Harjoittelu

MB-Center eli Turku Thaiboxing Club on Suomen vanhin ja suurin thainyrkkeilysali, ja se on muotoutunut monipuoliseksi liikuntakeskukseksi, jossa onnistuu kaikki lajin vaatima treeni oheisharjoitteluineen, jälkilöylyt omassa saunassa mukaan lukien.

Harjoituksissa korostuu tottakai aito, alkuperäinen thainyrkkeily, mutta hyvin kokeneet ja koulutetut valmentajamme ottavat harjoituksissa huomioon myös muut urheilulliset elementit. Harjoittelu on kovaa, mutta kehittävää, järkevää ja hauskaa. Seuran hyvä henki rakentuu toisten kunnioittamisen varaan, ja huomaat olevasi arvostettu ja tervetullut treenaaja, olit sitten untuvikko tai maailmanmestari. Salilla vuodatetaan hikeä, takuuvarmasti, mutta yhtälailla kuulet joka ilta myös naurua ja kannustusta, samoin kuin näet iloisia naamoja kovimmissakin treeneissä. Olemme tietysti Facebookissa ja Twitterissä, mutta parhaimmillamme olemme livenä ja salilla!

Jussi

Valmentajamme ovat hakeneet thainyrkkeilyn opit kolmenkymmenen vuoden aikana suoraan alkulähteiltä, eli Thaimaasta, jossa eri valmentajamme ovat viettäneet yhteensä vuosia eri huippucampeilla maailman parhaiden thainyrkkeilijöiden opissa. Lisäksi valmentajamme ovat hakeneet oppia mm. Valko-Venäjältä ja Ruotsista samoin kuin maajoukkueleireiltä, muilta leireiltä ja eri asiantuntijoiden pitämistä koulutuksista, puhumattakaan sadoista otteluista, joita vetäjämme ovat ajan saatossa käyneet. Teemme myös tiivistä yhteistyötä Suomen muiden thainyrkkeilyseurojen kanssa, ja niinpä meillä käykin säännöllisesti väkeä muualta kovia harjoituskavereita ja oppia saamassa. Osaamisemme ei rajoitu pelkkään thainyrkkeilyyn, vaan valmentajamme kouluttautuvat jatkuvasti myös urheiluvalmennuksen saralla, ja alueen pisimälle koulutetut thainyrkkeilyvalmentajat löytyvätkin TTBC:ltä. Harjoittelussasi ei siis tule katto vastaan: kysy ja sinua neuvotaan.

Voit itse valita millä tasolla haluat treenata ja kuinka usein. Voit polttaa rasvaa, hankkia kovan kunnon, löytää hauskaa treeniseuraa, oppia uuden lajin tai tähdätä ottelijana maailmanmestariksi. Kaikki tämä onnistuu TTBC:llä. Nuorimmat harrastajamme ovat vain 7-vuotiaita ja maailmanmestaruuksiakin löytyy palkintokaapistamme useita, eli kirjo on laaja. Nuori tai vanha, mies tai nainen, kaikille löytyy paikkansa.

Jos sinua kiinnostaa muukin harjoittelu, Saippua-Centerin alueelta löytyy lukuisia valtakunnallisesti arvostettuja seuroja, mm. Suomen kovin vapaaottelusali FinnFighters Gym, TaeKwonDon valtakunnallinen valmennuskeskus, raudanluja voimakeskus Sali 82 ja toiminnallisen harjoittelun mekka Spartan Sport Center, samoin kuin monipuolinen kuntokeskus Fit4 tai Dance Studio Funky.

TTBC järjestää ympäri vuoden myös leirejä, koulutuksia, salikilpailuja ja kutsukilpailuja samoin kuin kisamatkoja eri kaupunkeihin omiamme kannustamaan. Kaikki tämä on tarjolla, mutta jos sinua kiinnostaa vain kova treeni maailman parhaan lajin parissa, niin ANNA PALAA! JAKSAA, JAKSAA!

Kuva: Joonas Mäkivirta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *