Sali

SALI06

Turku Thaiboxing Clubin kotisali sijaitsee lukuisten paikallista kamppailu-urheilijoiden ja –seurojen suosimassa Saippua-Centerissä Turun keskustan tuntumassa, esimerkiksi matkaa rautatieasemalla on vain puolisen kilometriä.

Valoisa sali tarjoaa 600 neliötä tilaa tehokkaaseen harjoitteluun; kolme kehää, parikymmentä säkkiä, välineet oheisharjoitteluun ja tietenkin muut tarvittavat tilat sauna mukaan lukien. Tila on kokonaan TTBC:n käytössä.

Harjoituksia vetävät seuran kokeneet ja menestyneet konkarit. Tarjolla on erityyppisiä ryhmiä niin aloitteleville harrastajille kuin kansainvälisen tason kilpailijoillekin.

Salin löydät Saippua-centerin sisäpihalta. Käytyäsi sisään päärakennuksen isoista ovista, etsit vain aulan perältä perinteikkään MB-logon hissin ovesta, ja nouset sillä kolmanteen kerrokseen. Pihalla ja rakennuksen ympäristössä on runsaasti parkkipaikkoja omalla autolla saapuville.

Salin läheltä Ruissalontietä pitkin kulkevat Kauppatorin suunnasta tulevat linja-autoreitit 8, 12, 32 ja 42 sekä Pansiontien kautta kulkevat linjat 4 ja 40.

TTBC sijainti

4 vastausta artikkeliin ”Sali

 1. Rosa Liekkala

  Milloin starttimaksu pitää maksaa? Että jos käyn yhden kerran kokeilemassa ja en pidäkkään siitä niin pitääkö minun silti maksaa se 75€

  1. ttbc

   Starttikurssin ensimmäinen kerta on ilmainen, joten voi tulla kokeilemaan. Vastaus tulee vähän myöhään, pahoittelut siitä.

 2. Rosa Liekkala

  Milloin starttimaksu pitää maksaa?
  Jos kokeilen kerran ja jos se ei olekkaan minun juttu niin maksanko silti sen 75€

  1. ttbc

   Treenjä voi huoletta tulla kerran kokeilemaan. Ensimmäinen treenikerta on ilmainen eikä velvoita mihinkään.

   TTBC

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *