaikin tuomariäänin 3-0.
Nuorten SM:n ja viime vuoden tulokkaan tittelin voittanut Forsberg
saavutti näin ensimmäisen kansainvälisen arvokilpailumitalinsa.

Alle 44-kilon sarjassa otellut 11-vuotias Adiel Lembergin ikä- ja
painosarjassa ei ollut osallistujia, joten hän siirtyi ikäluokassa
ylöspäin ja otteli tänään 14-vuotiasta venäläistä Rustam Togusefia
vastaan. Lemberg loukkasi toisessa erässä polvensa sen verran pahoin, että
joutui ottelun jälkeen sairaalaan tarkistettavaksi. Adiel otteli siitä
huolimatta kaikki kolme erää. Finaali päättyi Togusefin voittoon 3-0,
mutta järjestäjät palkitsivat Adielin turnaushopean lisäksi turnauksen
sinnikkäimmän ottelijan palkinnolla.

Baltic Olympic järjestettiin Pietarin urheilu- ja konserttiareenalla,
jonne sopi 25 000 katsojaa. Kaikkiaan viikonlopun aikana noin 20:ssä eri
lajissa kilpaili 8000 ottelijaa 30:stä eri maasta. Thainyrkkeilyn eri
sarjoihin osallistui 110 kilpailijaa. Kamppailulajit nauttivat Venäjällä
suurta arvostusta.


Baltic Olympic 2011 - tulokset

16.4.2011
-81kg Daniel Forsberg, Turku Thaiboxing Club vs. Deni Denisenko, Moskova 3-0
-81kg Daniel Forsberg, Turku Thaiboxing Club vs. Artem Semen, Moskova 3-0

17.4.2011
-81kg Daniel Forsberg, Turku Thaiboxing Club vs. Jones Hassandor, IRA 3-0
-44kg Rustam Togusef, RUS vs. Adiel Lemberg, Turku Thaiboxing Club 3-0


Lisätty 17.4.2011
Turkulaiset HTBC:n kansainvälisiin kutsukilpailuihinHelsinki ThaiBoxing Club järjestää lauantaina 16.4. kansainväliset kutsukilpailut, jonne saapuu ottelijoita suomalaisten lisäksi Ranskasta ja Ruotsista.

TTBC:tä lähtee edustamaan kolmen ottelijan joukkue, eli Kati Kaareskoski (-51 kg), Jimi Bergskaug (-63,5 kg) ja Jussi Santalahti (-71 kg). Kaikki turkulaiset saavat vastaansa helsinkiläiset ottelijat, joten tiedossa on tulinen Turku - Helsinki -maaottelu.


Lisätty 13.4.2011
Turkulaisia Pietarin Baltic Olympiciin

Kilpailuarena Peterburgsky Sports and Concert Complex.

15 - 17.4. Pietarissa järjestetään massiivinen kamppailulajitapahtuma, jossa noin 7000 eri lajien kamppailijaa 30:stä eri maasta kilpailee 20:ssä eri lajissa. Thainyrkkeilyn osalta turnaus on suuri. Sarjoja on on junioreille neljässä eri ikäsarjoissa painoluokittain, lisäksi mukana on miesten ja naisten sarjat. Ennakkotietojen mukaan Venäjän maajoukkue karsisi tässä turnauksessa EM-paikoista.

Seurastamme turnaukseen osallistuu alle 81 kg:n Daniel Forsberg ja 11-vuotias Adiel Lemberg sarjaan 44-kiloa. Lahdesta mukaan lähtee -67 kg Ossi Kokkoniemi ja -48kg Tessa Kakkonen. Joukkueen huoltajana on Lahden Hannu Vappula. Turusta lähtee mukaan lisäksi tuki- ja kannatusjoukkoa.

Lisätietoja
http://www.imac-olymp.com/

Tulos- ja uutisseuranta
http://www.muaythai.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=3&t=3266


Lisätty 12.4.2011


Turku Sport & Extreme Expo: Santalahti voitti, Forsberg haastoi Aallon

Turku Extreme & Sport Expo tarjosi ohjelmaa laidasta laitaan ja seuramme thainyrkkeilijät näyttivät parastaan. Junnuthainäytöksessä esiteltiin TTBC:n junnutoimintaa sparrauksen ja potkutyynyihin potkimisen ja lyömisen muodossa. Ständillä mainostettiin alkeiskurssia ja myytin seuran shortseja ja paitoja. Entinen seuramme ottelija Aki Nissi voitti tivolipalloon lyömisen SM:n!

Myöhemmin illalla 71 kg:n sarjassa Jussi Santalahti otti voiton kaikin tuomariäänin 3-0 Helsinki Thaiboxing Clubin Pok Jääskeläisestä. Kolme erää juniori-ikäiset nuoret miehet ottelivat suhteellisen tasaisesti, mutta viimeisessä erässä Jussin kovempi työmoraali sai Pokin taipumaan.

Alle 81 kg:n sarjassa Daniel Forsberg haastoi itseään kaksi kertaa kokeneemman ja moninkertaisen Suomen sekä Pohjoismaiden mestarin Ville Aallon. 1:ssä erässä Daniel vei ottelua ja notkautti Villen polvia päähänpotkulla. Myös nopeat lyönnit osuivat perille. Kolmannen erän jälkeen kelkka oli kääntynyt eri suuntaan ja Aalto vei rutiininsa turvin voiton kaikin tuomariäänin 3-0. Ottelu oli erittäin hyvä osoitus Danielin kehittymisestä, sillä ikää on vasta 19 vuotta ja tämä oli hänen 20. ottelunsa.

Lisätty 10.4.2011Lauantaina 9.4. HK Areenalla Sport & Extreme ExpoTurku Thaiboxing Clubilaiset messuilla:

klo 18.00 Martial Arts Show, junnuthainäytös

klo 19.40 Thaiboxing-ottelut:
-71kg: Jussi Santalahti, Turku Thaiboxing Club vs
Pok Jääskeläinen, Helsinki Thaiboxing Club

-81kg: Daniel Forsberg, Turku Thaiboxing Club vs
Ville Aalto, GB Gym

TTBC:llä myös oma ständi!

Lisätietoja >>

Lisätty 5.4.2011
Tie Tähtiin IX


Harrastajasalikilpailut Tie Tähtiin IX järjestetään jälleen 7. päivä toukokuuta MB-Centerissä, Turku Thaiboxing Clubin tiloissa. Tie Tähtiin kilpailut ovat seuramme harrastajien keskinäiset kilpailut, joihin seuran ulkopuoliset tai kilpailukokemusta jo omaavat eivät saa osallistua. Suositut Tie Tähtiin kilpailut toimivat harrastajille mahdollisuutena kokeilla miltä otteleminen tuntuu ja kilpailutoiminnasta kiinnostuneille se voi avata mahdollisuuden siirtyä kisaryhmään. Tie Tähtiin kilpailuissa tyrmääminen on kielletty ja ottelut käydään ennemminkin tekniikkaluonteisina kuin veren maku suussa. Ilmoittautumislista ilmestyy pian salille ja toivomme taas perinteisen runsasta osanottoa! Tervetuloa Tie Tähtiin IX kilpailuihin.

Kisat alkavat lauantaina kello 13:00 ja punnitus suoritetaan kello 12:00.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla (2011). Hinta on 2€ ilman korttia.

Lisätty 5.4.2011
Thainyrkkeilyjuniorit leirillä Turussa

Viime lauantaina 2.4. salillamme MB-Centerissä seuramme junnuthai-valmentajat pitivät thainyrkkeilyjunioreille harjoittelu- ja kilpailuleirin. Noin 30 junnua ympäri Suomen osallistui leirille, jossa keskityttiin yleis- ja lajinomaisten harjoitteiden kautta tasapainoon, ketteryyteen ja kimmoisuuteen. Lisäksi juniorit saivat mahdollisuuden otella tasaväkisen vastustajien kanssa ja ottelut olivat olleet siistejä ja reiluja kamppailuja.
Seuraava juniorithainyrkkeilyn leiri pidetään Lahdessa. Lisätietoja seuramme junioritoiminnasta voi kysyä työkseen erityiskasvatustyötä tekeviltä junnuthaivalmentajiltamme. Seuraava junnuthain kurssi alkaa vasta kesän jälkeen.

Lisätty 4.4.2011
Lisää kamppailulajien I-tason valmentajakoulutuksen suorittaneita 

Viisi seuramme valmentajaa sai viime viikonloppuna päätökseen Nyrkkeilyliiton ja eri lajiliittojen yhteistyössä toteuttaman kamppailulajien I-tason valmentajakurssin Pajulahdessa. Seurallamme on nyt 8 valmentajaa, jotka ovat suorittaneet kyseisen valmentajakurssin.
 

Lisätty 4.4.2011Ville Honkala ottelee Tampreella 26.3.

Seuramme kilpailija Ville Honkala lähtee ottelemaan lauantaina Tampereelle ja kohtaa Tampereen Chitaladan Juan Trigon. Ottelu käydään 75kg:ssa ja se on pituudeltaan 4x2 minuuttia. Kilpailut alkavat klo 14 ja paikkana on Chitaladan sali, Puutarhakatu 12, Tampere.

Päivitys: Juan Trigo osoittautui tällä kertaa vahvemmaksi tuomariäänin 3-0.

Lisätty 25.3.2011
Daniel Forsberg haastaa Ville Aallon HK Areenalla Turussa 9.4.


 Ekstreme urheilun megatapahtuma "Turku Sport & Extreme Expo 2011" Turun HK Areenalla kerää kasaan voimailijoita, nyrkkeilijöitä, thainyrkkeilijöitä, vapaaottelijoita ja itäimaisten lajien taitajia. Mukana mahdollisesti myös parkouria ja laskuvarjohyppynäytös (laskeutuminen parkkipaikalle).

Daniel Forsberg lähtee haastamaan kaksinkertaisen pohjoismaiden mestarin sekä kuusinkertaisen Suomen mestarin Ville Aallon. Ottelun suunniteltu kesto on 5x2 minuuttia ja se käydään ns. ilman suojia. Aaltoa ei ole Suomessa pystynyt kukaan hetkauttamaan tukevalta valtaistuimeltaan, jolle hän palasi vuoden ottelutauon jälkeen. Nuoren Daniel Forsbergin meriittilista jää kevyesti Aallon varjoon. Listalta löytyy nuorten Suomen mestaruus vuodelta 2009, miesten SM-pronssi tältä vuodelta ja vuoden tulokas titteli viime vuodelta. Ville Aallolla on peräti 41 ottelua joista 36 voittoa ja 10 tyrmäystä. Forsbergillä on vain 19 ottelua, joista 12 voittoa.

Miten käy kun "vanha" mestari ja nuori tulokas kohtaavat? Tule ja todista tämän vuoden mielenkiintoisin 81 kg:n sarjan thainyrkkeilyottelu!

Turun Jussi Santalahden ja Helsingin Pok Jääskeläisen ottelusta ei tule puuttumaan nuoruuden vimmaa ja intoa. Molemmilta löytyy palkintokaapista mitali vuoden 2010 nuorten SM-kilpailusta. Silloin Jussi voitti sarjan 71 kiloa ja Pok nappasi sarjaa alempana 67 kilossa pronssia. Nuoret miehet ovat jo kerran aikaisemminkin kohdanneet, jolloin tulokseksi tuli tasapeli. Tässä neljä eräisessä kamppailussa käytetään pakollisten varusteiden lisäksi säärien suojana sukkamallisia suojia. Jussi Santalahdella on 5 ottelua joista 3 voittoa. Pok Jääskeläinen on taas otellut 8 kertaa ja hänellä on 2 voittoa. Ottelusta on odotettavissa kahden taitavan nuorukaisen tiukka vääntö, joka henkii haastehuutoa saman sarjan parrakkaille aikamiehille.


Thainyrkkeilyottelut:

-81kg Daniel Forsberg, Turku Thaiboxing Club vs. Ville Aalto, GB Gym

-71kg Jussi Santalahti, Turku Thaiboxing Club vs. Pok Jääskeläinen, Helsinki Thaiboxing Club

Thainyrkkeilyottelut alkavat n. klo 20:00.

Lisätty 16.3.2011Turkulaiset GB Gymin salikisoissa 26.2.2011

Ensimmäisenä turkulaisena helsinkiläiskehään nousi Kati Kaareskoski sarjassa -51 kiloa. Normaalisti alle 48 kiloisena otteleva Kati antoi painoetua yli neljä kiloa nokialaiselle Roosa Moisiolle, mutta se ei haitannut kokeneempaa turkulaista. Kati nimittäin vei ottelun jokaisen tilanteen nimiinsä hämäilemällä, liikkumalla pois nokialaisen alta ja napsimalla viimeisen osuman. Selvä pistevoitto 3-0 siis Katille.

15-vuotias Jimi Bergskaug otteli ensimmäisen kerran alle 18-vuotiasta vastustajaa vastaan. Ottelun lähtökohdat eivät olleet täydelliset, kun tamperelainen Niklas Tammilehto oli jo otellut samana päivänä yhden ottelun ja Jimi itse oli sairaana. Nuoret miehet päättivät kuitenkin mitata toisiaan ja siinä mittelössä sarjaansa pitkä Jimi piti etäisyytensä ja tilannevoitot niin hyvin, että voitto matkasi jälleen Turkuun 3-0.

Viimeisenä turkulaisena kehässä nähtiin Daniel Forsberg, joka otteli myös aikaisemmin samana päivänä otellutta vastustajaa vastaan. Ilmeisesti edellinen ottelu painoi porilaista Jani Majanderia niin paljon, että hänestä ei tällä kertaa ollut haastamaan Danielia. Toisessa erässä turkulaisen alapotkut tekivätkin sen verran kipeää, että Jani ei kyennyt enää jatkamaan ja ottelu tuomittiin No Contestiksi. Tekniikkaotteluissa on tapana, että jos toinen ottelija ei kykene jatkamaan, niin voittajaa ei julisteta, vaan viralliseksi merkinnäksi tulee No Contest.

TTBC:n nuoret Helsingin salikisoissa 5.2.2011

Viime lauantaina kisaryhmän juoniorit osallistuivat Helsinki Thaiboxing Clubin järjestämiin salikilpailuihin. 18-vuotias Khizer Khan kohtasi järjestävän seuran Teemu Paulmanin. Ottelu päättyi niukkaan 2-1 tappioon, mutta Khizer osoitti kehittyneensä huomattavasti marraskuisista junioreiden SM-karsinnoista. 15-vuotias Jimi Bergskaug otteli itseään lähes kaksi kertaa vanhempaa Heinola TBC:n Mikko Löppöstä vastaan. Jimi on käynyt molemmat ottelunsa itseään huomattavasti vanhempia kilpailijoita vastaan ja selviytyi tästäkin koitoksesta kunnialla. Hänenkin ottelu päättyi niukkaan 2-1 tappioon, mikä on hyvä suoritus silloin kun nuori poika kohtaa aikuisen miehen. Tuore junnujen Suomen mestari Jussi Santalahti otteli uransa ensimmäisen nelieräisen ottelun isäntäseuran Pok Jääskeläistä vastaan. Jääskeläinen tunnetaan taitavana ottelijana, jonka veressä thainyrkkeily virtaa muutenkin kuin veren perintönä. Jussi ja Pok taistelivat 4 tasaista erää, jonka päätteeksi pistetuomarit saivat ottelun päättymään tasalukemiin ja ottelun lopputulos oli siten ratkaisematon.

Painoaan turhaan tiristellyt Juha-Pekka "Juuso" Tupala joutui ottelemaan itseään huomattavasti painavempaa myöskin HTBC:n Tuomas Burakowski vastaan. Ottelu oli etukäteen sovittu painoeron vuoksi tasoitusotteluksi, mutta Juusolla ei ollut ottelussa hädän päivää. Lähiottelussa Tuomas pystyi hyödyntämään painoaan, mutta muuten Juusolla ei ollut ongelmia. Ottelu julistettiin ratkaisemattomaksi, sen ollessa tasoitusottelu.

-81 kg Juha-Pekka Tupala TTBC - Tuomas Burakowski HTBC tasoitusottelu
-71 kg Teemu Paulman HTBC - Khizer Khan TTBC 2-1
 -71 kg Jussi Santalahti TTBC - Pok Jääskeläinen HTBC RATKAISEMATON
- 63,5 kg Mikko Löppönen HeTBC - Jimi Bergskaug TTBC 2-1

Turkulaiset seuraavan kerran kehässä 26.02. Helsingissä GB-Gymillä.

Muistutus: TTBC:tä tämän vuoden thainyrkkeilyn SM-kisoissa edustava FFG:n kasvatti Juha "Juice" Saarinen ottelee raskaan sarjan SM-finaalissa Lahdessa 19.2.2011 klo 15:30. Nukuttaako nyrkkeilevä ja vapaaotteleva Juice finaalivastustajansa King of the Ringin Nico Giansantin, kuten kävi hänen vastustajalleen Juicen debyyttiottelussa SM-kilpailuiden semifinaalissa? Lähde Lahteen ja näe Juicen raskaat pommit.

Lisätty 7.2.2011

 

SM 2011: Forsberg karsiutui, Saarinen finaaliinAlle 81 kg:n sarjassa otellut Daniel Forsberg karsiutui tuomariäänin 1-2 Helsinki Thaiboxing Clubin Panu Korpivaaraa vastaan. Runsaasti eriäviä mielipiteitä tuomaripäätöksestä herättänyt ottelu oli kotikulman mielestä selvää pässinlihaa. Forsbergin vahvemmat tekniikat ja vastustajan horjuminen niiden osuessa olisi pitänyt riittää voittoon, mutta pistetuomarit olivat toista mieltä. Tästä johtuen seuramme teki ottelun lopputuloksesta protestin, jonka liiton tuomarit käsittelivät seuraavana päivänä nähtyään kuvanauhan ottelusta. Ottelu oli heidän mielestään tasainen. 1. erä tasan, 2. ja 3. erä Forsbergille ja 4. ja 5. erä Korpivaaralle. Kun thainyrkkeilyssä arvostetaan kahta viimeistä erää muita enemmän, oli tuomio oikea ja lopputulos pysyi. Alun perin pistetuomio olisi ollut tasan (1 tuomari Forsbergille, 1 Korpivaaralle, 1 tasan), mutta yhtä pistetuomaria vaadittiin merkitsemään voittaja pisteiden ollessa tasan ja tämän painotuksen vuoksi Daniel Forsberg hävisi ottelunsa. Kiitämme Suomen Muay Thai - liiton tuomareita protestin käsittelystä ja toivotamme Korpivaaralle menestystä finaaliin, jossa hän kohtaa kehiin paluun tehneen Ville Aallon.

Raskaassa sarjassa otellut Juha ”Juice” Saarinen karsi semifinaaleissa Sisu Gymin Harri Haavistoa vastaan. Thainyrkkeilykehissä debytoinut Saarinen on jo keränyt kokemusta perinteisen nyrkkeilyn ja vapaaottelun puolelta. Ottelun ensimmäisessä erässä Haavisto yritti alapotkuillaan osua Saariseen, mutta tämä torjui ne ja heitti vastaukseksi takakäden suoraa ja vartalopotkua. Erän lopulla Saarisen raskas oikea maistoi jo kerran Haaviston poskipäitä. Toisessa erässä Saarinen hakeutui lyöntietäisyydelle ja löi pari pitkää sarjaa. Toisen sarjan päätteeksi Haavisto putosi lattiaan ja sai kehätuomarin laskemaan lukua. Luvun päätteeksi Haavisto vaikutti haluttomalta jatkaa, joten kehätuomari julisti ottelun päättyneeksi ja Juha ”Juice” Saarinen otti komean tyrmäysvoiton uransa ensimmäisestä thainyrkkeilyottelusta ja jatkaa Lahdessa 19. helmikuuta käytäviin thainyrkkeilyn SM-finaaleihin. Juha ”Juice” Saarinen edustaa näissä kilpailuissa Turku Thaiboxing Clubia, mutta hänen varsinainen kotiseuransa on vapaaotteluseura Finnfighters’ Gym.

Thainyrkkeilyn SM-karsintoja seurasi pelkästään lauantaina noin 250 kilpailijaa, huoltajaa, toimitsijaa ja katsojaa. Lauantaina käytiin 19 ottelua ja sunnuntaina 4. Yhteistyötahot jakoivat lukuisia palkintoja karsintojen ottelijoille ja King of the Ringin Antero Hynynen valittiin turnauksen parhaaksi ottelijaksi.

Tulokset lauantailta

(voittajat ensin)

1. -91kg Kulmala - Satta TKO4 (alapotkut)
2. -51kg Salapuro - Rehn 3-0
3. -57kg Le - Ikävalko 2-1
4. -54kg Fernelius - Pohtola 2-1
5. -75kg Tirronen - Österberg 3-0
6. -60kg Willberg - Vuoma 3-0
7. +91kg Saarinen - Haavisto TKO2 (lyönnit päähän)
8. -60kg Winberg - Riihimäki 3-0
9. -81kg Korpivaara - Forsberg 2-1
10. -63,5kg Hiltunen - Kajas 2-1
11. -81kg Aalto - Nuutinen 3-0
12. -63,5kg Kyynäräinen - Kokkoniemi 3-0
13. -63,5kg Viinikainen - Sazanov 3-0
14. -67kg Kekarainen - Mustakallio 3-0
15. -75kg Taimouri - Melikidze TKO3 (hyppypolvi päähän)
16. -67kg Hynynen - Hellevaara 3-0
17. -71kg Timonen - Muttilainen 2-1
18. -57kg Blom - Katajamäki 3-0
19. -71kg Ollonen - Luonuansuu TKO4 (polvipotkut päähän)

Sunnuntain tulokset

(voittajat ensin)

20. -57kg Minh Le - Jussi Häkkinen 2-1
21. -71kg Osmo Timonen - Mikko Pasanen 2-1
22. -63,5kg Kari Viinikainen - Jesse Saarinen 3-0
23. -63,5kg Jukka Kyynäräinen - Mauno Kopsa TKO4 (polvipotkut päähän)

Sponsorit lahjoittivat seuraaville ottelijoille erilaisia tuotepalkintoja.

Kintaro Tattoo - 100 euron lahjakortti
Antero Hynynen
Gia Winberg

LWS-Shop - n. 200 euron tuotepaketti
Panu Korpivaara
Antero Hynynen

Blue Corner Sport
Blue Corner Sport lahjoitti suuren säkillisen thainyrkkeilytuotteita, joita jaettiin molempina päivinä lukuisille ottelijoille.

Twins Finland - n. 140 euron tuotepaketti
Aki Kulmala

Karjurock vip-liput x 2kpl (arvo 180 euroa) meni juryn valinnan mukaan SM-karsintaturnauksen parhaalle ottelijalle, joka oli:
Antero Hynynen

Kuvia SM-karsinnoista
http://ttbc.kuvat.fi/kuvat/

Lisätty 31.1.2011
Thainyrkkeilyn SM 2011 -karsinnat
 Turku Thaiboxing Club järjestää vuoden 2011 SM-karsinnat MB-Centerissä 29. ja 30. tammikuuta. Yhteensä 57 thainyrkkeilijää karsii finaalipaikoista lauantaina sekä sunnuntaina. Lauantaina karsinnat alkavat klo 15:00 ja sunnuntaina samaan aikaan, mikäli sarjoissa ei tapahdu suuria muutoksia lauantain punnituksessa. Turku Thaiboxing Clubia SM-kilpailuissa edustaa vuoden tulokkaaksi valittu 18-vuotias Daniel Forsberg, joka kilpailee sarjassa alle 81 kiloa. Nimellisesti seuraamme edustaa naapurisalin Juha "Juice" Saarinen, joka kilpailee raskaassa sarjassa + 91 kiloa. 

Lauantain liput maksavat 5 euroa ja sunnuntaina on ilmainen sisäänpääsy.

Yhteistyötahot palkitsevat karsintaturnauksen parhaita ottelijoita.
- Blue Corner Sport lahjoittaa thainyrkkeilyvarusteita.
- Twins Finland lahjoittaa thainyrkkeilyvarusteita.
- LWS-shop lahjoittaa tuotepaketin.
- Karjurock lahjoittaa VIP-lippupaketin.


Lisätty 20.1.2011
Vuoden tulokkaaksi valittu Daniel Forsberg

http://www.muaythai.fi/index.php/blog/entry/milja-heinosta-vuoden-thainyrkkeilijae-2010


"Vuoden tulokkaaksi valittiin Turku Thaiboxing Clubin suurlupaus Daniel
Forsberg. Ikänsä puolesta vielä nuorten sarjoihin mahtuva Forsberg otteli
miesten sarjassa useita voitokkaita otteluja, kukistaen mm. miesten
hallitsevan pohjoismaiden mestarin Panu Korpivaaran."


Lisätty 22.12.201010x korttien myynti on päättynyt


Nykyiset 10x kortit ovat voimassa helmikuun 2011 loppuun.

Jatkossa treenejä voi maksaa kertamaksulla tai 1kk, 3kk, 6kk tai vuosimaksulla. Tarkemmat tiedot hinnoista löydät hinnastosta.

Lisätty 22.12.2010Muutoksia Treeniajoissa Jouluna ja vuodenvaihteessa

Viikko 51 (20.-26.12)

 • Junnut tauolla
 • Tiistaina treenit normaalisti naisille klo 18 ja harrastajille klo 19
 • Torstaina 23.12 Naisten ja harrastajien yhteistreenit klo 19.00
 • Papat treenaavat normaalisti

Viikko 52 (27.12-2.1)

 • Junnut tauolla
 • Tiistaina ja torstaina naisten ja harrastajien yhteistreenit klo 18.00
 • Papat treenaavat normaalisti

Viikko 1 (3.1-9.1) 

 • Junnut tauolla
 • Tiistaina ja torstaina naisten ja harrastajien yhteistreenit klo 18.00
 • Papat treenaavat normaalisti

Lisätty 20.12.2010Kuvia viikonlopun matseista


Ohessa linkki viikonlopun matsikuviin: http://ttbc.kuvat.fi

Lisätty 5.12.2010
 


Turkuun thainyrkkeilyn nuorten Suomen mestaruus

71 kg:n Jussi Santalahdesta tuli thainyrkkeilyn nuorten Suomen mestari, Porvoossa eilen 4. Joulukuuta. Santalahti kukisti kolmieräisessä kamppailussa isäntäkaupungin Porvoon Eemeli Kivistön. Vasta kolme ottelua urallaan otellut Santalahti sortui kahdessa ensimmäisessä erässä yliyrittämiseen ja päätyi vastustajansa kanssa useisiin lähiottelutilanteisiin, jossa kumpikaan ei kyennyt vahvoihin polvipotkuihin. Viimeiseen erään lähdettäessä Santalahden kulmassa juonittiin uudet suunnitelmat ja ns. kone lähti käyntiin. Porvoolainen joutui peruuttuamaan vartaloon ja päähän suuntautuneiden potkujen ansiosta ja kaatui Santalahden lähiotteluheittoihin. Viimeinen erä ratkaisi ottelun ja niin Jussi Santalahdesta tuli sarjan 71 kilon nuorten Suomen mestari.

Seuramme alle 63,5 kilon finaaliedustaja Elias Granath otteli kiivaat kolme erää Helsingin Combat Academyn Joonas Kähköstä vastaan. Kaikki kolme erää olivat tasaista iskujen ja potkujen vaihtoa, joissa pitempi Kähkönen onnistui ehkä paremmin. Ottelu ei ollut kummallekaan läpihuutojuttu ja se päättyi hajaäänin 2-1 Joonas Kähköselle.

Kolmas turkulainen finalisti Jimi Bergskaug joutui perumaan finaaliottelunsa loukkaannuttuaan edeltävällä viikolla.

Viimeistä kertaa ikänsä puolesta nuorten SM-kilpailuihin yrittänyt 18-vuotias Daniel Forsberg ei saanut ketään vastaansa, mutta hän pääsi finaalipäivänä ottelemaan samaisen illan Battle of Porvoo tapahtumaan esiottelijaksi. Forsberg kohtasi amatööriottelutermein "suojattomassa" nelieräisessä ottelussa Olli Leppäsen Helsinki Thaiboxing Clubista. Lokakuussa vuoden 2010 aikuisten Pohjoismaiden mestarin kukistanut Forsberg oli hyvässä terässä. Potkut ja lyönnit lähtivät rennosti ja ottelussa ei ollut hädän hetkiä. Leppäsen kunniaksi on sanottava, että hän pystyi haastamaan vahvan Forsbergin lähiottelussa ja yritti moneen kertaan iskeä Forsbergia kyynärpäällä. Viimeinen erä oli selvää turkulaisen hallintaa. Jalat alta - potkut, suoralyönnit vartaloon ja reiteen tähdätyt potkut pehmittivät Leppästä, niin ettei pistetuomareilla ollut epäselvyyksiä tuomion julistamisessa, joka päättyi kaikin tuomariäänin 3-0. Turkulaisten valmentaja Riku Immonen luonnehti Forsbergin ottelua hänen uransa parhaaksi. Forsberg on viime vuoden nuorten Suomen mestari ja tähtää vuoden 2011 aikuisten SM-kilpailuihin.

Turku Thaiboxing Club tahtoo lämpimästi kiittää TYA:a (www.tya.fi), joka sponsoroi seuramme junioreiden SM-kilpailumatkaa!

Lisätty 5.12.2010

Turkulaiset voittoisia viikonlopun matseissa 27.11

Turkulaiset ottelijat iskivät 3-0 voitot viikonlopun matseissa.

Pasi Luukkanen kommentoi matseja seuraavasti:
"Katin matsi näytti aluksi tasaiselta, mutta ottelun edetessä lyönn(e)illä sisään + potku-taktiikka toimi. Kati liikkui myös aika hyvin. Juuson matsi oli tosi tasainen, mutta tässäkin toimi lyönnillä sisään + potku-taktiikka n. kaksi päätä pidempää vastustajaa vastaan. Daniel vei ottelun selvästi tutuilla aseillaan, eli takakäden lyönnillä + takajalan potkulla. Jussin junnujen SM-semifinaalimatsista tuli voitto lyönneillä/heijareilla sisään lähiotteluun tylyttämään-taktiikalla. Selkeä voitto, mutta enemmän olisi voinut potkia."

 • -48 kg Kati Kaareskoski, Turku TBC vs. Tessa Kakkonen, LTBC
 • -75 kg Juha-Pekka "Juuso" Tupala, Turku TBC vs. Jesse Koivula, Pori TBC
 • -81 kg Daniel Forsberg, Turku TBC vs. Jarno Laitinen, Combat
 • -71 kg Jussi Santalahti, TuTBC vs. Mauno "Mano" Santalo, OTBC (SM-karsinta)

Lisätty 29.11.2010

Thainyrkkeilevät Jokelan veljekset mukana Kuorosodassa

Thainyrkkeilypiireissä Jussi ja Janne tunnetaan ottelijoina, mutta hip hop - skenessä miehet liikkuvat nimillä Ideaali ja Jay who?. Lahtelaiset veljekset ovat nyt osallistuneet Nelosen Kuorosotaan, jossa he ovat lahtelaisen Asteen kuorossa. Myös Aste kamppailee, hänen lajinaan on brasilialainen jujutsu. Viime sunnuntaina Asteen joukkue putosi kilpailusta, mutta Nelonen on mitätöinyt äänestystuloksen koska "teleoperaattoreiden tietoliikennejärjestelmässä oli viikonloppuna merkittäviä ongelmia, jotka vaikuttivat äänestystulokseen". Tsekkaa siis ensi sunnuntaina Asteen kuoro, bongaa Jokelat ja muista äänestää kamppailijat jatkoon.

Jussi harjoittelee thainyrkkeilyä Lahti Thaiboxing Clubissa ja Janne Turku Thaiboxing Clubissa. Heidän virallinen kotisivunsa on http://www.ideaalimusic.com

Äänestä Asteen kuoroa Lahdesta
Soita 0700 79 244, hinta 0,99eur+pvm.
Tekstaa 4 numeroon 17224, hinta 0,95eur.

Lisätty 23.11.2010

Turkulaiset vahvoilla Nuorten SM-kilpailuissa

Turun kisaryhmän juniorit antoivat lupaavia esityksiä Lahden Nuorten SM-karsinnoissa. Suoraan finaaleihin pääsee sarjan 60 kg Jimi Bergskaug ja sarjan 63,5kg Elias Granath, jotka ottelivat samassa yhteydessä järjestetyissä salikilpailuissa. Nuori Jimi kohtasi huomattavasti itseään vanhemman Tampereen Chitaladan Jussi Häkkisen. Ottelussa näkyi nuoren taito vastaan vanhan voima, jolloin ottelusta muodostui tasainen vääntö, joka päättyi tasapeliin.

Elias otteli sarjaa kookkaampaa Lahden Thaiboxing seuran Ossi Kokkoniemeä vastaan, joka haastoi Eliaksen kiivaaseen potkujen vaihtoon sekä lyöntimylläkkään. Molemmat ottelevat Porvoon finaaleissa 4.12., mutta eri sarjoissa, joten ottelu oli sovittu tasoitusotteluksi. Varsinkin nuorten sarjoissa yhden sarjan painoero on suuri, sillä nuorilla miehillä on pieni rasvaprosentti.

Junnuiän jo ohittanut Juha-Pekka "Juuso" Tupala taisteli sovitut kolme erää nuorempaa Helsingin Thaiboxing Clubin Samuli Närheä vastaan. Helsinkiläinen sai oman ottelunsa käyntiin toisessa erässä, jolloin Juuson olisi pitänyt vaihtaa joko taktiikkaa tai lähteä kiristämään prässiä. Kolmaskin erä sujui Närhen tahtiin, joten Juusolle jäi uransa ensimmäisestä ottelusta tappio käteen. Juuso tähtää 75 kg:n sarjaan Turun salikisoissa 27.11.

Nuorten SM-kilpailuihin vaadittiin yksi ottelu ennen karsintoja, joten seuramme 67kg:n Khizer Khan ja 71kg:n Jussi Santalahti joutuivat ottelemaan pääsy vaativuus - ottelunsa ennen karsintoja. Ensiksi kehään hyppäsi turkulaisseurueen vähiten harjoitellein Khizer, joka tunnetaan erittäin taitavana väistelijänä. Vastakkaisesta kehäkulmasta häntä tarkkaili Johan Lahti Helsingin GB Gymiltä. Ensimmäisessä erässä Khizer pamautti todella kovan yläpotkun Johania suoraan päähän, niin että sali kajahti, mutta helsinkiläinen ei ollut milläsäänkään. Taitava väisteleminen ei riittänyt viimeisessä kahdessa erässä ja depyyttiottelu päättyi ansaitusti Johan Lahden voittoon.

Jussi Santalahti depytoi liki 10 kiloa painavempaa Tuomas Burakowskia vastaan, joka tuli thainyrkkeilyn maailmanmestari ja ruoskan heiluttaja Petri Martinezin isännöimästä Helsinki Thaiboxing Clubista. Ottelu oli suuresta painoerosta johtuen tasoitusottelu, mutta kaikkien yllätykseksi "hullu-Jussiksi" leikkisästi kutsuttu turkulainen vei ottelua lähes alusta lähtien. Kehätuomari joutui huomauttamaan Jussia liian kovista koukkulyönneistä ja omasta kulmasta hillittiin ottelua, sillä olihan illan aikana käytävä vielä toinen ottelu. Ottelu päättyi siis tasan.

Varsinaisessa karsintaottelussa sarjan 67 kilon Khizer Khan joutui Helsinki Thaiboxing seuran thaimaalais-suomalaisen Pok Jääskeläisen vastustajaksi. Kaksi ensimmäistä erää olivat niin vaisuja, että kehätuomari Manu Varho joutui kehottamaan ottelijoita ottelemaan, sillä milloin Pok potkaisi tai löi, niin Khizer väisti. Kolmannessa erässä thaimaalais-suomalainen myrsky nousi valloilleen ja Khizer suoritti taas niin taitavia väistöjä, että kehätuomarilla oli palaa hermot, kun mitään muuta ei tapahtunut. Olipa ottelussa tapahtua jopa paha onnettumuuskin, kun Pok heitti nopean saksipolvipotkun, johon Khizer syöksyi vastaan, mutta onneksi polvi osui turkulaisen olkapäähän. Ottelu päättyi odotettuun Pok Jääskeläisen 3-0 voittoon.

Turkulaisten viimeisessä karsintaottelussa Jussi Santalahti kohtasi sarjan 71 kilon Pyry Saviojan Lahden thainyrkkeilyseurasta. Ensimmäinen erä meni hienokseltaan Santalahdelle, mutta kaksi viimeistä erää oli Jussin täyttä ja itsevarmaa dominointia. Saviojan luottamuus omiin taitoihin karisivat, kun Santalahti vähät välittämättä käynnisti ison pyörän ja sitten mentiin. Potkuja, lyöntejä ja polvipotkuja satoi taajaan ja kotikulman taakse kerääntyneet Turun joukkueen jäsenet saattoivat vain huutaa paukutuksen tahtin. Kolmannen erän päätyttyä Santalahti tuuletti voiton varmana eikä ollut edes väsynyt, vaikka takana oli jo kaksi oteltua ottelua.

Turun salikilpailuiden yhteydessä otellaan siis salikilpailuiden lisäksi vielä nuorten SM-semifinaaleita, joista voittajat matkaavat Porvoon finaaleihin. Turku Thaiboxing Club kehoittaakin kaikkia seuralaisia saapumaan MB-Centeriin, kun Jussi Santalahti taistelee finaalipaikasta Oulun thainyrkkeilyseuran Mano Santaloa vastaan. Samoissa salikilpailuissa ottelee myös Turun muutkin nousevat tähdet. Autokyytejä kannattaa varata joulukuuksi Porvooseen, sillä finalistien lisäksi seuramme sarjan 81 kilon Daniel Forsberg (jota vastaan ei kukaan asettunut nuorten SM:ssä) ottelee samassa tapahtumassa.

NUORTEN SM-KARSINTA TURUSSA 27.11.
 • -67 kg A Lohko Jesse Vuoksenturja, PvTBC Vs. Aleksi Matikainen, CHTRE
 • -67 kg B Lohko Pok Jääskeläinen, HTBC Vs. Ossi Kokkonniemi, LTBC
 • -71 kg Jussi Santalahti, TuTBC vs. Mano Santalo, OTBC
NUORTEN SM-FINAALIT PORVOOSSA 4.12.
 • -60 kg Jimi Bergskaug, TuTBC vs. Riku Mikkonen, PvTBC
 • -63,5 kg Elias Granath, TuTBC vs. Joonas Kähkönen, CAF
 • -67 kg Lohkojen A ja B Turun semifinaaleiden voittajat
 • -71 kg Eemeli Kivistö, PvTBC vs. turun semifinaalin voittaja
 • -75kg Joni Muttilainen, PvTBC vs. Sampo Pesonen LTBC

Äläkä unohda Tie Tähtiin harrastajakilpailuita salillamme 13.11. Niistä kilpailuistakin näidenkin ottelijoiden ura on alkanut!

Lisätty 8.11.2010

Tie tähtiin VIII 13.11.2010

TTBC:n suosittu Tie tähtiin -saliskaba järjestetään lauantaina 13.11.2010. Punnitus on klo 11 ja kisat alkavat klo 12.

Kisoissa pääsevät ottelemaan kaikki halukkaat TTBC:n jäsenet. Kisaryhmä ei osallistu kilpailuihin. Ilmoittautumiset salilla olevaan listaan.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla. Hinta on 2€ ilman korttia.

Lisätty 13.10.2010

TURKU FIGHT 2, 23.10.2010, CARIBIA 994-HALLI

Turku Thaiboxing Clubin ottelijoiden syksy lähtee vauhdilla käyntiin, kun Pasi Luukkanen ja Daniel Forsberg ottelevat 23.10. Caribian 994-hallissa järjestettävässä Turku Fight 2:ssa kovia vastustajia vastaan. Forsberg saa vastaansa Helsinki Thaiboxing Clubia edustavan ja -81 kiloisten tuoreen amatöörien pohjoismaiden mestarin Panu Korpivaaran. Ottelu käydään amatöörisäännöillä, mutta täydellä kontaktilla, kyynärpääsuojia lukuunottamatta ilman ylimääräisiä pehmikkeitä ja sen suunniteltu kesto on 5 x 2 min. Luukkasta vastaan asettuu Kevin Renno Virosta, jonka meriiteistä löytyy muun muassa Baltian mestaruus ja WKA-liiton ammattilaisten Euroopan mestaruus. Ottelu käydään -71 kiloisissa, ammattilaissäännöin ja sen suunniteltu kesto on 5 x 3 min.

Tapahtumassa nähdään thainyrkkeilyn lisäksi myös tasokasta vapaaottelua ja illan pääotteluista on mahdollisuus lyödä vetoa NordicBetin sivuilla. Ennakkolippuja saa Lippupalvelusta ja TuTon toimistosta (Puutarhakatu 14).

Lisätty 4.10.2010

Seuraavat Starttikurssit

Seuraavat starttikurssit alkavat 25.10. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisiin klo 18:00. Naisten starttikurssi on samoina päivinä klo 19:00. Kurssien kesto on 6 viikkoa ja hinta 65 €

Muutama käytännön asia starttikursseista:

 • Starttikursseille ilmoittaudutaan yllä olevan linkin kauta.
 • 1. harjoituskerta on ilmainen.
 • Starttikurssin maksu suoritetaan pankkiin ja kuitti maksusta tuodaan salille.
 • Varustukseksi riittää shortsit ja t-paita.

Lisätietoja:
Starttikurssit Kalle Sarkki
Naisten Starttikurssi Tuija Jyrkkiö

Lisätty 26.9.2010

Suomeen kolme mitalia EM-kisoista

Suomen naiset pitivät jälleen yllä suomalaisen thainyrkkeilyn mainetta Euroopanmestaruuskisoissa Italian Rooman Velletrissä. Suomi lähetti tällä kertaa kisoihin suhteellisen kokemattoman joukkueen, jotta myös tulevaisuuden lupauksille saadaan kansainvälistä arvokisakokemusta. Naiset voittivat kolme mitalia kisoista. Turku Thaiboxing Clubin Tuija Jyrkkiö sijoittui prossille alle 60 kiloisten sarjassa.

Tuijan EM-pronssimitali on TTBC:n naisten kaikkien aikojen ensimmäinen kansainvälinen arvokilpailumitali.

Lisätty 8.6.2010

Tuija Jyrkkiö EM-kisoihin

Seuramme kilpailija Tuija Jyrkkiö on valittu edustamaan Suomen maajoukkuetta huomenna Roomassa alkaviin thainyrkkeilyn EM-kilpailuihin. Tuijan sarjassa on yhteensä 7 osallistujaa varsin kovista maista. Puola, Ukraina, Valkovenäjä, Hollanti, Turkki ja Ruotsi. Tuijan ensimmäinen vastustaja selviää illalla järjestettävissä arvonnoissa. Kilpailut päättyvät 30. päivä toukokuuta.

Seuraa Tuijan EM-urakkaa SMTL:n foorumista:
http://www.muaythai.fi/keskustelu/viewtopic.php?f=3&t=3072

Lisätty 25.5.2010

Salikisat 17.4.2010

Kaikki turkulaiset iskivät itsensä voittoon kotikisoissa seuraavin tuloksin.

3x2min

 • -71kg Janne Jokela, Turku TBC vs. Mikko Kyytinen, Pori TBC 3-0
 • -63,5kg Elias Granath, Turku TBC vs. Valtteri Lammassaari, Lohja Sitnarong 2-1
 • -63,5kg Tuija Jyrkkiö, Turku TBC vs. Terhi Laiho, Pori TBC 3-0

4x2 min

 • -81kg Daniel Forsberg, Turku TBC vs. Jani Majander, Pori TBC 3-0

Lisätty 29.4.2010

Turku Fight Resurrection 3.4. 2010, Caribia Halli, ammattilaisvapaaottelu- ja thainyrkkeilytapahtuma

Pasi Luukkanen TTBC vs Mattias Karlsson Fightgym Borås, Ruotsi (5 x 3 min, 154lbs/69,54kg) 3-0

Pasi löi kaksi oikeinajoitettua kääntökyynärpäätä, jotka Mattias torjui tiukalla paketillaan. Sen lisäksi Pasi löi lukuisia kyynärpäälyöntejä alakautta, mutta sai itse sen ainoan alakautta lyödyn kyynärpään Matiakselta ja pää auki. Lähiottelussa molemmat taisivat osua kerran sivukyynärpäillä ilman sen suurempia polvien setsuuriliikkeitä. Viimeinen erä oli Matiaksen, mutta kokonaisuudessaan taistelu meni Pasille. Ottelu oli samanlainen kuin kehääntulokin, Conan the Barbarian musiikkina ja liekkejä sisääntulolavan molemmin puolin. Verta ja taistoa.

Daniel Forsberg TTBC vs Janne Ollonen Chitalada Tampere (5 x 2 min, -81 kg) 3-0

Daniel vs Ollonen oli suhteellisen tasainen ottelu noin kulmasta katsottuna, mutta kuulemma selvempi pistepapereissa. Daniel sai monta takakäden suoraa lyötyä perille ja sai ehkä enemmän potkuosumia. Propsit Jannelle, että lähti ottelemaan painoerosta huolimatta!

Lisätty 29.4.2010

Tie tähtiin -kisat 13.3.2010

TTBC:n suosittu Tie tähtiin -saliskaba järjestetään lauantaina 13.3.2010. Punnitus on klo 11 ja kisat alkavat klo 12.

Kisoissa pääsevät ottelemaan kaikki halukkaat TTBC:n jäsenet. Kisaryhmä ei osallistu kilpailuihin. Ilmoittautumiset salilla olevaan listaan.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla. Hinta on 2€ ilman korttia.

Lisätty 8.3.2010

Turkulaiset SM-finaaleissa

-71 kilon sarjassa Jani Lehtola sai vastaansa helsinkiläisen arvokisamitalistin Antero Hynysen. Hynysen kokemusetu vei lopulta voiton ja Lehtola sai kotiinviemisiksi hopeapokaalin vuoden 2010 SM-kisoista.

-51 kiloisten finaaliottelussa Anna Forsman sai vastaansa tamperelaisen Marjo Rautasen ja tässäkin ottelussa kokemusero painoi sen verran, että Turkuun matkasi toinen hopea.

Tuija Jyrkkiön oli tarkoitus kohdata finaalissa porvoolainen Gia Winberg, mutta ottelu valitettavasti peruuntui Winbergin jalkapöytämurtuman vuoksi.

Alla kuvat Turun mitalisteista.
Jani Lehtola (vas.) ja Antero Hynynen Anna Forsman

Turkulaiset jatkavat treenaamista entistä nälkäisempinä.

Lisätty 5.3.2010

Petri Martinezin leiri TTBC-salilla 18.4.

Maailmanmestari Petri Martinez pitää thainyrkkeilyleirin TTBC-salilla sunnuntaina 18.4. klo 12 - 17. Lisätietoja leiristä lähempänä ajankohtaa.

Lisätty 28.2.2010

3 turkulaista SM-finaaleihin

Thainyrkkeilyn SM-finaaleissa nähdään turkulaisia kolmessa eri painosarjassa. Alle 71 kilon miesten sarjassa Jani Lehtola kukisti helposti neljännessemifinaaleissa Johan Korlinin Helsingistä. Lehtola malttoi kyttäillä vain ensimmäisen erän, mutta toisessa ja kolmannessa erässä kelkka kääntyi osoittamaan alamäkeen. Kahdessa viimeisessä erässä Lehtola teki mitä tahtoi, mutta säästeli paukkuja seuraavan päivän koitokseen, antamatta kuitenkaan Korlinille ylimääräisiä voiton tuntemuksia. Sunnuntain semifinaaleissa vastaan asettui Tampereeen Chitalanda Ville Lyttinen. Nuorempi Lyttinen pystyi erien alussa hallitsemaan ottelua, mutta puolen minuutin jälkeen Lehtola sekoitti tamperelaisen kuviot. Ottelu meni selkeästi turkulaiselle, joka sai taas huomautuksia päähän asti nousseista polvipotkuista, joita nähtiin molemmissa karsintaotteluissa. Nähtiinpä myös irti lentäneitä kypäriä, joita Lehtolan polvet yrittivät ilmassa sivaltaa. Finaalissa Jani Lehtolan kohtaa King of the Ringin Antero Hynysen. Finaaleissa polvet päähän ovat sallitut ja ottelut käydään ilman suojia.

Naisten sarjassa seuraamme edustavat alle 51 kilon Anna Forsman ja alle 60 kilon Tuija Jyrkkiö. Forsman saa vastaansa Tampereen Chitaladan Marjo Rautasen ja Jyrkkiö Porvoo Thaiboxing Clubin Gia Winbergin. Heidän ei tarvinnut karsia finaalipaikastaan, koska sarjoissa ei ollut kuin kaksi osanottajaa. Finaalit otellaan 20.2.2010 Joensuun urheilutalolla.

Kuvia Jani Lehtolan 4. semifinaali- ja semifinaaliottelusta:

Lisätty 7.2.2010

Turkusta kuusi ottelijaa SM-kisoihin Joensuuhun

Turkua lähtevät edustamaan 20.2 Joensuussa pidettävissä SM-kisoissa seuraavat ottelijat.

 • -67kg Juha Hirvonen
 • -67kg Jerry Kvarnström
 • -71kg Jani Lehtola
 • -75kg Daniel Forsberg
 • -51kg Anna Forsman
 • -60kg Tuija Jyrkkiö

Lisätietoa kisoista Muay Thai -liiton sivuilla http://www.muaythai.fi/keskustelu/viewtopic.php?p=38522#p38522

Lisätty 25.1.2010

RAUTAPOLKKA 24.10.

kivulla on kasvot...

Ottelut alkavat kello 15:00
Punnitus 10-11:00
Liput 15 euroa
MB-Center, Artturinkatu 2, Turku (karttalinkki)
(sisäänkäynti salille sisäpihalta katoksen alta ja hissillä - jonka ovessa suuri MB logo - 3:een kerrokseen)

Rautapolkka 2009

Vaikka syksy ja silmäkulmat tummuvat, niin nyt jos koskaan kannattaa tulla Turkuun seuraamaan, miten vedetään kropat jääpussikuntoon. Kaikki ottelut käydään täydellä kontaktilla ilman säärisukkia, kypäriä, rintapanssareita ja äitejä. Luvassa ankaria taisteluita molemmin käsin ja kaksin jaloin, eikä yhtään naamaa jätetä lyömättä! Liput ovat maan halvimmat, baarissa 15 egellä ei saa mitään!

Matsit veivataan läpi tutulla Lumpini systeemillä eli rituaalisen uhoilutanssin aikana ehti juuri ja juuri käymään wc:ssä tai ostamassa kahvia.

Rähinöintikortti

4 x 2 min

-71 kg Ville Honkala, Turku Thaiboxing Club vs. Jeremia Kunnari, Helsinki Thaiboxing Club

-71 kg Jani Lehtola, Turku Thaiboxing Club vs. Matias Kallio, Helsinki Thaiboxing Club

-71 kg Jerry Kvarnström, Turku Thaiboxing Club vs. Niklas Backman, Porvoo Thaiboxing Club5 x 2 min

-67 kg Juha Hirvonen, Turku Thaiboxing Club vs. Jarkko Kekarainen, Jyväskylä Thaiboxing Club

-81 kg Daniel Forsberg, Turku Thaiboxing Club vs. Jussi Pirttikangas, Kemi Thaiboxing Club

-65 kg Tuija Jyrkkiö, Turku Thaiboxing Club vs. Anna Willberg, Helsinki Thaiboxing Club

-71 kg Pasi Luukkanen, Turku Thaiboxing Club vs. Driton Rama, Ruotsi

-91 kg Miika Kinnunen, Jyväskylä Thaiboxing Club vs. Kiril Yrmanov, Venäjä

Luukkaselle PM-hopeaa

Pasi Luukkanen

Turun Pasi Luukkanen voitti 26.9. Porvoossa järjestetyissä PM-kilpailuissa hopeaa. Alle 67 kg:n sarjassa otellut Luukkanen taivutti semifinaalissa Norjan Chanty Soy:n keskeytykseen toisessa erässä. Finaalissa Ruotsin David Teymur osoittautui vikkelemmäksi ja turkulainen joutui tyytymään tällä kertaa hopeaan.

Lisätty 8.10.2009

Pasi Luukkanen taisteli thainyrkkeilyn EM-pronssia

Turku Thaiboxing Clubin Pasi Luukkanen kärsi tänään -67kg:n tasaisessa EM-semi-finaaliottelussa pistetappion Venäjän Igor Petrovia vastaan, joka on viime vuoden EM- ja MM-kultamitalisti. Latvian Liepajassa käytyjen EM-kilpailuiden karsintaotteluissa Luukkanen kukisti kilpailuiden avauspäivänä Ranskan edustajan rimaa hipoen, mutta kahta päivää myöhemmin Puolan Fabich Remigiusz taipui helpon näköisesti tuomariäänin 5-0. Euroopan mestaruuskilpailuiden pronssimitali antaa osviittaa Pasi Luukkasen valmistautumista marraskuisiin MM-kilpailuihin Thaimaan Bangkokissa, jonne odotetaan ottelijoita 100:sta maasta. Pasi Luukkanen on jo kolminkertainen Suomen mestari ja vuoden 2007 pohjoismaiden mestari.

Juttu Turun Sanomissa

Lisätty 20.5.2009 (Päivitetty 21.5.2009)

Pasi Luukkaselle SM-2009 kultaa

Pasi Luukkanen Lauantaina 21.2 ratkottiin Helsingissä Töölön kisahallissa Suomen thainyrkkeilymestaruudet. Turkua edusti Pasi "Conan" Luukkanen -71kg sarjassa. Pasilla oli finaaleissa vastassa Tampereen Janne Ollonen. Ottelijat olivat kohdanneet toisensa viimeksi pari vuotta sitten, ottelun päättyen Pasin voittoon. Selkeästi pitempi Ollonen lähti ottelun alussa haastamaan Pasia potkuilla, joista Pasi torjunnan kautta kontrasi takaisin. Ottelun edetessä Pasi rupesi hallitsemaan ottelun kulkua varsinkin vastaanlyönneillään sekä alapotkuilla, Ollosen pyrkiessä lähiotteluun. Ottelu kesti täyden ajan Pasin viedessä selkästi pistein 3-0. Seuraavaksi Pasille on huhtikuussa tulossa vastaan Antero Hynynen.

Lisätty 25.2.2009

Joulunajan treenit

Treeniaikatauluissa on seuraavia muutoksia joulun ja uudenvuoden aikana

 • Harrastajilla ja kuntothailla yhteistreenit 23. ja 30.12 klo 18:00. Treenejä ei ole torstaina 25.12 eikä 1.1
 • Pappathai lomalla 23.12.- 4.1

Lisätty 18.12.2008

Nuorten SM-kilpailut ja salikisat 8.11

Mb-Centerillä järjestetään thai-nyrkkeilyn nuorten Suomenmestaruus kilpailut 8.11.

Mukana Suomen juniorien parhaimmisto. Turkulaisista tuleen joutuvat Charlotta Alen, Daniel Forsberg ja "Julma" Juha Hirvonen.

Kisat alkavat klo 13:00. Pääsyliput 5e ja seuran jäsenkortilla 3e.

Tervetuloa kannustamaan Turkulaiset voittoon!

Lisätty 10.10.2008

Paluu arkeen ja syksyn kurssit

Treeniaikataulu palaa normaaliin rytmiin 17.8 alkaen.

Syksyllä järjestetään kaksi starttikurssia 8.9. - 15.10 ja 20.10 - 3.12. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisiin klo 18:00. Naisten starttikurssi on samoina päivinä klo 19:00. Kurssien kesto on 6 viikkoa ja hinta 65 €

Junnujen starttikurssi alkaa 25.8. klo 16:30. Harjoitukset ovat maanantaisin. Ikähaitari 7 - 13 vuotta. Kesto 10 vko. Hinta 55 €

Muutama käytännön asia starttikursseista:

 • Starttikursseille ei tarvitse ilmoittautua.
 • 1. harjoituskerta on ilmainen.
 • Starttikurssin maksu suoritetaan pankkiin ja kuitti maksusta tuodaan salille.
 • Varustukseksi riittää shortsit ja t-paita.

Lisätietoja:
Starttikurssit Kalle Sarkki
Naisten Starttikurssi Tuija Jyrkkiö
Junnujen starttikurssi Topi Räsänen

Lisätty 7.8.2008

Turkulaiset salikilpailuissa ja Porvoon kilpailut

Kilpailuryhmän nuorimmat ottelijat pärjäsivät hyvin kevään toiseksi viimeisissä salikilpailuissa. Daniel kärsi ainoana turkulaisena tappion huomattavasti kokeneemmalle Lappeenrannan Mikko Tirroselle. Kati ja Juha nappasivat tyylipuhtaat 3-0 voitot ja ensikertalainen Charlotta otteli tasoitusottelun.

3x2min:
-81kg Mikko Tirronen, LTKBC - Daniel Forsberg, TuTBC 2 - 1
-75kg Laura Furuholm, HTBC - Charlotta Alen, TuTBC
-51kg Niina Ruponen, NTBC - Kati Kaareskoski, TuTBC 0 - 3
-63,5 kg Juha Hirvonen, TuTBC - Henri Lyytinen, KTB 3 - 0

Seuraavan kerran kehässä turkulaisia nähdään Porvoon Music & Fight Night:ssa lauantaina 7.5. kaupunginpuistoon kohoavassa juhlateltassa. Aamulla telttaa heiluttaa klo 10 alkavat salikilpailut, jossa meikäläisistä peistä taittaa Tuija Jyrkkiö, joka saa vastaansa Ruotsin Jenni StÃ¥lin. Ottelu on kestoltaan 4x2min ja se käydään pelkillä säärisukilla.

Illalla teltassa kamppaillaan kansainvälisellä tasolla ja Turun Slayer, Pasi Luukkanen näyttää Viron Erik Kibukselle missä miehet ratsastaa. Ottelu on suunniteltu kestämään 5x2min ja se käydään ilman ylimääräisiä pehmikkeitä.

Kello 18:00 alkavassa päätapahtumassa nähdään suomalaisten terävintä kärkikaartia. Kehässä on useita maajoukkuetason ottelijoita ja Suomen mestareita. Eikä tapahtuman liputkaan ole hinnalla pilattu. 10 eurolla pääset vielä näkemään kisojen jälkeen samassa teltassa Osmos Cosmosta ja Jean S:ää. Vaimo kannattaa ottaa myös reissuun mukaan, koska Porvoon vanhassa idyllisessä puutajen katveessa on kilpailujen välissä jotkin markkinat, josta saa erilaisia rättejä ihan pilkkahintaan. Lähde siis ehdottomasti kokemaan maailman luokan spektaakkelia Itä-Suomeen ja nauttimaan Porvoolaista eksotiikkaa.

Juliste:
http://farm4.static.flickr.com/3244/2505659831_287129b1d1.jpg

Tapahtuman lisätiedot:
http://www.muaythai.fi/forum/viewtopic.php?t=2669

26.5.2008

Tie tähtiin osa V järjestetään 10.5.2008

TTBC:n suosittu Tie tähtiin -saliskaba järjestetään 10.5.2008. Punnitus on klo 11 ja kisat alkavat klo 12.

Kisoissa pääsevät ottelemaan kaikki halukkaat TTBC:n jäsenet. Kisaryhmä ei osallistu kilpailuihin. Ilmoittautumiset salilla olevaan listaan.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla. Hinta on 2€ ilman korttia.

Lisätty 3.5.2008

TURKUUN SM-KULTAA JA -HOPEAA!

Turun Pasi Luukkanen ja Tapio Niemi ottelivat viime viikonloppuna (2.3.2008) Lahdessa järjestetyissä thainyrkkeilyn sm-kilpailuissa.

Ennakkosuosikkina kehään noussut, sarjassa -71 kg otellut Luukkanen vaikutti ottelun ensimetreillä olevan ongelmissa nuorta, Tampereen Chitaladan Ville Lyttistä vastaan tuomarin laskettua Pasille kahdesti lukua suojauksen läpi vuotaneiden yläpotkujen seurauksena. Erätauolla kulmamies sai kuitenkin valettua taistelijan sydämen omaavaan Luukkaseen uutta puhtia, ja toisen erän alettua kehään marssi kuin uudestisyntynyt ottelija. Vahvoilla alapotkuillaan Lyttisen etujalkaa kaltoin kohdellut Luukkanen hallitsi ottelua seuraavat neljä erää ja toi lopulta ansaitusti Turkuun vuoden 2008 Sm-kultaa. Pasilta ottelu oli kaiken kaikkiaan loistava osoitus tahdonlujuudesta.

Kilpailujen ennakkospekuloinneissa altavastaajaksi arvioitu Turun Tapio Niemi otteli sarjassa -81 kg Lohjan Ville Aaltoa vastaan. Aallon meriitit Sm-mestaruus 2006 & 2007 sekä PM-titteli vuodelta 2007 eivät kuitenkaan ottelun ensi metreillä näkyneet, Niemen otellessa tarkasti Aallon potkut torjuen ja tilanteet selvittäen.

Kolme ensimmäistä erää ottelijoiden välillä olivat erittäin tasaista kamppailua, eikä voittajaennusteita voitu luoda suuntaan eikä toiseen.

Ottelun neljännessä erässä molemmat ottelijat nostivat tempoa Aallon potkiessa yhä vahvemmin ja Niemen hakiessa vahvoja lyöntejä vastaan. Ottelun vanhetessa Aallon parempi fyysinen kunto alkoi kuitenkin kallistaa tilannetta tämän voitoksi ja lopulta Niemen oli hyvästä suorituksestaan huolimatta tyytyminen Sm-hopeaan 2008.

Seura onnittelee molempia ottelijoita suorituksistaan!

Lisätty 9.3.2008

Pasi ja Tapio edustamaan TTBC:tä SM-finaaleihin Lahteen

Pasi Luukkanen ja Tapio Niemi edustavat TTBC:tä vuoden 2008 Thainyrkkeilyn SM-kisoissa Lahden Urheilutalolla 2.3. Alla finaaleiden otteluohjelma.

Naiset:

-54 kg Frauke Kubischta HTBC - Kirsi Toijonen Caf

-57 kg Liisi Airo LaTBC - Gia Winberg Caf

-63,5 kg Anna Willberg HTBC - Jenny Huikuri LaTBC

Miehet:

-60 kg Asad Hussin ChiTre - Jaakko Ojantakanen KOTR

-63,5 kg Martin Koston KOTR - Jukka Kyynäräinen ChiTre

-67 kg Tommi Vesterinen HTBC - Peter Sazonoz GB-Gym

-71 kg Ville Lyttinen ChiTre - Pasi "Slayer" Luukkanen TuTBC

-75 kg Kimmo Smeds ChiTre - Joona Noutere LSMT

-81 Kg Tapio Niemi TuTBC - Ville Aalto LSMT

-91 kg Janne Ratilainen JTN - Niklas Rouhiainen PvTBC

Lisätty 23.2.2008

Junnujen thainyrkkeilyleiri 8.3.2008

TTBC järjestää junnuille thainyrkkeilyleirin lauantaina 8.3.2008 kello 11-17.

Tapahtuman teemoina taitothainyrkkeily (naru, varjonyrkkeily, välineet), ottelutekniikkaa ja -taktiikkaa sekä halukkaille mahdollisuus arvosteltuihin harjoitusotteluihin.

Leirin hinta 10€, sisältää ruokailun ja ruokajuomat.

Lisätietoja leiristä antaa Topi Räsänen.

Lisätty 5.2.2008

Salikisat 2.2.2008 klo 13:00

TTBC:n kisaryhmä näyttää taitojaan kevään ensimmäisissä salikisoissa TTBC:n salilla 2.2.2008 klo 13:00. Liput 5 euroa ja jäsenkortilla puoleen hintaan.

TERVETULOA!

Lisätty 25.12.2007 (Aika korjattu 1.2.08)

Joululoma ja uudet treenimaksut

TTBC viettää joululomaa 22.12.2007 - 1.1.2008. Tänä aikana ei ole treenejä. Junnujen joulutauko on 18.12.2007 - 7.1.2008

Uusi harjoitusmaksuhinnasto tulee voimaan vuoden alusta. Hintojen nousu johtuu juoksevien kulujen indeksikorotuksista ja siivousfirman kanssa solmitusta siivouspalvelusta.

Lisätietoja hinnoista täällä.

(Päivitetty 17.12.2007) Lisätty 14.12.2007

Kevään Starttikurssit alkava 14.1.2008

Kevään ensimmäiset starttikurssit alkavat 14.1.2008. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisiin klo 18:00. Naisten starttikurssi on samoina päivinä klo 19:00.

Junnujen starttikurssi alkaa 14.1.2008 klo 16:30. Harjoitukset ovat maanantaisin.

Muutama käytännön asia starttikursseista:

 • Starttikursseille ei tarvitse ilmoittautua.
 • 1. harjoituskerta on ilmainen.
 • Starttikurssin maksu suoritetaan pankkiin ja kuitti maksusta tuodaan salille.
 • Varustukseksi riittää shortsit ja t-paita.

Lisätietoja:
Starttikurssit Kalle Sarkki
Naisten Starttikurssi Tuija Jyrkkiö
Junnujen starttikurssi Topi Räsänen

(Päivitetty 10.12.2007) Lisätty 6.12.2007

Tie tähtiin osa IV järjestetään 1.12.2007

TTBC:n suosittu Tie tähtiin -saliskaba järjestetään 1.12.2007. Punnitus on klo 11 ja kisat alkavat klo 12.

Kisoissa pääsevät ottelemaan kaikki halukkaat TTBC:n jäsenet. Kisaryhmä ei osallistu kilpailuihin. Ilmoittautumiset salilla olevaan listaan.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla. Hinta on 2€ ilman korttia.

Lisätty 18.11.2007

Junnujen kilpailuleiri 25.11.

TTBC pitää junnuille kilpailuleirin sunnuntaina 25.11 klo 12-17.

Lisätietoja leiristä antaa Topi Räsänen

Lisätty 4.11.2007

Pasi Luukkaselle Pohjoismaiden mestaruus

TTBC:n Pasi Luukkasen voitti pohjoismaiden mestaruuden Köpenhaminassa 18.8. pidetyissä pohjoismaidenmestaruuskilpailuissa. Mestaruusottelussa Pasi kohtasi potkunyrkkeilytaustaisen Tanskan edustajan Rachan Muhared Denin (Tanskan mestari 2007). Vasenkätinen tanskalainen yritti vetää paljon alapotkuja ja hyppykyynärpäitä. Kahdessa ensimmäisessä erässä Pasi viljeli takajalan potkuja ja polvipotkuja. 3. ja 4. erässä Luukkanen pyrki lähiotteluun. Tanskalainen oli selvästi heikompi lähiottelussa ja voitto tuli Luukkaselle 3 - 0.

PM-kilpailut olivat muutenkin suomalaisten juhlaa. Kisojen mitalitaulukko näyttää tältä.

Mitalisaldo
 • Suomi 7 kultaa ja 1 hopea
 • Ruotsi 3 kultaa, 4 hopeaa ja 1 pronssi
 • Tanska 4 hopeaa ja 1 pronssi
 • Norja 2 pronssia

Tulokset on nähtävissä kokonaisuudessaa SMTL-sivuilla.

Lisätty 6.9.2006

Kesätreenit 2007

Kesä on täällä ja se vaikuttaa myös TTBC:n treeniaikatauluihin.

Aikataulu noudattaa edellisten vuosien perinnettä siten, että kaikille ryhmille yhteiset treenit järjestetään tiistaina ja torstaina klo 18:00.

Kesäaikatauluun siirrytään viikon 25 alusta. Kesäajan treeniaikataulu on voimassa 18.6. - 19.8.

Lisätty 16.5.2007

Helatorstaina ei treenejä

Helatorstaina 17.5.2007 ei järjestetä treejejä. Ilma on todennäköisesti kaunis, joten suosittelemme omatoimista lenkkeilyä ja kuntopiiriä.

Lisätty 16.5.2007

Kisaryhmä Helsingin salikisoissa 5.5.07

Christoffer, Jerry, Etta, Marie ja Sina Turku Thaiboxing Clubin kisaryhmästä osallistui lauantaina Helsingissä järjestettyihin salikisoihin. Christoffer ja Jerry voittivat ottelunsa. Voitot tulivat enemmän tahdolla kuin tyylillä. Turkulaisista teknisesti parhaiten otellut Etta hävisi hajatuomiolla Helsinkiläiselle. Marien ensimmäinen erä meni hienosti, mutta paremmassa kunnossa ollut Tampereelainen vei voiton. Sinan vastustaja oli fyysisempi ja Sina joutui taipumaan vahvemman painostuksesta.

Tulokset (voittajat boldilla)
+71 kg Marie Diakhat TuTBC - Ida Finne Chi Tre 3-0
-81 kg Magnus Bonde Ruotsi. - Jerry "AD/HD" Kvarnström TuTBC 2-1
-63,5 Etta Hormia TuTBC - Maliina Hakala HTBC 1-2
-91 kg Christoffer Sourander TuTBC- Ilari Nikku HTBC 3-0
-57 kg Gia Winberg CAF - Sina Rasela TuTBC 3-0

Tulokset löytyvät kokonaisuudessaan Suomen Muay Thai Liiton foorumista (vaatii rekisteröitymisen).

Lisätty 7.5.2007

Turku vs. Ruotsi maaottelun tulokset

Turussa järjesttiin Turku vs. Ruotsi otteluilta 31.3. Kisoissa oli kaiken kaikkiaan yhdeksän jännittävää ottelua joista viimeinen oli Tomi Karttusen ja Mattias Karlssonin ammattilaisottelu. Kehään pääsivät melkein kaikki Turun kisaryhmän ottelijat.

Tässä otteluiden tulokset

3x2min.
-63,5kg Etta Hormia, Turku TBC vs. Julia Lielahti, Tampere TBC 3-0
-71kg Jerry Kvanström, Turku TBC vs. Marcus Persson, Sweden 1-2
-71kg Janne Jokela, Turku TBC vs. Christian Olofsson, Sweden 3-0

4x2min.
-81kg Arton Bajrami, Turku TBC vs. Jussi Pirttikangas KTB 0-3
-51kg Riikka Lievonen, Turku TBC vs. Anna Salomäki, Tampere TBC tasan
+91kg Aki Nissi, Turku TBC vs. Niklas Rouhiainen, Porvoo TBC 3-0

5x2min.
-75kg Tommi Ranta, SHDK vs. Janne Ollonen, Tampere TBC 1-2
-86kg Miika Kinnunen, Jyväskylä TBC vs. Henrik Nilsson, Sweden FIN TKO4

5x3min.
-71kg Tomi Karttunen, Lahti TBC vs. Mattias Karlsson, Sweden FIN TKO2

Lisätty 6.5.2007

Vapunpäivä ei ole este treeneille

...mutta tuo kuitenkin muutoksia harjoitusaikoihin. Vapunpäivänä 1.5 järjestetään yhdet yhteiset treenit klo 19:00. Ladythaitreenejä ei järjestetä erikseen.

Lisätty 30.4.2007

Tie tähtiin osa III järjestetään 28.4.2007

TTBC:n suosittu Tie tähtiin -saliskaba järjestetään 28.4.2007. Punnitus on klo 11 ja kisat alkavat klo 12.

Kisoissa pääsevät ottelemaan kaikki halukkaat TTBC:n jäsenet. Kisaryhmä ei osallistu kilpailuihin. Ilmoittautumiset salilla olevaan listaan.

Katsomaan pääsee ilmaiseksi TTBC:n jäsenkortilla. Hinta on 2€ ilman korttia.

Lisätty 13.4.2007

TTBC: kolme turkulaista SM-finaaleissa

Turku Thaiboxing Clubin kolme ottelijaa tavoittelee SM-kultaa lauantaina 3.3. Töölön kisahallissa Helsingissä. Naisista -48kg:n sarjassa semifinaalissa voitokkaasti otellut Turun Riikka Lievonen kohtaa Helsinki Thaiboxing Clubin Nette Rusasen. Suoraan finaaliin päässyt Turun Tuija Jyrkkiö kohtaa -63,5kg:n SM-ottelussa Anna Willbergin Helsinki Thaiboxing Clubista.

Semifinaaleissa taitavan Lahden Tomi Karttusen kohdannut Turun Pasi Luukkanen hävisi karsintaottelun 3-0, mutta aiheutti Karttuselle sen verran tuntuvan "puujalan", ettei Karttunen voi otella lauantaisessa finaalissa. Vaikka Luukkanen onkin karsiutunut jo SM:stä, hän pääsee ottelemaan -67kg:n sarjan SM-kullasta vastustajansa King of the Ringin Antero Hynysen toiveesta Suomen Muay Thai - liiton hallituksen luvalla. Viime vuonna Luukkanen pokkasi SM-kullan vastustajan sairastuttua kisan alla. Nyt Pasi Luukkanen pääsee ottelemaan vihdoinkin komeasta SM-vyöstä.

Tapahtumassa otellaan myös kaksi ammattilaisottelua.

Liput 20 €, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset 10 €
Ennakkoliput: TIKETTI www.tiketti.fi

Thainyrkkeilyn Sm-finaalit 2007
3.3. Klo 17 Helsingissä, Töölön Kisahallissa.
Ovet tapahtumaan aukeavat klo 16.00
Liput ovelta tai www.tiketti.fi

Otteluohjelma:

-75kg: Hannu Vappula LTBC - Janne Ollonen, TaTBC

-48kg: Nette Rusanen HTBC -Riikka Lievonen TuTBC

-86kg: Miika kinnunen JTBC - Tomi Satta KOTR

-63,5kg: Anna Willberg HTBC - Tuija Jyrkkiö TuTBC

WMC Pohjoismaiden mestaruusottelu +91kg
Jason Yabal (FIN) - John Sandvik (NOR)

-Tauko- Kahvakuulanäytös ja SMTL:n vuoden ottelijoiden palkitseminen

WMC Euroopan mestaruusottelu -50,8kg
Mappela Lehtonen (FIN) - Canan Yorulmaz (HOL)

-67kg : Antero Hynynen KOTR - Pasi Luukkanen TTBC

-60kg: Katru Perkiö HTBC - Liisi Airo LTBC

-81kg: Teppo Laine LTKBC - Ville Aalto LSMT

Joulun treenit

Joulun ja uudenvuoden aikaan treenit ovat lomalla seuraavasti:

Pappathai 25.12. - 1.1.
Naiset 25.12. - 1.1.
Harrastajat Tapaninpäivänä ei ole treenejä
Junnuthai 20.12. - 8.1.

Lisätty 20.12.2006 (Päivitetty 21.12.2006)

Kevään starttikurssit alkavat 15.1.2007

Kevään ensimmäiset starttikurssit alkavat 15.1.2007. Harjoitukset ovat maanantaisin ja keskiviikkoisiin klo 18:00. Naisten starttikurssi on samoina päivinä klo 19:00.

Junnujen starttikurssi alkaa 15.1.2007 klo 16:30. Harjoitukset ovat maanantaisin.

Lisätietoja:
Starttikurssi Kalle Sarkki
Naisten starttikurssi Katariina Koski
Junnujen starttikurssi Topi Räsänen

Lisätty 15.12.2006 (päivitetty 20.12.2006)

Rico Esposito iski voitokkaaksi Tampereen Muaythai Against Drugs-kisoissa 10.12.2006

Tiukkaa nousua tekevä turkulainen Rico Esposito löi hienon voiton vanhasta kilpakumppanista Tampere Chitaladan Teemu Hellevaarasta. Alussa Espositolla oli jonkinlaisia "syttymissongelmia", vaikkei varsinaista hätää kehässä ollutkaan. Hellevaara tuli aktiivisesti eteenpäin ja Esposito kontrasi monipuolisella tekniikalla. Kahteen viimeiseen erään Rico sai tulta hännän alle ja vasurin takakäden lyönnit ja potkut alkoivat löytää yhä useammin perille. Viimeisessä erässä vastustajalle laskettiin jo lukua Espositon lyöntien kumahdellessa Hellevaaran leukaperiin. Esposito otti ottelun itselleen tuomariäänin 3-0.

Lisätty 11.12.2006

4.12.2006 Janne Mustonen 40v

Legendaarinen Turku Thaiboxing Clubilainen Janne Mustonen täytti eilen 40 vuotta. Janne Mustonen oli Suomen ensimmäinen thainyrkkeilijä, joka otteli monia kovia kansainvälisiä otteluita sekä pääsi harjoittelemaan kovilla Thaimaan campeilla. Janne Mustosen viimeinen ottelu, joka oli MM-ottelu, käytiin toissapäivänä tasan 10 vuotta sitten. Paljon onnea Janne!

4.12.2006 Turku Thaiboxing Clubilaiset voittivat kaikki ottelunsa

TTBC:n kisaryhmäläiset iskivät Combat Academyn salikisoissa voittaen kaikki ottelunsa. Janne Jokela potki itsensä voittoon Combatin Teemu Ahosesta. Tuija Jyrkkiö hallitsi teknisesti Lahden Jenny Huikuria vieden ottelun Turkuun 3-0 äänin. SM-voittaja Tapio Niemi otti voiton selkeästi 3-0 Combatin Jani Virtasesta. Aki Nissi hallitsi etenkin lähiottelullaan ottelua Combatin Sami Lihtavuosta ja täydensi Turkulaisjuhlat myöskin tuomariäänin 3-0.

4.12.2006 Tie Tähtiin 2 iltamat olivat taas menestys

Seuran sisäisissä salikilpailuissa nähtiin jälleen suuri määrä seuran omia harrastajia, jotka kokeilivat miten kehän kuumat valot häikäisevät. Osa otteluista oli niin hyvä tasoisia, että oli vaikea uskoa, että ottelijat olivat vain harrastajia ja harjoittelevat vain kaksi kertaa viikossa. Osa ottelijoista otteli jopa kaksi kertaa ja ilmeistä päätellen kaikilla osallistujilla oli varsin hauskaa. Seuraava Tie Tähtiin otellaan taas keväällä.

27.9.2006 Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Turussa 4.11

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestetään tänä vuonna Turussa 4.11. Kilpailut järjestetään Suomen Muay Thai -liiton ja Turku Thaiboxing Clubin yhteistyönä. Kilpailut ovat yksipäiväiset ja niihin osallistuu joukkueet Ruotsista, Tanskasta, Norjasta ja Suomesta. Suomi oli viimevuonna paras maa 7:llä mestaruudella. Suomen edustus kilpailussa on viimevuotta suurempi, joten mitalisaalis voi kasvaa vielä edellisvuotta suuremmaksi. Kisat käydään maailmanliitto IFMA:n alaisena. Kisat käydään huumeita vastustavalla teemalla 'Muay Thai against drugs' eli thai-nyrkkeily huumeita vastaan.

Aikataulu:
Punnitus klo 08:30 - 09:30
Lääkärintarkastus klo 09:30 - 10:30
Kisat alkaa klo 12:00

9.9.2006 Salikilpailut Turussa 11.11

Kehässä kaikki Turkulaiset kisaryhmän ottelijat. Tule kannustamaan Turkulaiset voittoon!

20.6.2006 Pasi Luukkanen MM-kisoissa

Turku Thaiboxing clubin Pasi Luukkanen (67kg) osallistui Thaimaassa 2.6. - 7.6. pidettyihin thainyrkkeily MM-kisoihin. Kisat käytiin cup-tyyppisesti eli ottelun voittaja selviää aina jatkoon. Sarja ratkaistaan viidellä ottelulla peräkkäisinä päivinä. Pasin ensimmäinen ottelu meni hyvin hänen voittaessaan Luxenburgin Iskenderoun 4-1. Toisessa ottelussa Pasi joutui tunnustamaan Ukrainan Vokorashin paremmaksi 4-1 luvuin tasaisessa kamppailussa. Sarjan voitto meni lopulta Venäjän Morev Alexanderille.

Suomen joukkueen kokonaissaldo MM-kisoista oli 3 kultaa ja 2 pronssia.

23.5.2006 Topi Helin K-1 Skandinavian semifinaaleissa

95kg punnituksssa painanut Topi Helin voitti turnauksen ensimmäisessä ottelussa vahvan Sveitsin Petar Majstorovicin tuomariäänin 2-1. Ottelu oli kiivastempoinen kaikki erät ja Helin oli erittäin aktiivinen. Kolmannen erän lopussa Helin sai todella vahvan kääntöpotkun suoraan vatsaansa, mutta ei näyttänyt kärsineen kovasta osumasta. Ottelun jälkeen kuitenkin potku oli vaurioittanut rintaa niin, että toisessa ottelussa Helin otti lukua vaatimattomista vatsaosumista 2. ja 3. erässä Ruotsin Rikkard Nordtsrandia vastaan. Tuomareitten mukaan Helin johti ottelua 1. erän jälkeen, mutta hävisi ottelun selvin pistein 0-3. Amerikkalainen kehäkuuluttaja Bruce Buffer kehui Heliniä erittäin kovatahtoiseksi ja jäjestäjät olivat tyytyväisiä Helinin suoritukseen, olihan tämä vasta Helinin toinen kerta "isoissa kehissä" vaikka Suomessa hän onkin jo otellut vuosikausia. Topi Helin on myös kutsuttu ensi vuoden tapahtumaan, joka jää Ruotsin lainsäätäjien armoille, sillä uuden lain myötä, järjestäjät joutuvat hakemaan tapahtumiinsa järjestämislupaa. Kamppailu-urheilun äänekkäin vastustaja on urheiluministeri Bosse Ringholm.

Topista juttua Turkulaisessa.

Lisää kuvia myöhemmin.


Topi vs. Petar.
Topi ja Rikkard.

23.5.2006 Espositolle Nuorten SM ja Luukkanen MM-kisoihin

Ricardo Esposito voitti Helsingissä käydyissä nuorten SM-kisoissa kultaa sarjassa -60kg.

Pasi Luukkanen lähtee edustamaan Suomea muay thain MM-kisoihin sarjaan -67kg.

17.5.2006 Tie tähtiin -salikilpailu oli jättimenestys!

Tie tähtiin -salikilpailut onnistuivat yli odotusten. Lauantaina 6.5 pidetyt oman salin ei-kilpailijoille suunnatut kisat keräsivät huomattavan suuren osanoton ja melkoisen määrän katsojia. Kaikki 22 ilmoittautunutta pääsivät ottelemaan ja osa sai otella kaksikin ottelua. Kaikkiaan otteluita oli 12 kappaletta.

Ottelut itsessään menivät mukavasti vaikka parantamisen varaa löytyi lähes kaikilta sekä kunnon että tekniikan osalta. Useat osallistujat olivatkin hämmästyneitä siitä, kuinka pitkältä ajalta 2x2 minuuttia voi tuntua..

Kisojen osallistujamäärä oli selkeästi osoitus siitä, että tämän tyyppiselle toiminnalle on kysyntää ja siksi TTBC aikoo järjestää vastaavia tilaisuuksia jatkossakin.

TTBC olisi kiinnostunut julkaisemaan sivuillaan kuvia tapahtumasta. Valitettavasti kaikki henkilökuntaan kuuluvat olivat mukana järjestelyissä eikä kuvaamiseen jäänyt aikaa. Eli jos otit kuvia tapahtumasta ja haluat saattaa ne seuran sivuille nähtäväksi, voit lähettää ne sähköpostilla Jukalle tai tuoda jollain siirrettävällä medialla salille jollekin treeninvetäjistä.

Tässä vielä ottelulista:

 1. Ossi vaittinen - Valtteri Kivelä
 2. Juha Tauren - Jussi Suominen
 3. Jari Hautala - Marko Heikkinen
 4. Niko Soikkeli - Patrik Partanen
 5. Ville Nygren - Janne Heillilä
 6. Jussi Mäkinen - Jocke Pikkarainen
 7. Etta Hormia - Meril Viitanen
 8. Matti Törmänen - Ari-Pekka Keskinen
 9. Joonas Varinowski - Marko Heikkinen
 10. Ismo Auranen - Markku Vanhanen
 11. Ilari Juurimo - Jussi Suominen
 12. Etta Hormia - Heidi Tervamäki

21.3.2006 Topi Helin kohtaa FF17:ssa saksalaisen tyrmääjän

Lähde katsomaan Fight Festival 17:sta, kun Topi Helin kohtaa Saksan Martin Zawadan. Zawada on kamppaillut K-1-säännöillä aiemmin viidesti, voittaen kaikki ottelunsa ennen täyttä aikaa. Saksalainen on kunnostautunut myös vapaaottelussa, jossa hän on voittanut kaikki kymmenen otteluaan ja vain yksi niistä on kestänyt täyden ajan.Osta liput suoraan saliltamme, lippuja myy Topi Helin ainakin tänään tiistaina ja torstaina. Topi Helin 040 - 727 9586.

Lisätietoja: www.fightfestival.com

21.3.2006 Riku Immonen leirittelee

Kilparyhmän valmentaja Riku Immonen ohjaa thainyrkkeilyharjoituksia Puolustusvoimien kamppailupäivillä, jonne on kutsuttu kamppailuhenkistä kantahenkilökuntaa puolustusvoimista, rajavartiostosta ja merivartiolaitoksesta. Immonen vieraili vuosi sitten kamppailupäivillä, joka pidettiin Säkylässä, kuten tänäkin vuonna. Leirin vapaaotteluharjoituksia ohjaa Ykä Leino.

Ruotsin Muay Thai liitto on kutsunut Immosen valmentamaan maajoukkuettaan ennen kesäkuisia IFMA:n MM-kisoja. Kaksipäiväinen leiri pidetään Tukholmassa.

19.12.2005 Pasi Luukkanen taipui ammattilaisen prässissä

Pasi "Slayer" Luukkanen kärsi TKO-tappion kehäavustaja Riku Immosen heittäessä pyyhkeen kehään ottelun toisessa erässä Prahassa 18.12. "Heaven or Hell" gaalassa Drago Gagoa vastaan. Luukkanen saapui kehään Anvil of Crom soiden Eurosport 2:n suorassa lähetyksessä ja oli erittäin jännittynyt kovasta vastustajastaan. Kokenut ammattilainen Gago olikin hiukan liian kova pala purtavaksi amatööriottelija Luukkaselle, mutta Luukkanen ylitti itsensä altavastaajan asemasta ja kaatui saappaat jalassa kuin Davy Crockett Alamossa. Ensimmäisessä erässä Luukkanen potki etujalalla Gagoa keskivartaloon, joka ei torjunut potkuja lainkaan. Sitten Gago sai lyötyä Pasin nenän vuotamaan ja pommitti tätä köysissä parhaimmalla iskusarjallaan, mutta Luukkanen nauroi parta veressä takaisin ja potkaisi heti perään. Toisen erän alussa Luukkanen oli jopa hetken parempi, mutta pian irtonainen lyönti horjautti Luukkasta siinä määrin, että kehätuomari aloitti luvunlaskun. Pasin valmentaja Riku näki siinä vaiheessa paremmaksi heittää pyyhe kehään. Vaikka ottelu olikin kova ja kiistämättä käyty ylivoimaista vastustajaa vastaan, osoitti se Luukkasen kovaa henkistä kykyä nousta kehään kokeneen vastustajan kanssa. Ottelu käytiin thainyrkkeilysäännöin, vaikkei kyynärpäälyönnit olleetkaan sallittuja. Otteluohjelmassa ottelua pidettiin K-1 säännöin käytävänä otteluna, mutta turkulaisten vaatimuksesta se olisi arvostelu normaalina thainyrkkeilyotteluna.

Riku Immonen kehätuomaroi illassa kaksi ottelua.


Pasi "Slayer" Luukkanen ja "Drago" Gago punnituksessa.


Pasi "Slayer" Luukkanen kirjoittaa sponroreiden käsiohjelmiin nimikirjoituksia.


Yleisö pystyi seuraamaan illan tapahtumia kolmesta eri kerroksesta.


Jokaisessa kehäkulmassa oli pyrolaitteistoa.

12.12.2005 Pasi Luukkanen Euroopan suurkehään

Pasi "Slayer" Luukkanen astuu 18. joulukuuta Prahassa "Heaven or Hell" - tapahtumassa kansainvälisesti suuren mittaluokan tapahtumaan, kun hän kohtaa Tsekkien nuoren tähden Gago Dragon. Dragolla on takanaan 14 voittoa 15:sta ottelusta, joten Luukkanen joutuu kovan paikan eteen. Samassa tapahtumassa ottelevat "It's Showtime" turnauksen finaalipaikasta Jomhod Kiatadisak sekä Euroopan tunnetuin thainyrkkeilijä Alexey Ignashov. Avustajaksi Luukkaselle lähtee Riku Immonen.

Heaven or hell

12.12.2005 Topi Helinillä työntäyteinen kevät

Ammattilaisthainyrkkeilijä Topi Helin on ensi keväänä kovan paikan edessä, kun ottelukutsuja satelee tuhkatiheään. Helin on jo kiinnitetty 1.4. Globen areenalla oteltavaan K-1 Skandinaviaan, jossa hän otteli jo viime vuonna häviten kyseenalaisesti 1-2 tuomiolla Gary Turnerille. Muay thai rintamalla Helin kohdannee K-1 organisaatiossa Japanissa ja Havaijilla kovia otteluita käyneen Rickard Nordstrandin WMC:n PM-ottelussa, joko "WMC Explosion III" Tukholmassa tai laskettelukeskus Ã…ressa järjestettävässä vielä nimettömässä tapahtumassa. Lisäksi Heliniä kosiskellaan vielä kahteen Fight Festivaliin, joten 26-vuotias ammattilaisthainyrkkeilijä Topi Helin on hyvässä vauhdissa uraansa ajatellen.

WMC Explosion

7.11.2005 Topi Helin voitti keskeytyksellä Fight Festival 16:ssa

Topi Helin voitti kolmannessa erässä kehätuomarin keskeytyksellä Hollannin Andre Fyeetin Fight Festival 16:ssa eilen 30. lokakuuta. Ottelussa nähtiin hajanaista iskujen vaihtoa, mutta pari kiihkeämpitempoista tilannetta kieli Helinin voimaylivoimasta sekä kokemuksesta. Fyeet yritti yllättää Helinin toisessa erässä hyppypolvella, mutta Helin käytti hollantilaista kaksi kertaa kanveesissa iskuillaan. Kolmannessa erässä alapotkusta kanveesiin jäänyt hollantilainen laskettiin ulos, eikä protestielkeitä nähty. Helin kärsi pienestä röyhkeyden puutteesta ja antoi liikaa tilaa heikommalle vastustajalleen. Ammattilaisthainyrkkeilijä Topi Helinin seuraava tavoite on ensi vuoden K-1 skandinavia Tukholman Globen areenalla.

12.10.2005 Topi Helin iskee Fight Festivalissa Tampereella 29. lokakuuta

Amatöörien maailmanmestari Topi Helin kohtaa Fight Festival 16:ssa ruotsalaisen Johan Mparmpagianniksen. Ottelu käydään K-1 säännöillä, koska ammattilaisthainyrkkeilijä Helin tähtää Tukholman Globenissa jälleen järjestettävään K-1 Skandinavia turnaukseen, jossa hän otteli jo viime vuonna tuloksessaan kiistanalaisessa ottelussaan Englannin Gary Turneria vastaan. Myös Johan on otellut K-1 Skandinaviassa, joten ottelusta on odotettavissa näytönpaikkaa molemmille thainyrkkeilijöille.

Lisätietoja: www.fightfestival.com

12.10.2005 Valmennusapua Turusta Ruotsiin

SMTL ry:n tehtävistä poisjättäytynyt Riku Immonen lähtee vetämään leiriä jo kolmatta kertaa Ruotsiin Tukholman Kampsportskolanin salille. Salin päävalmentaja ex-euroopanmestari Thomas Rassmussen on ollut tyytyväinen suomalaisiin treenioppeihin ja pitääkin tiiviisti yhteyttä Turkuun. Turku Thaiboxing Clubin pj Kai Mustonen on myös vetänyt Kampsportskolanissa leirin, joten turkulaiset ovat siellä tuttuja vieraita.

Lisätietoja: www.kampsportskolan.com

12.09.2005 Junnuthain syyskausi alkaa

Junnuthain syyskausi käynnistyy 28.9. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 16:30-17:30. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tytöille ja pojille. Kurssin vetäjänä Topi Räsänen.

02.08.2005 Valmentajat Thaimaassa harjoittelemassa

Turku Thaiboxing Clubin valmentajat kävivät Thaimaassa harjoittelemassa. Kuukauden reissulla ehdittiin treenata liki 10:llä campilla. Kuvia reissulta löytyy täältä.

27.07.2005 Syksyn kurssit alkavat

Syksyn starttikurssit alkavat maanantaina 05.09. Junnuthain alkamisajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Starttikurssin harjoitukset ma ja ke klo 18:00. Kurssin vetäjänä Kalle Sarkki.

Tyttöjen starttikurssin harjoitukset ma ja ke klo 19:00. Tyttöjen starttikurssin vetäjinä Topi Helin ja Katariina Koski.

05.07.2005 Kesän harjoitusajat

Kesällä tarjolla olevia harjoituksmääriä on kevennetty. Kaikille ryhmille yhteiset harjoitukset ovat tiistaisin ja torstaisin klo 18:00

Kesäajat ovat voimassa 20.08.2005 saakka

24.05.2005 Turun 20v.kisoissa huutokaupataan Topi Helinin käyttämät K1-otteluhanskat

Huuda itsellesi Turku Thaiboxing Clubin 20v-juhlakisoissa K1-organisaation viralliset turnaushanskat, joita Topi Helin käytti ottelussaan kaksinkertaista K1 Englannin voittajaa Gary "Smiler" Turneria vastaan. Topi Helin luovuttaa hanskat henkilökohtaisesti huutokaupan voittajalle ja hanskat ovat Helinin signeeraamat.

24.05.2005 Topi Helin K-1 skandinaviassa

Kuvia K-1 scandinaviasta Lisätty 25.05.2005

Topi Helinin tie nousi pystyyn heti ensimmäisessä ottelussa kaksinkertaisen Englannin K1 turnausvoittajan Gary Turnerin viedessä ottelun tuomariäänin 2-0. Ottelun jälkeen Gary kommentoi suomalaiskulmassa luulleensa hävinneensä ottelun ja samaa mieltä oltiin myös vastakkaisessa kulmassa. Myös tapahtuman järjestäjä piti Heliniä voittajana. Samanlainen tuomariepäselvyys nähtiin myös McDonald ja Maksutaj ottelussa, jossa kanadalaisen nimi painoi tuomaripapereissa enemmän kuin kosovolaisen. Helinin suojaus kesti kaikki Turnerin lujat iskut ja Helin osui kaksi kertaa puhtaasti vasemmalla koukulla, eka kerralla lyöden englantilaisen pystyyn. Myös oikeankäden suora oli Turnerille hankala pala. Potkuosastolla Helinin kovat vartalopotkut pysäyttivät rynnistävän Turnerin ellei tämä ehtinyt juosta ohi potkuista. Englantilaisen kuuluisa pyyhkäisy ei onnistunut kuin kerran Heliniä vastaan, vaikka finaalissa Turner pyyhki turnausvoittajaa useita kertoja kanveesiin. Tuomarit ilmeisesti arvostivat enemmän Turnerin yksipuolista ottelutyyliä sekä eteenpäinmenevää asennetta. Ottelun päätuomarilla oli ilmeisesti arpajaiset käynnissä ottelun jälkeen, kun tulosta sai odotella minuuttikaupalla. Ottelun jälkeen Turnerin nenä vuosi verta, kun taas Helinin kasvoissa ei ollut merkkiäkään osumista. Niin tai näin Topi Helin antoi vahvan näytön K1-kehiin ja sai kehuja ottelustaan Remy Bonjaskyn valmentajalta Andre Mannaartilta. Topi Helin on jo kiinnitetty seuraavaan K-1 skandinaviaan. Topi Helinin valmentajana ja huoltajana toimi Riku Immonen, joka on ollut pistetuomarina K1-slandinaviassa vuosina 2003 ja 2004. Häntä pyydettiin ottelemaan ja tuomaroimaan tämän vuoden turnaukseen, mutta ilmoitti ettei ehdi Helinin valmentamiselta muihin rooleihin.K-1 Skandinaviassa kaikki oli suurta. Tähän pukuhuoneeseen jos näkyy vain toinen puoli laitettiin kaksi ottelijaa, molemmille omat suihkuhuoneet ja vessat. Pöydällä oli molemmille tiimeille: 1kpl ruoka-annos, 3kpl sämpylää, 3kpl kivennäisvettä ja 1kpl coca-colaa. Ottelijat saivat lisäksi säkillisen tavaraa: verkkarit, t-paitoja, lippiksen, Ultra fuelia, protskupatukoita, esittelykirjasen, käsisiteet, teippiä, nilkkatuet, thai-linimenttiä, K-1 avainkaulanauhoja jne. jne.

18.04.2005 Turku Thaiboxing Clubin tähdet veivät voitot kotiin

Turku Thaiboxing Clubin tähdet veivät kaikki voiton kotiin Espoon kamppailuopistossa järjestetyissä salikisoissa 16. huhtikuuta. Kahden vuoden ottelutauon pitänyt Samuli Lindström vei 2-1 voiton Rovaniemen Juha-Matti Vuollista. Vuolli oli altavastaajana lähes koko ottelun ajan, joten hajaäänituomio oli hiukan harhaanjohtava. Kalle Ryökäs ottelin sen sijaan vuoden ottelutauon jälkeen Viron Rain Siemeriä vastaan. Ryökkään polvipotkut veivät vastustajasta uskon ja tämä luovutti kahden erän jälkeen. Pasi ja Jani ottelivat jäykästi, mutta puristivat kahdessa viimeisessä erässä sellaisen loppukirin, että vastustajat taipuivat turkulais-hyökyaallon alla. Näin kaikki turkulaiset veivät voitot ja alkavat tähyämään kevään kovinta koitosta, Turku Thaiboxing Clubin 20v-juhlakilpailuita. Topi Helin sen sijaan valmistautuu Tukholman Globen areenalla oteltavaan K-1 Skandinaviaan.

Tulokset:
-67 kg 5x2min. Pasi Luukkanen TuTBC vs. Klaus Lindblom HTBC 3-0
-91 kg 3x2min. Kalle Ryökäs TuTBC vs. Rain Siemer FCT luov. 3. erä
-67 kg 5x2min. Samuli Lindström TuTBC vs. Juha-Matti Vuolli MTR 2-1
-71 kg 5x2min. Jani Lehtola TuTBC vs. Marko Säkkinen LSMT 2-1

18.04.2005 TURKU THAIBOXING CLUB 20v-JUHLAKILPAILUT

Turku Thaiboxing Club ry 20-vuotisgaala

30.03.2005 Topi Helin lähtee iskemään K1-Skandinaviaan

Voimakkaasti thainyrkkeilyvaikutteinen K1 organisaation virallinen karsintaturnaus K1 Skandinavia isketään Globenissa 21. toukokuuta. Topi Helin on saanut kutsun joka vuonna turnaukseen, mutta ammattilaiseksi siirryttyään Helin on vasta valmis siirtymään isompiin kehiin. K1 turnaus on yli 86kg:lle ja tällä hetkellä Helinin paino keikkuu 92kg:ssa. Turnaukseen osallistuu kovia nimiä ja taso on kohonnut rajusti viime vuodesta, joten debyytti K1 organisaation kehiin ei tule olemaan helppo.

Valmentaja Harri Nieminen lähtee K1-Skandinaviaan pistetuomariksi. Valmentaja Riku Immonen on saanut kutsut osallisua turnaukseen ja paljastaa aikomuksensa 14.3. ilmestymisensä aloittavassa Fighter Magazine lehdessä, jonne hän kirjoittaa artikkeleita muaythaista.

04.02.2005 Turkulaisille kultaa ja hopeaa SM-finaaleissa

Turku thaiboxing clubin Pasi Kupila (+91 kg) voitti SM-finaaliottelussa Lappeenrannan Mikko Suvannon tuomariäänin 0-3. Kaisa Kallio (-63,5 kg) taisteli itsensä hopealle kokenutta Maarit Kumaria vastaan. Ottelu päättyi 3-0 Kumarin voittoon.

13.01.2005 Kaksi Turkulaista SM-finaaleissa

Turku thaiboxing clubin ottelijat Pasi Kupila (+91 kg) ja Kaisa Kallio (-63,5 kg) ottelevat thainyrkkeilyn vuoden 2005 Suomenmestaruudesta sunnuntain 16.1. Helsingin Urheilutalolla. Kisat alkavat klo 16 ja kaikki liput 20,-.

HUOM! TTBC:n harjoittelijat, sopikaa yhteiskyydeistä keskenänne ja lähtekää kannustamaan Turkuun multamitaleja. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä Suomen parhaimmiston huippuottelut!

SM-karsinnat 2005 tulokset

Lauantai 8.1

 1. 63,5 kg Maarit Kumar vs. Elina Kälviäinen 3-0
 2. 60 kg Klaus Lindblom vs. Pasi Larssen 3-0
 3. 60 kg Jesse Palanto vs. Marko Latva-Karjanmaa 3-0
 4. 67 kg Juha-Matti Vuolle vs. Jani Lehtola 0-3
 5. 67 kg Mika Ristaniemi vs. Jari Sietiö 3-0
 6. 71 kg Ari Pitkänen vs. Pasi Luukkanen 2-1
 7. 71 kg Tomi Karttunen vs. Jussi Kannisto TKO3 (kehäkulman luovutuksella)
 8. 75 kg Samu Martikainen vs. Pasi Ahonen 0-3
 9. 75 kg Antti Naakka vs. Juuso Kattainen 3-0
 10. 81 kg Marko Suomi vs. Riku Blomerus 3-0
 11. +91 kg Mikko Suvanto vs. Sampo Seppälä 2-1

Sunnuntai 9.1. Semifinaalit

 1. 67 kg Jani Lehtola vs. Tommi Pitkälä 0-3
 2. 75 kg Pasi Ahonen vs. Saku Kaipia 0-3

Lauantaina ottelivat kovatasoisissa karsinnoissa turkulaiset Jani Lehtola (-67 kg) ja Pasi Luukkanen (-71 kg). Jani sai vastaansa hyväkuntoisen Juha-Matti Vuollin Rovaniemeltä. Kaksikon toisessa kohtaamisessa Jani vei ottelua pienellä johdolla ensimmäisestä erästä lähtien. Jani sekoitti vastustajan taktiikkaa pitkillä polvipotkuilla ja piti pysäytyspotkuilla etäisyyttä Vuollin koittaessa päästä lyönneillä kiinni. Jani vei ottelun nimiinsä 3-0. Pasi Luukkanen sai erittäin kokeneen helsinkiläisen SM-voittajan Ari Pitkäsen vastaansa. Ottelu eteni erittäin tasaisesti Pasin painostaessa ja Pitkäsen pitäessä Pasia kaukana pysäytyspotkuilla ja keskivartalopotkuilla. Kovakuntoinen Luukkanen painosti vahvoilla potkuillaan mutta helsinkiläinen vei niukan pistevoiton tuomariäänin 2-1.

Sunnuntain semifinaalissa Turun Lehtola jatkoi kisaa havitellen finaalipaikkaa MM2 2004 Tommi Pitkälää vastaan. Kaksi ensimmäistä erää meni jopa yllättävän tasaisissa merkeissä mutta loput erät menivät selkeäsi Pitkälälle vahvalla lähiottelulla ja keskivartalopotkuilla.

29.12.2004 Kevään kurssit alkavat
Kevään kurssit alkavat 17.1.2005. Tarkempaa tietoja ajoista ja yhteyshenkilöistä löytyy Kurssit-otsikon alta tuosta vasemmalta.

29.12.2004 Muay Thai SM-karsinnat MB-Centerillä la-su 8.-9.1.2005
Muay Thai SM-karsinnat käydään Turussa, MB-Centerillä la-su 8.-9.1.2005 klo 16 ja 15. Liput 5,-/päivä.Kehässä turkulaiset Pasi Kupila, Pasi Luukkanen, Jani Lehtola ja Kaisa Kallio. Kaikki mukaan kannustamaan turkulaisia ottelijoita ja nauttimaan kisatunnelmasta.

Varsinaiset finaalit käydään su 16.1. Helsingissä, Helsingin Urheilutalolla. Tapahtuma alkaa klo 16 ja liput 20,-.

SM 2005

19.12.2004 Joulutauko
Sali on kiinni 23.12.-2.1. sekä torstaina 6.1.

Hyvää Joulua ja aktiivista harjoitteluvuotta 2005!

Terveisin
Turku Thaiboxing Clubin tytöt ja pojat!

20.11.2004 Espositolle Nuorten Suomen mestaruus
Ricardo Esposito voitti tänään MB-Centerissä järjestetyissä nuorten SM-kilpailuissa sarjan -63,5kg:n mestaruuden. Ricardon vartalopotkut ja kovempi fyysinen kunto hyydyttivät Porvoon Arttu Virkkusen.18.11.2004 Nuorten SM:t viikonloppuna
Suomen Muay Thai liiton nuorten SM:t käydään viikonloppuna MB-Centerissä. Klo 13 lauantaina ja sunnuntaina klo 12. Punnitus on lauantaina klo 11-12 ja sunnuntaina klo 10-11.

18.11.2004 Topi Helin hävisi Fight Festivalissa
Seuramme ammattilaisottelija Topi Helin hävisi tuomariääninin 1-2 Valko-Venäjän Zabid Samedoville, joka on kotoisin tunnetulta Chinuk Gymiltä, jossa harjoittelee mm. Alexey Ignashov ja Vitaly Akhramenko.

18.11.2004 Ilmastointiremontti käynnissä
MB-Centeriin tehdään parhaimmillaan ilmastointiremonttia. Remonttimiesten kamat viipyvät salillamme vielä hetken aikaa. Pahoittelemme remonttia, mutta sen jälkeen voimme nauttia happirikkaammasta ilmasta harjoitusten aikana.

27.10.2004 Helin ja Luukkanen potkivat voittoon
Ammattilaisdebyytin tehnyt Topi Helin voitti tyrmäyksellä toisessa erässä Hollannin Mokhtar Bezerroukkin. Bezerroukki oli Helinille vastaantulija ja sai maistaa turkulaisen arseenaalia kaikilta kanteilta. Ottelun loppua enteili jo vasen vartalopotku, joka vei hollantilaisesta ilma pihalle ja ottelun viimeisteli kova oikea potku käteen, joka sattui niin paljon vastustajaan, ettei tämä enää kyennyt jatkamaan ottelua. Helin ottelee seuraavan kerran Fight Festivalissa 13. marraskuuta.Lisää kuvia Topi Helinin ottelusta.»

Tsekkien kauniissa pääkaupungissa Prahassa maanantaina 25. lokauuta järjestetyssä gaalassa, suorassa tv-lähetyksessä kamppailivat turkulaiset Pasi Kupila ja Pasi Luukkanen. Luukkasen painoksi oli sovittu -75kg, jonka Luukkanen selvitti painaen 71kg ja rapiat, mutta vastustaja painoikin 82kg ja päälle. Vaikka vaa'an toimivuutta epäiltiin, oli Luukkanen voinut jättää ottelun ottelematta järjestäjien luvalla, mutta tsekki passitettiin saunomaan ja ottamaan painoa alas sen minkä tunnissa ehti. Seuraavassa punnituksessa, puoli tuntia ennen ottelun alkua, vastustaja Jan Kaspar sai vedettyä painoa 1,5kg, jolloin alkuperäinen 11kg painoeroa kutistui 9,5 kiloon. Luukkanen asteli kehään lempiyhtyeensä Slayerin tahdissa ja oli erittäin jännittynyt, koska ottelu oli hänen uransa ensimmäinen kansainvälinen ottelu. Painoa vetänyt Kaspar aloitti viisieräisen ottelun rauhallisesti, mutta Luukkanen napsi osumia etujalan potkullaan vastustajansa vartalosta. Luukkanen oli parempi potkuillaan, vaikka ottikin pari alakoukkua avonaisen suojauksensa läpi. Pasi Luukkaselle ensimmäisestä kansainvälisestä ottelusta voitto äänin 2-1.Raskaassa sarjassa Pasi Kupila kohtasi alkuperäisen vastustajan peruuttaessa vähän enemmän kokeneemman Adam Kopeckyn. Kolmieräinen ottelu alkoi alapotkuilla ja hajanaisilla lyönneillä, mutta lähiottelussa Kupila hallitsi tilannetta suvereenisti. Myös kyynärpäälyönti alakautta ja hyvä lyönti upposivat tsekkiin, mutta lievä johto toisessa erässä katkesi rankkaan virheeseen. Jälkitilanteesta roikkuvakäsinen Kupila sai kevyehkön potkun päähänsä ja putosi parin sivuaskeleen jälkeen kanveesiin. Huoltaja Riku Immonen näki tilanteen keskeyttämisen arvoiseksi ja heitti pyyhkeen kehään. Kupila harmitteli ottelun jälkeen virhettään ja suuntaakin ankaran tekniikkaharjoittelun jälkeen miesten SM-kilpailuihin.

Lisää kuvia Tsekeistä »

22.10.2004 Turkulaisottelijoiden kuulumisia kehistä
Turku Thaiboxing Clubin ammattilaisottelija Topi Helin iskee lauantaina Lumpinee Gaala 2:ssa hollantilaista Mokhtar Bezerroukkia vastaan. Tämä on Helinin ensimmäinen ammattilaisottelu, voittoisan amatööriuran jälkeen, jonka paras saavutus oli maailmanmestaruus 2003. Lumpinee Gaala 2 järjestetään Helsingin Töölön kisahallissa 23. päivä lauantaina klo 18. Topia lähtee huoltamaan kilparyhmän valmentaja Harri Nieminen.

Pasi Kupila ja Pasi Luukkanen iskevät ensi maanantaina ensimmäiset kansainväliset ottelunsa Tsekeissä, jossa he kohtaavat isäntämaan vastustajat. Huoltajaksi mukaan lähtee kilparyhmän valmentaja Riku Immonen.

Varusmiespalvelustaan suorittava Samuli Lindström iski tänään sotilasnyrkkeilyn mestaruuskilpailuitten Suomen mestaruuden. Hän voitti finaalivastustajansa kehätuomarin keskeytyksellä kolmannessa erässä. Lindström on tekemässä armeijan jälkeen paluuta thaikehiin, jonne hän palaa vasta harjoiteltuaan itsensä huippukuntoon.

28.9.2004 Kurssit alkavat jälleen
Naisten starttikurssi alkaa 11.10. klo 19:00 ja yleinen starttikurssi alkaa 11.10. klo 18:00. Junnuthain uusi kurssi alkaa tammikuussa, mutta kurssilla jo olevat jatkavat vielä muutaman viikon, lisätietoja ohjaajalta Jukka Merenluodolta.

6.9.2004 Ruotsista vesiperä Helinille
Ammattilaisdebyyttiä Ruotsista sunnuntaina lähtemään hakenut Topi Helin koki vesiperän, kun Rickard Nordstrand ilmoitti peruvansa murtuneen varpaan vuoksi. Vamma oli jo tiedossa viikkoa aiemmin, mutta ilmeisesti Rickard halusi odottaa paranemista viimeiseen saakka.

1.9.2004 Topi Helin ammattilaisten PM-otteluun
Topi Helin siirtyy ammattilaiseksi 5.9. Ruotsissa oteltavassa gaalassa, jossa hän kohtaa Rickard Nordstrandin ammattilaisten PM-ottelussa. Helin ei siis enää edusta Suomea maajoukkueessa, eikä voi enää osallistua SM-kilpailuihin. Amatööriuran parhaimmat saavutukset ovat amatöörien maailmanmestaruus 2004, Kings Cup hopea 2002, EM-pronssi 2002 sekä neljä Suomen mestaruutta 2004, 2003, 2002 ja 2000.

Tapahtuma televisioidaan seuraavien tv-kanavien kautta:
- Viasat Sport (Ruotsi, Tanska, Suomi ja Norja)
- Eurosport (koko Eurooppa skandinavia mukaanluettuna)
- Fox TV (Uusi-Seelanti, Australia, Thaimaa ja osia Aasiasta satelliitin välityksellä)
- Korean TV (Etelä-Korea)

17.8.2004 Sikaleiri 2
Ilmoittaudu kurssille