Treeniajat

47 vastausta artikkeliin ”Treeniajat

 1. Joonas Pulli

  Moro! Olin toukokuussa päättyneellä starttikurssilla ja en päässyt viimeisiin treeneihin, joten en tiedä miten nyt jatkossa toimitaan kun haluan jatkaa harrastusta. Ilmeisesti jokaiseen harrastaja treeneihin voi osallistua tästä eteenpäin? Mitenkäs maksut ja varustus itselläni kun ei ole vielä hanskoja niin ne ilmeisesti ovat pakolliset jo tässä vaiheessa`?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Tervetuloa harrastajatreeneihin. Varusteet kannattaa hankkia tässä vaiheessa, koska se tekee treenaamisesta mielekkäämpää. Maksun voi maksaa pankkiin ja kuitti maksetusta maksusta mukaan, kun tulee treeneihin.

 2. Van Guennythan

  Hello there, I’m going to university in Turku soon, and I’m very happy to know that there’s a Muay Thai club in Turku like this :D Can I tell you a little bit of my case please? And I hope you would make it clear for me, thank you so much beforehand :)
  I’m male, 20 years old, and Asian. I used to join an amateur boxing club 3 years ago, but I can’t say how good or bad I am (I’ll attend your club and you’ll see yourself), and anyway it’s been a long while I haven’t been back to the training routine, so I really don’t mind to start over again with the boxing classes for beginners. But honestly, I never pictured myself training the kicking because I really suck at it, I feel good doing traditional boxing in which the footwork is pretty easier than Muay Thai. So is it possible to train Muay Thai for someone that’s too bad at kicking like me? Because I would really want to learn, cos I like the elbows and knees so much, they look very powerful :D Plus I’m 20, is that too old to train the kicking techniques? You know they say ”It’s very hard to teach an old dog new tricks”.
  Oh and one more thing, in case that I can learn Muay Thai, then can I continue at your club with MMA later on? (I know it’d take a really long time, I’m just asking). Is there any MMA course?
  Thank you so much for spending time to read, hope to hear from you :)
  Best regards.

   1. Van Guennythan

    I’m sorry I’m just asking beforehand, cos I’m flying to Turku in August :D I’m not there yet, but I got everything already ready :) Hope to see you very soon then :)

 3. Lauri Majamaa

  Moro,

  Jos aikanaan treeneissä käynyt ja taukoa tullut… Voiko harrastaja-ryhmään tulla ja hypätä mukaan vapaasti kun saa aikaa treenaamiselle taas? ;)
  Vai koska alkaa uusi alkeisryhmä, jos tuli sieltä ottamaan vauhtia taas uudestaan treeniin.

  -Lauri

 4. jen

  moi, onko starttikurssi, startanut jo niin että sinne ei voi livahtaa enään mukaan? olen nainen, ja kerran olin katsomassa thaiboxinkia, ja saattaisin olla kiinnostunut, mutta pitäs päästä testaamaan jotta tietäisin tarkemmin jos tämä on mun juttua. Onko tämä mahdollista? Ja koska kannantas tulla?
  /jen

 5. Taija Mäkinen

  Moi.

  Onko milloin alkamassa uutta starttikurssia? Ilmoittaudutaanko etukäteen vai voiko vain tulla paikalle? Entä onko starttikurssilla ja naisten starttikurssilla jotain eroa, vai voinko naisihmisenä tulla normille starttikurssille mikäli sen aikataulut sopii paremmin?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Seuraavat starttikurssi alkavat tammikuussa. Starttikurssille ilmoittaudutaan lomakkeen kautta, joka ilmestyy sivuillemme heti, kun seuraavan kurssin alkamispäivämäärä on selvillä.

   Starttikurssin ja Naisten Starttikurssin sisältö on pitkälti sama. Kursseilla on pareina tehtäviä tekniikkaharjoituksia ja jakamalla kurssit on saatu osallistujien fysiikka osumaan paremmin kohdalle. Osallistujakaarti kursseilla on ollut pitkälti yhtä sukupuolta, mutta starttikurssilla on ollut joskus myös naisia.

   TTBC

 6. Rami

  Moi! Olen harrastanut kickboxingia aiemmin ja ajatellut siirtyä thaiboxingin pariin, joten mielessä pyörinyt kysymys, että kannattaako minun käydä tota starttikurssia, vai tulla suoraan harrastelija treeneihin?

 7. Jani Virtanen

  Koska tämän vuoden sarttikurssi alkaa, vai onko alkanut jo? Ehtiikö vielä mukaan jos nyt aloittaa, vai onko monta kertaa ollut vielä? Entä alkaako tämän vuoden aikana muihin aikoihin starttikursseja?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Hei,
   Ensimmäinen starttikurssi alkaa tänään 8.1.14 klo 18. Ennakkoon voi käydä ilmoittautumassa etusivulla olevan linkin kautta.
   Tervetuloa!

 8. Cindy Na takuatung

  Moi, I’m Cindy and I’m an exchange student (who have been here 7months already and planing to tran thai boxing)
  Is it okay? If I and my friend who would love to train thai boxing in this club for only 3months ? (I will be in finland until in June ) I just found this page and I would like to know that can we still take course ? As beginner (we would love to spend time doing boxing better than we do nothing c: )

  Kiitos.

  Cindy, Thailand

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Hi,

   You are welcome to join if you have previous experience in thaiboxing. We require beginners class ”starttikurssi” prior to starting and the next one is unfortunately after summer.

   TTBC

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Hei,

   Seuraava starttikurssi alkaa kesän jälkeen. Tervetuloa mukaan silloin.

   TTBC

 9. Juhani Mäkinen

  Elikkäs koska on junioreiden starttikurssi? Olen 13-vuotias, ja olen tutustunut jo saliin, mutta jäin miettimään että koska alkoi starttikurssit?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Seuraava starttikurssi alkaa 17.11.2014. Ilmoittautumislomake tulee sivuille lähipäivinä.

   TTBC

 10. Manu

  Moi!
  Olen 17v poika jolla ei nyt varsinaisesti ole mitään kokemusta tällaisesta lajista, mutta halua olisi koittaa. Nähtävästi vuoden viimeinen startti kurssi on jo alkanut, mutta onko vielä mahdollista hypätä mukaan vai katsotaanko ensi vuoden puolella, jos tällaisia vielä tulee?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Hei,

   Järjestämme vielä yhden kurssin tänä syksynä alkaen 17.11. Tervetuloa mukaan!

   TTBC

 11. Arttu

  Hei!

  Tämän kevään starttikurssi on ilmeisesti jo käynnissä? Osaatteko sanoa onko vastaavia alkeiskursseja tiedossa vielä tämän kevään aikana?

  Kurssille ei varmaan kuitenkaan kannata hypätä kesken, kun ekat kerrat on jo menneet sivu suun?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Seuraavat starttikurssit alkavat 23.2. Ilmoittautuminen onnistuu etusivun kautta.

   tervetuloa!
   TTBC

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Seuraavat starttikurssit alkavat 23.2. Ilmoittautuminen onnistuu etusivun kautta.

   tervetuloa!
   TTBC

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Naisten tekniikkasparrit ovat avoimia kaikentasoisille naisharrastajille. Tervetuloa!

 12. Anneli

  Moikka!

  Kävin teillä viime vuoden puolella tuon starttiryhmän, ja nyt kiinnostaisi tietää, että koska teillä alkaa tuo naisten tekniikkasparriryhmä seuraavan kerran? :)

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Naisten tekniikkasparri pyörii joka viikko lauantaisin klo 10, tervetuloa mukaan!

   TTBC

 13. Patrik Lehtonen

  Elokuus alkavassa starttiryhmällä (75e) miehillä vain kaksi treeniä viikos puolitoista kuukautta? Onko harjoitus aika tunti ?

 14. Miikka-Gerhard

  Hei! Olen 15vuotias poika ja olisin kiinnostunut aloittaa thaiboxingin. En ole ennen harrastanut kamppailulajeja mutta tämä kiinnostaa paljon. Pari kysymystä olisi:
  Onko vielä tilaa? Kauanko starttikurssi kestää?
  Kiitos!

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Seuraava starttikurssi alkaa 28.9.2015. Kurssi kestää kuusi viikkoa. Tervetuloa!

   TTBC

 15. Nea

  Heissan,

  Oon teillä käynyt starttikurssin pari vuotta sitten ja treenailinkin vuoden verran ennen kuin aika- ja rahatilanne tulivat esteeksi. Nyt kiinnostaisi aloitella uudestaan, ja mietin onko starttikurssi tarpeellinen? :) Jonkin verran on tullut ylläpidettyä tekniikoita ittekseen, joten veikkaisin että starttikurssin asiat palautuu kyllä vikkelään mieleen.

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Jos starttikurssi on käyty ja tekniikat muistissa niin voi tulla mukaan ilman starttikurssia.

   terv,
   ttbc

 16. Päde

  Hola! Mun 6vee ipana ois halukas testat vähä thainyrkkeilyy, onk tuo junnuruhmä täys vai pitääk odotta johki muuhu ajankohtaa vai mitä häh täh?

  1. ttbc Artikkelin kirjoittaja

   Hei,

   Junnujen starttikurssi alkaa 11.1.16, jolloin riittää kun saapuu paikalle. Ei tarvitse siis erikseen ilmoittautua.
   Treenit ovat maanantaisin 16.30 – 17.30 & keskiviikkoisin 16.15 – 17.30.

   Tervetuloa!
   TTBC

  1. Tuija Jyrkkiö

   Meillä käy Smartumin liikuntasetelit maksuna, valitettavasti Virikesetelit eivät ainakaan vielä siis käy.

  1. Tuija Jyrkkiö

   Seuraava junnujen starttikurssi alkaa samana päivänä muiden starttikurssien kanssa eli 15.8. Junnujen treenit alkavat klo 16.30, erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *