Seura

Salilla

Suomen vanhin thainyrkkeilyseura Turku Thaiboxing Club sai alkunsa vuonna 1984. Ruotsissa lajiin tutustuneet Janne ja Kai Mustonen toivat samalla thainyrkkeilyn Suomeen. Alku oli vaatimaton, veljekset harjoittelivat lähinnä omaksi ilokseen Puropellon koulun vanhassa kellarisalissa.

Vähitellen ympärille kertyi muitakin innostuneita ja toiminta laajeni. Ensimmäiset omat tilansa TTBC sai vuonna 1993, kun Laivurinkadulle avattiin tilava MB-Center. Näissä tiloissa seura viihtyi kuuden vuoden ajan. Lyhenne MB tuli lempinimestä ”Mustonen Brothers”, jolla perustajakaksikko oli opittu tuntemaan Ruotsissa 80-luvulla.

MB-Center siirtyi Koulukadulle Naantalin pikatien varteen kesällä 1999. Siellä toiminta jatkui neljän vuoden ajan, kunnes vuonna 2003 oli edessä muutto nykyiselle kotisalille Saippua-centeriin.

Turku Thaiboxing Club on ylivoimaisesti Suomen menestynein thainyrkkeilyseura. Janne Mustonen voitti ammattilaisten Euroopan mestaruuden vuonna 1995. Hänen jalanjäljissään Vesa Puranen ja Riku Immonen voittivat kumpikin sekä ammattilaisten että amatöörien maailmanmestaruuden.

Kaiken kaikkiaan TTBC:n väreissä on vajaan kolmen vuosikymmenen aikana voitettu kuusi amatöörien maailmanmestaruutta, MM-kultaa ovat iskeneet myös Topi Helin, Harri Nieminen sekä tuoreimpana Kati Kaareskoski vuonna 2012.

Kevään 2013 SM-kisoissa TTBC nappasi haltuunsa ensimmäistä kertaa vuoden parhaalle seuralle jaetun Härmän malja -kiertopalkinnon.

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolain (523/1999) 10 § mukainen rekisteriseloste

1 Rekisterin nimi

Turku Thai-boxing Club ry:n jäsenrekisteri

2 Rekisterinpitäjä

Nimi: Turku Thai-boxing Club ry.
Verkkosivut: www.ttbc.fi
Osoite: Artturinkatu 2, 20200, Turku
Sähköposti: info@ttbc.fi

2.1 Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Tommi Räsänen

3 Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on kerätä yhdistyksen jäsenistä yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot ja muut yhdistyksen toimintaa varten tarpeelliset tiedot. Yhteys- ja jäsenyystietoja kerätään jäsenasioiden hoitamista, tiedotusta ja laskutusta varten. Tiedoista voidaan koota tilastoja, joista yksittäistä jäsentä ei ole mahdollista tunnistaa.

Tietoja ei myydä eikä luovuteta muille kuin Turun kaupungille liikunta-avustuksien hakemista varten.

4 Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään pakollisina tietoina yhdistyslain (503/1989) 11 §:n vaatimat henkilötiedot, eli jäsenen täydellinen nimi ja kotipaikka. Lisäksi voidaan kerätä seuraavat tiedot: Alaikäisen jäsenen huoltajien yhteystiedot (puhelin ja sähköposti), Jäsenmaksutiedot (laskutukset ja maksusuoritukset)

5 Rekisterin tietolähteet

Jäsenrekisteriin kirjattavat tiedot saadaan jäsenen omalla ilmoituksella tai jäsenyyttä hakevan henkilön ilmoituksella jäsenhakemuslomakkeen kautta.

6 Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle muuten kuin Turun kaupungin käyttöön, eikä milloinkaan EU-alueen tai ETA:n ulkopuolelle.

7 Rekisterin suojauksen periaatteet

1) Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Paperilla olevat tiedot säilytetään lukkojen takana, jonne on pääsy vain asianmukaisilla henkilöillä.

2) Sähköinen jäsenrekisteri sijaitsee Turku Thai-boxing Club ry:n omistamalla tietokoneella käyttäjätunnuksen takana. Tietokonetta säilytetään lukitussa tilassa. Turku Thai-boxing Club ry. huolehtii tietoturvan säilymisestä parhaan kykynsä mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *